BloodMage Σεπτέμβριος 11 #21 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11 (edited) 22 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Μικροδιορθώσεις: HD=1280x720 (720p) QHD=Quad HD=2*1280x2*720=4*1280x720 FullHD=1920x1080 4K=2*1920x2*1080=3840(~4K)x2160 now it makes sense το ελουσα γιατι ειχα διαγραψει εντελώς απο τον εγκέφαλο μου το 720p 22 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Προσωπικά, αν πήγαινα σε Ultrawide 1440p (QHD vertical), θα πήγαινα σε 5120x1440, για να αντικαταστήσω 2 πλήρεις QHD, χωρίς τα εσωτερικά περιθώρια. Είναι ακριβώς όσο δύο QHD, όχι τρεις. Και είναι προτιμότερη λύση Σωστα αλλα θα σου κακοφανει πολυ το οτι θα ειναι τοσο μακροστενη. ειναι αλλιως οταν καθεσαι μπροστα απο 2 οθονες γιατι την μια την εχεις ακριβως μπροστα σου και την αλλη στο πλάι και τις εκμεταλευεσαι καλυτερα. ενω αν εχεις την ιδια διασταση με μια οθονη και καθεσαι ακριβως στο κεντρο της οθονης δεν ειναι τοσο ευχρηστη. εχω δοκιμασει σε φιλο την g9 oled και δεν την παλεψα. βεβαια αν την θες για παιχνιδια αλλαζει το πραμα, ειδικα για cim racing Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11 από BloodMage Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 11 #22 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11 (edited) 30 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Την ουσία την έχουμε πιάσει, απλά έχουν γραφεί και μικρές ανακρίβειες. Μικροδιορθώσεις: HD=1280x720 (720p) QHD=Quad HD=2*1280x2*720=4*1280x720 FullHD=1920x1080 4K=2*1920x2*1080=3840(~4K)x2160 Προσωπικά, αν πήγαινα σε Ultrawide 1440p (QHD vertical), θα πήγαινα σε 5120x1440, για να αντικαταστήσω 2 πλήρεις QHD, χωρίς τα εσωτερικά περιθώρια. Είναι ακριβώς όσο δύο QHD, όχι τρεις. Και είναι προτιμότερη λύση, αν δεν κοιτάς μόνο για παιχνίδια και χρειάζεσαι τις κατακόρυφες διαιρέσεις. Από την άλλη, όπως σωστά γράφτηκε, ούτε η UW 1440p ούτε η 4K γεμίζουν με όλα Ultra από το σύστημά σου, αλλά η οθόνη είναι κάτι που το κρατάς για καιρό. Δεν είναι ανάγκη να ψωνίσεις ταυτόχρονα οθόνη και κάρτα. Aρα σε G9 ας πουμε η καποια αναλογη. Εγω εχω δουλεψει σε τετοιες. ειναι λες και εχω παθει κλειστοφοβια. για μενα πολυ κακα μονιτορ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 11 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Σεπτέμβριος 11 #23 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11 Συμπτωματικά έκανα παρόμοια κουβέντα δια ζώσης σήμερα. Εγώ δουλεύω πάγια σε 2 QHD, οι οποίες είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να είμαι μπροστά στα εσωτερικά τους πλαίσια. Τα κοντινά μου παράθυρα είναι snapped στο δεξιό μισό της αριστερής και στο αριστερό μισό της δεξιάς. Τα λιγότερο σημαντικά πηγαίνουν τέρμα αριστερά και τέρμα δεξιά. Το πρόβλημα που με εμποδίζει να κάνω την αλλαγή στην UW είναι ότι προσπαθώ να έχω όμοια συστήματα σε σπίτι και γραφείο, οπότε αφενός μπαίνω στη διαδικασία να αγοράσω δύο οθόνες, αφετέρου αναγκάζομαι να παροπλίσω τέσσερις. Δε βιάζομαι... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 11 #24 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11 5 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Συμπτωματικά έκανα παρόμοια κουβέντα δια ζώσης σήμερα. Εγώ δουλεύω πάγια σε 2 QHD, οι οποίες είναι τοποθετημένες έτσι ώστε να είμαι μπροστά στα εσωτερικά τους πλαίσια. Τα κοντινά μου παράθυρα είναι snapped στο δεξιό μισό της αριστερής και στο αριστερό μισό της δεξιάς. Τα λιγότερο σημαντικά πηγαίνουν τέρμα αριστερά και τέρμα δεξιά. Το πρόβλημα που με εμποδίζει να κάνω την αλλαγή στην UW είναι ότι προσπαθώ να έχω όμοια συστήματα σε σπίτι και γραφείο, οπότε αφενός μπαίνω στη διαδικασία να αγοράσω δύο οθόνες, αφετέρου αναγκάζομαι να παροπλίσω τέσσερις. Δε βιάζομαι... αρα οντως στην περιπτωση σου η 5120 Χ 1440 ειναι ιδανικη. σπανια περιπτωση βεβαια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Σεπτέμβριος 11 #25 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 11 2 hours ago, BloodMage said: σπανια περιπτωση βεβαια Έχω το ίδιο σεταπ και τις ίδιες ανησυχίες. Είμαστε πολλοί. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Σεπτέμβριος 16 Author #26 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 Παιδιά οι οθόνες που μου χέτε δώσει είναι τρομερές δεν τίθεται θέμα απλά όπως είπα, θα προτιμούσα για πάνω από χιλιάρικο να πάρω την C4 για κρεβατοκάμαρα και αντιθέτως για ultra wide να πάω μια 30κατι ιντσες για γραφείο και οικονομική έως 500 ευρώ. Αν δεν υπάρχει, τότε μου είναι αδύνατο να δώσω τόσα χρήματα για PC Monitor. Αν πεις ότι έπαιρνα αυτή αντί της C4 μετά δε κάνει να αντικαταστήσει την TV στην κρεβατοκάμαρα με μια ultra wide οθόνη. Αν έπαιρνα και αυτή και στην πορεία την OLED μιλάμε για τρελλα χρήματα που δεν παίζουν. Συν ότι δεν μπορώ να έχω μια 45 σε γραφείου θα βγάλω τα μάτια μου. Σε 500 ευρώ κάτι τίμιο ρε παιδιά δε παίζει? On 11/9/2024 at 1:19 ΜΜ, το μέλος fatalara έγραψε: Επισης, το ολα τερμα δεν υπαρχει. Τι παει να πει ολα τερμα? το 1/3 των ρυθμισεων ειναι αχρηστες. Το οτι τα πηγες ολα δεξια δεν σημαινει οτι ειναι σωστο. Πρεπει να βλεπεις τι δουλευει και τι οχι αλλιως χανεις τσαμπα FPS. Τα υπολοιπα που λες ειναι σωστα. Για Ultrawide ειναι μονοδρομος η Gigabyte που γραψαμε παραπανω. Σωστό. Ξεκάθαρα κάποιες ρυθμίσεις στρεσσαρουν το σύστημα χωρίς ιδιαίτερο αισθητικό αντίκτυπο. Απλά για μενα το όλα δεξιά είναι ο πιο τεμπελικος τρόπος να ξέρω ότι θα έχω το καλύτερο αποτέλεσμα χωρίς να παίζω με τις ώρες με τις ρυθμίσεις μέχρι να δω τι επηρεάζει το σύστημα και πόσο το αποτέλεσμα. Οπότε στην ουσία θέλω απλά στην ανάλυση που παίζω να το τραβάω όλο δεξιά για να μη ψάχνονται λες και μελετάω για εξεταστικη Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 17 #27 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 μονο αυτη βλεπω. αλλα δεν ειναι καν κυρτή 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Σεπτέμβριος 17 #28 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 Αν βρεις την Dell Alienware AW3418DW σε καλη τιμη (κατω απο 400ε) ειναι καλη περιπτωση Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 18 #29 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18 20 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Αν βρεις την Dell Alienware AW3418DW σε καλη τιμη (κατω απο 400ε) ειναι καλη περιπτωση Εχει μια ο deadlazarus στειλτε του μηνυμα μηπως την πουλαει 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 18 #30 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18 2 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Εχει μια ο deadlazarus στειλτε του μηνυμα μηπως την πουλαει Θα τη δώσω στην κορούλα μου (ο μικρός θα πάρει τη qd oled, όταν έρθει η ώρα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 18 #31 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 18 1 ώρα πριν, το μέλος DEADLAZARUS έγραψε: Θα τη δώσω στην κορούλα μου (ο μικρός θα πάρει τη qd oled, όταν έρθει η ώρα). παιζεις καθολου η παντοφλα? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Σεπτέμβριος 19 #32 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19 17 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: παιζεις καθολου Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 19 #33 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 19 Ψιλοκαταλαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Οκτώβριος 30 Author #34 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 Καλημερα παιδια, λογω του γνωστου μηνα "Προσφορων" θελω να εχω το νου μου μηπως παρω τωρα τελικα κατι αν προκυψει καποια πραγματικη προσφορα. Η C4 σε τι τιμη θεωρειται θα ειναι καλη αγορα αν βγαλουν κατι? Επισης δεδομενου οτι αναμενεται τον Ιανουαριο κατα τα λεγομενα να σκασει η C5, ειναι τωρα καλη η στιγμη αγορας της C4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Οκτώβριος 30 #35 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 Καλή τιμή για την C4 είναι 5. (Δεν λέω μονάδες μέτρησης, γιατί δεν μας είπες ούτε μέγεθος ) Σοβαρά μιλώντας, δεν υπάρχει καθολικά καλή τιμή, αλλά σίγουρα τώρα είναι η καλύτερη περίοδος και τελευταία ευκαιρία να πάρεις TV προηγούμενης γενιάς. Πάντως κλασικά όλοι στην ίδια τιμή θα την έχουν, απλά αποφάσισε εάν είναι αρκετά καλή για εσένα Link to comment Share on other sites More sharing options...
therock Οκτώβριος 30 Author #36 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 Εχεις δικιο το θεωρησα δεδομενο για καποιο λογο. Για την 55αρα λεω γιατι μετα βλεπω η τιμη εκτοξευεται. Αν και θα θελα καποια στιγμη να ανεβαινα σε 65 η 75 αλλα οι τιμες που βλεπω ειναι απαγορευτικες. Τωρα πχ οι 55 βλεπω παιζουν σε 1250-1300 για την C4. Δεν νομιζω να πεσουν αλλο, αλλα δε ξερω μηπως πεσουν οι μεγαλυτερεςς ιντσες κοντα σε αυτη τη τιμη και ειμαι τυχερος Παντως για την C5 αν περιμενω φανταζομαι τη μερα κυκλοφοριας η τιμη θα ειναι στο θεο, και δε ξερω αν αλλαξει κατι σοβαρο (περα απο τη πιθανοτητα να προστεθει MLA) Δε ξερω, τι λετε να πραξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 30 #37 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 κατω απο 65" θεωρω πως δεν αξιζει. εντομεταξυ εχε υποψη σου και την C3. Εχει πολυ μικρες διαφορες με την C4, και αν την βρεις στα 1300-1500 τσιμπα την Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Οκτώβριος 30 #38 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 (edited) Black friday ειχα παρει την C3 65 1500 ευρω. Το εχω μετανιωσει. Επρεπε να παω για την 77 στα 1900 Έγινε επεξεργασία Οκτώβριος 30 από fatalara 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 30 #39 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 5 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Black friday ειχα παρει την C3 65 1500 ευρω. Το εχω μετανιωσει. Επρεπε να παω για την 77 στα 1900 δεν ξερω γιατι αλλα οι τιμες εχουν ανεβει παρα πολυ. C3/4 65 παιζουν στα 1700++ οι 77αρες πανε 2200+++ Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Οκτώβριος 30 #40 Κοινοποίηση Οκτώβριος 30 7 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: δεν ξερω γιατι αλλα οι τιμες εχουν ανεβει παρα πολυ. C3/4 65 παιζουν στα 1700++ οι 77αρες πανε 2200+++ τις ανέβασαν για να τις κατεβάσουν μετά ως προσφορές στην BF 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts