Jump to content

Βενζινάδικο με νοθευμένα καύσιμα

schumifer

Recommended Posts

WWW.IN.GR

Βαρύς ο πέλεκυς της ΑΑΔΕ – Θα δημοσιοποιηθούν και τα στοιχεία της επιχείρησης

Παράθεση

Από τον έλεγχο των δειγμάτων που πραγματοποίησε η Χημική Υπηρεσία της ΑΑΔΕ, βρέθηκε ότι το δείγμα βενζίνης αμόλυβδης 95 οκτανίων είναι νοθευμένο σε ποσοστό 85%, με μείγμα ελαφρών λαδιών πετρελαίου που περιέχουν μεθανόλη και αιθανόλη.

Δηλαδή ο τύπος έπαιρνε 15 λίτρα βενζίνης και έβαζε 85 λίτρα fuel pump destroyer?

Κι επίσης, αν το έχω καταλάβει σωστά, όπου νά'ναι θα έχει το βενζινάδικο την κλασική ταμπέλα

΄΄Ανοίξαμε υπό νέα διεύθυνση'' ;

• Like 3
  • Agree 1
  • Haha 1

On 14/9/2024 at 8:10 ΠΜ, το μέλος schumifer έγραψε:
WWW.IN.GR

Βαρύς ο πέλεκυς της ΑΑΔΕ – Θα δημοσιοποιηθούν και τα στοιχεία της επιχείρησης

Δηλαδή ο τύπος έπαιρνε 15 λίτρα βενζίνης και έβαζε 85 λίτρα fuel pump destroyer?

Κι επίσης, αν το έχω καταλάβει σωστά, όπου νά'ναι θα έχει το βενζινάδικο την κλασική ταμπέλα

΄΄Ανοίξαμε υπό νέα διεύθυνση'' ;

Εχω ενα κοντα στο σπιτι μου. Ηρακλειτου, κοντα στον σταθμο προαστιακου της Δουκισσης. Εχει κλεισει και εχει ανοιξει για τον ιδιο λογο πανω απο 5 φορες. υπο νεα διευθυνση 

• Like 1
  • Haha 2

21 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

Εχω ενα κοντα στο σπιτι μου. Ηρακλειτου, κοντα στον σταθμο προαστιακου της Δουκισσης. Εχει κλεισει και εχει ανοιξει για τον ιδιο λογο πανω απο 5 φορες. υπο νεα διευθυνση 

Δε λες το AVIN?

2 ώρες πριν, το μέλος slalom έγραψε:

Δε λες το AVIN?

Οχι, αν και το AVIN που λες το ξερω. Ειναι καραγκιοζης. Του λες απλη και σου βαζει "καταλαθος" 100αρα. 

Αυτο λεω εγω που ειναι πιο κατω απο το AVIN που λες εσυ

Έγινε επεξεργασία από BloodMage
  • Like 1

4 λεπτά πριν, το μέλος navaho7 έγραψε:

τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση;

Το ειχε κανει 2 φορες στην γυναικα. (Εγω δεν εχω παει εκει αλλα και να πηγαινα μονο 100αρα βαζω στο Fiesta.)

Ξαναπηγε γιατι το διαπιστωσε αργα και της ζητησαν συγγνωμη και της βαλανε την διαφορα τιμης σε βενζηνη. Παλι καλα δεν χρειαστηκε να επεμβω εγω

Αλλα μπηκαμε στις αξιολογησεις στο google και βρηκαμε πολλες αρνητικες που να λενε το ιδιο πραγμα (Του λες απλη και σου βαζει "καταλαθος" 100αρα)

Πας και κανεις φασαρια πολυ απλα, ειδικα αν θυμασαι ποιος σε εξυπηρετησε του σκας και μια κουτουλια στη μύτη :hehe:

• Haha 1