moutsougoulis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 15 Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ανάκτηση αρχείων από δίσκο. Ο σκληρός ξαφνικά σε μια εκκίνηση απλά σταμάτησε να εμφανίζεται τόσο στην εκκίνηση και bios όσο και στους δίσκους μέσα στα Windows. Έχω δοκιμάσει κάποια ελεύθερα προγράμματα μόνο για να ελέγξω ότι βλέπουν τον σκληρό με σκοπό εφόσον τον δουν να αγοράσω μια έκδοση για να ανακτήσω μερικά αρχεία σχετικά με την δουλειά μου. Έχω έναν παρόμοιο σκληρό (WD, ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά ) με τον οποίο άλλαξα την πλακέτα έτσι ώστε να λειτουργήσει προσωρινά ώστε να πάρω τα αρχεία αλλά δυστυχώς τίποτα. Ο σκληρός παίρνει στροφές, υπάρχει μια ελαφριά δόνηση αλλά δεν τον αναγνωρίζει κανένα πρόγραμμα. Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αν βρώ κάποιον ακριβώς ίδιο? Διαφορετικά υπαρχει περίπτωση να μπορεί κάποιο κατάστημα να ανάκτήσει τα δεδομένα? Η αλήθεια είναι πως η υπηρεσία αυτή είναι πολύ ακριβή.. Προγράμματα που δοκίμασα: Stellar Recuva HDClone Filechecker Tenorshare Οποιαδήποτε ιδέα / πρόταση καλοδεχούμενη!! (Πληροφοριακά, μένω Στουργάρδη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
2cpu Σεπτέμβριος 15 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15 (edited) Ο χτυπημενος δισκος ποιος ειναι? Ο πανω η ο μπλε? Οσο θυμαμαι εχω τον μπλε . Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15 από 2cpu Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Σεπτέμβριος 15 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 15 (edited) 8 ώρες πριν, το μέλος moutsougoulis έγραψε: Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο, Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ανάκτηση αρχείων από δίσκο. Ο σκληρός ξαφνικά σε μια εκκίνηση απλά σταμάτησε να εμφανίζεται τόσο στην εκκίνηση και bios όσο και στους δίσκους μέσα στα Windows. Έχω δοκιμάσει κάποια ελεύθερα προγράμματα μόνο για να ελέγξω ότι βλέπουν τον σκληρό με σκοπό εφόσον τον δουν να αγοράσω μια έκδοση για να ανακτήσω μερικά αρχεία σχετικά με την δουλειά μου. Έχω έναν παρόμοιο σκληρό (WD, ίδια σχεδόν χαρακτηριστικά ) με τον οποίο άλλαξα την πλακέτα έτσι ώστε να λειτουργήσει προσωρινά ώστε να πάρω τα αρχεία αλλά δυστυχώς τίποτα. Ο σκληρός παίρνει στροφές, υπάρχει μια ελαφριά δόνηση αλλά δεν τον αναγνωρίζει κανένα πρόγραμμα. Υπάρχει περίπτωση να λειτουργήσει αν βρώ κάποιον ακριβώς ίδιο? Διαφορετικά υπαρχει περίπτωση να μπορεί κάποιο κατάστημα να ανάκτήσει τα δεδομένα? Η αλήθεια είναι πως η υπηρεσία αυτή είναι πολύ ακριβή.. Προγράμματα που δοκίμασα: Stellar Recuva HDClone Filechecker Tenorshare Οποιαδήποτε ιδέα / πρόταση καλοδεχούμενη!! (Πληροφοριακά, μένω Στουργάρδη) Δεν αρκεί να βρεις ίδια πλακέτα, πρέπει να φλασάρεις και το bios της παλιάς πλακέτας στην καινούργια γιατί είναι customized για κάθε δίσκο. Το έμαθα αγοράζοντας πλακέτα για δίσκο από το ebay ο πωλητής το είχε σε περίοπτη θέση, bold, underlined κλπ. Το έκανα με αυτό, backup από την παλιά πλακέτα και φλασάρισμ στη νέα : https://www.ebay.com/itm/165928313612?mkcid=16&mkevt=1&mkrid=711-127632-2357-0&ssspo=sbuuuxgvsp2&sssrc=4429486&ssuid=mwDfejo3RFu&var=&widget_ver=artemis&media=COPY Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 15 από paxman 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Σεπτέμβριος 16 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 22 ώρες πριν, το μέλος moutsougoulis έγραψε: Οποιαδήποτε ιδέα / πρόταση καλοδεχούμενη!! Επειδή όπως περιγράφει και ο @paxman απαιτείται περισσότερο από απλή αντικατάσταση πλακέτας, ανάλογα με την αξία των δεδομένων, υπάρχει και η λύση εξειδικευμένης εταιρείας data recovery. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts