BloodMage Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 Ψαχνω αυτον τον ανταπτορα. Αλλα απο ελλαδα και να ειναι αμεσα διαθέσιμο Εχεις καποιος ιδεα απο που? Βρηκα ενα στομ τσικγουνη αλλα πουλαει 10αδα ΛΟΛ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 12 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12 Εγω εχω ενα απο αυτον . ΔΟυλευει εδω και 1 χρονο περιπου Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 12 Author #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12 41 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Εγω εχω ενα απο αυτον . ΔΟυλευει εδω και 1 χρονο περιπου Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR κριμα που δεν συνεργαζεται μεσω skroutz θα το παρω ωστοσο οπως και να εχει ευχαριστω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 12 Author #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 12 το εκανα παραγγελια σημερα το μεσημερι και οι ανθρωποι το στειλανε αυθημερον. αν το βαλουν και σε θυρηδα της acs οπως εγραψα στα σχολια θα ειναι 10/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts