Jump to content

Recommended Posts

1 hour ago, BloodMage said:

42 αξιολογήσεις μοναστερες λόγω τιμής !

καλά πάμε. μποϊκοτάζ όλοι ! 

Όσα δε φτάνει η αλεπού τα βάζει 1 αστεράκι στο σκρούτζ λένε στο χωριό μου.

• Haha 2
9 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

τσιφσα ροπ και η AMD :hehe:

οσα λεφτα και να ειχα 1000ε για 9070ΧΤ δεν τα εδεινα, καλυτερα να παρω 5070ΤΙ με 1200ε

• Haha 2
(edited)
3 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Αστους να σκουζουν καλυτερα που ανεβηκαν οι τιμες για να γινομαστε και λιγοτεροι με high end PC οπως τα παλια καλα χρονια. Μέχρι περσι ετρεχε και η κουτση Μαρια και ο καθε τζιτζιφιογκος για να αγορασει RTX 4080 και 4090 για να παιζει DOTA και Fortnite για να πουλανε μούρη στο Twitch. Αμα δεν αντεχει η τσεπη τους ας πανε να αγορασουν Playstation η Xbox να λιγοστέψουν και οι ψωναρες καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα κατα την γνωμη μου. O καθε ασχετος γκιοζης θελει και super-duper PC...

Έγινε επεξεργασία από qwertdfsf7

Ενώ τώρα που ο κάθε "άσχετος γκιόζης" που έχει λεφτά, θα έχει και super-duper pc, είναι καλύτερα.
Ναιιιιι, ναι.......

• Like 1
(edited)

Άτομο που δίνει χοντρα λεφτα για δυνατο hardware δεν ειναι ασχετο κατα την εμπειρια μου ασχετα βεβαια με το πως αλλαξανε τα πραγματα....Άσχετοι ειναι ολοι οι τζαμπατζηδες που θέλουν το καλυτερο hardware στην μικρότερη τιμή για να παιζουν χαζα games με καρτουνιστικα γραφικα και για να παριστανουν τους ξερόλες. Πολλα τετοια παραδειγματα και στο Twitch μεχρι και τα πορνιδια του twitch θελανε high end rig προσφατως...

Έγινε επεξεργασία από qwertdfsf7
5 λεπτά πριν, το μέλος qwertdfsf7 έγραψε:

Άτομο που δίνει χοντρα λεφτα για δυνατο hardware δεν ειναι ασχετο κατα την εμπειρια μου ασχετα βεβαια με το πως αλλαξανε τα πραγματα....Άσχετοι ειναι ολοι οι τζαμπατζηδες που θέλουν το καλυτερο hardware στην μικρότερη τιμή για να παιζουν χαζα games με καρτουνιστικα γραφικα και για να παριστανουν τους ξερόλες. Πολλα τετοια παραδειγματα και στο Twitch μεχρι και τα πορνιδια του twitch θελανε high end rig προσφατως...

Νταξει. Σταματα τωρα να μιλας γιατι ξεφτιλιζεσαι σε ολους τους τομεις. Απο οικονομικα μεχρι hardware.

• Like 2
1 hour ago, qwertdfsf7 said:

Αστους να σκουζουν καλυτερα που ανεβηκαν οι τιμες για να γινομαστε και λιγοτεροι με high end PC οπως τα παλια καλα χρονια. Μέχρι περσι ετρεχε και η κουτση Μαρια και ο καθε τζιτζιφιογκος για να αγορασει RTX 4080 και 4090 για να παιζει DOTA και Fortnite για να πουλανε μούρη στο Twitch. Αμα δεν αντεχει η τσεπη τους ας πανε να αγορασουν Playstation η Xbox να λιγοστέψουν και οι ψωναρες καλυτερα που ηρθαν ετσι τα πραγματα κατα την γνωμη μου. O καθε ασχετος γκιοζης θελει και super-duper PC...

• Haha 4

50 λεπτά πριν, το μέλος qwertdfsf7 έγραψε:

Ωστε φτασαμε στο σημειο οπου μια ΧΧ70 ειναι για τα πλουσιοπαιδα 😆

Κοψε ομως το πολυ twitch  , δεν κανει καλο 

Το μοναδικο πραμα που θα επρεπε να κοιταει καποιος ειναι πως ασχετα με ποσες γενιες καρτων περνανε , η αναλογια price/performance μενει λιγο πολυ η ιδια . 

• Haha 1