fatalara Οκτώβριος 30 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 (edited) Λαθος μου. Την ειχα παρει ιανουαριο 1500 ευρω μαζι με κλιματιστικο και μου εδωσαν και καρτα 300 ευρω. Ολο τον υπολοιπο χρονο εκτος day one οι τιμες ειναι αυτες που ειπατε. Δεν εχει ανεβει κατι. Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30 από fatalara Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 30 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Λαθος μου. Την ειχα παρει ιανουαριο 1500 ευρω μαζι με κλιματιστικο και μου εδωσαν και καρτα 300 ευρω. Ολο τον υπολοιπο χρονο εκτος day one οι τιμες ειναι αυτες που ειπατε. Δεν εχει ανεβει κατι. c3 65αρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 30 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 Δεν μιλαω για skroutz. Οι τιμες ηταν παντα 1799 και 2199 αντιστοιχα. Μονο τοτε πεφτουν παρακατω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Οκτώβριος 30 Author #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 5 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: κατω απο 65" θεωρω πως δεν αξιζει. εντομεταξυ εχε υποψη σου και την C3. Εχει πολυ μικρες διαφορες με την C4, και αν την βρεις στα 1300-1500 τσιμπα την Από ποια άποψη? Μέχρι 55αρα έχω αγοραστή ως τώρα. 65αρες έχουν 2 φίλοι μου αλλά τις έχω δει λεπτομερώς για να έχω ολοκληρωμένη εικονα Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 4 Author #45 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 να ρωτησω το γεγονος οτι δεν εχει local dimming, επηρεαζει πολυ το οπτικο αποτελεσμα? Ενταξει ξερω οτι δε παιζει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, απλα ιδανικα θα ηταν αν ειχα και local dimming Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Νοέμβριος 4 #46 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 Για την OLED μιλάς; Έχει local dimming κάθε pixel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Νοέμβριος 4 #47 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 1 ώρα πριν, το μέλος therock έγραψε: να ρωτησω το γεγονος οτι δεν εχει local dimming, επηρεαζει πολυ το οπτικο αποτελεσμα? Ενταξει ξερω οτι δε παιζει καλυτερο σε αυτα τα λεφτα, απλα ιδανικα θα ηταν αν ειχα και local dimming Το local dimming ειναι μονο στις led τηλεορασεις. Οι oled δεν δουλευουν ετσι, αναβοσβηνει ξεχωριστα το καθε πιξελ. Καλυτερο οπτικο αποτελεσμα δεν θα βρεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 4 Author #48 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 6 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Το local dimming ειναι μονο στις led τηλεορασεις. Οι oled δεν δουλευουν ετσι, αναβοσβηνει ξεχωριστα το καθε πιξελ. Καλυτερο οπτικο αποτελεσμα δεν θα βρεις. Α οκ απλα επειδη διαβαζα τα χαρακτηριστικα σε ενα site και εγραφε "local dimming : οχι " και με μπερδεψε Επισης ενα χαρακτηριστικο που εχουν οι G-series και λενε μαλλον θα μπει και στην C5, το MLA ειναι αξιολογο? MLA OLED: τί είναι, τί προσφέρει, τί περιμένουμε - Home Cinema - αθηνόραμα digital DIGITAL.ATHINORAMA.GR Μπορεί η τεχνολογία βελτίωσης οθονών της LG Display να τις επαναφέρει στην κορυφή φέτος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 4 #49 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 11 λεπτά πριν, το μέλος therock έγραψε: Α οκ απλα επειδη διαβαζα τα χαρακτηριστικα σε ενα site και εγραφε "local dimming : οχι " και με μπερδεψε Επισης ενα χαρακτηριστικο που εχουν οι G-series και λενε μαλλον θα μπει και στην C5, το MLA ειναι αξιολογο? MLA OLED: τί είναι, τί προσφέρει, τί περιμένουμε - Home Cinema - αθηνόραμα digital DIGITAL.ATHINORAMA.GR Μπορεί η τεχνολογία βελτίωσης οθονών της LG Display να τις επαναφέρει στην κορυφή φέτος; Το αρθρο που διαβαζεις εχει γραφτει τον Ιανουαριο του 2023 Ηδη η C4 φοραει MLA panel. Και ναι ειναι οτι καλυτερο το mla για τις oled. Γενικα λύνει αρκετα προβληματα των oled Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 4 Author #50 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 Σιγουρα? Επειδη αρθρο που γραφτηκε πριν μια βδομαδα λεει η C5 θα φερει το MLA.... LG C5: release date and price predictions, and 5 improvements we want to see | What Hi-Fi? WWW.WHATHIFI.COM A brighter screen, soundbar-friendly stand, better audio and more? Why not... Παράθεση The biggest upgrade we'd love to see is LG bringing its Micro Lens Array (MLA) technology down from the G-series to the C5. Why? Well, MLA uses a layer of microscopic lenses to focus light more efficiently.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 4 #51 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 2 λεπτά πριν, το μέλος therock έγραψε: Σιγουρα? Επειδη αρθρο που γραφτηκε πριν μια βδομαδα λεει η C5 θα φερει το MLA.... LG C5: release date and price predictions, and 5 improvements we want to see | What Hi-Fi? WWW.WHATHIFI.COM A brighter screen, soundbar-friendly stand, better audio and more? Why not... Δεν ξερω ποσο πιο απλα να το πω....... το παραπανω αρθρο που παρεθεσες εχει γραφτει τον Ιανουαριο του 2023 (μιλαω για το ποστ #48). Αρα μιλαει για τις C4 Οι C4 οντως εχου MLA πλεον Παμε στις C5 τωρα. Οι C5 ειναι λογικο και αυτες να εχουν MLA. Θα ηταν μεγαλη βλακεια της LG να το αφαιρουσε. Ακομα δεν εχουν ανακοινωθει οποτε εν αναμονη και βλεπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Νοέμβριος 4 Author #52 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 (edited) Ναι ρε συ οκ, το καταλαβα ηταν ενα παλιο αρθρο. Το παρεθεσα ως γενικο της τεχνολογιας MLA. Το επομενο ομως λινκ 29 Οκτωβριου 2024 ολοκαινουριο και απο σοβαρο site (Whathifi) μιλαει πως το MLA ειναι τεχνολογια των G-series και θα ερθει στις C5, εμμεσως εννοωντας οτι δεν το χουν οι C4. Αλλα οκ, επειδη δεν εχω ψαχτει δεν αμφιβαλω πως μπορει το αρθρο να ειναι λαθος και οντως να εχουν οι C4 Πλεον MLA EDIT: Και εδω λεει οτι δεν εχει MLA (Ιουνιος 2024) LG C4 OLED review - FlatpanelsHD WWW.FLATPANELSHD.COM 1000 nits, finally Οπως και σε ενα παλιοτερο θεμα στο reddit Έγινε επεξεργασία Νοέμβριος 4 από therock Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Νοέμβριος 4 #53 Κοινοποίηση Νοέμβριος 4 οι C4 εχουν MLA panel με το αντιστοιχο META booster (λογισμικο ελεγχου του MLA panel) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts