YDinopoulos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 Παιδες, λιγη βοηθεια γιατι χαθηκα στις προσφορες! Εχουμε κ λεμε...- Εχω προσβαση aDSL απο πΟΤΕ και σαν ISP την Tellas κ ταχυτητα 512- Θελω να βαλω voIP πανω στην γραμμη κ οχι μεσω software. Υπαρχει κανεις που να εχει κατι παρομοιο? Ξερω σιγουρα οτι η Τελλας δεν μπορει να το κανει αυτο ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Μάϊος 25, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 Φίλος μου στο Ηράκλειο χρησιμοποιεί asterisk και αγοράζει πακέτα από διάφορες εταιρίες (πχ. broadvoice) και έχει καταργήσει εντελώς τις κλήσεις μέσω πΟΤΕ. Χρησιμοποιεί HOL για ISP. Περισσότερες λεπτομέρειες δε γνωρίζω, αλλά σου έδωσα ένα αρχικό πάτημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 25, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 25, 2005 το αυτό σκοπεύω να κάνω κι εγώ σπίτι μόλις τελειώσει η εξεταστική(και μάθω 2-3 πράγματα περισσότερα σχετικά με routing). Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 26, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 θεωρητικα γινετε ..πρακτικα εξαρτατε απο την συνδεση του παροχεα σουΓενικα δεν ειναι καλη ιδεα το VOIP over ADSLΓενικα το voip δεν εχει αναγκη απο πολυ bandwidth αλλα απο πολυ σταθερη γραμμη το οποιο μεταφραζετε σε καλο και σταθερο ping..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 26, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Tellas 512 εχω με στασθερη ΙΡ. Σταθερη γραμμη? Με εχασες τωρα.... Το εξηγεις λιγο καλυτερα ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 26, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Εχεις adsl 512/128 που σημαινει οτι το upload σου ειναι μολις 128.... Τι εννοω με το σταθερη γραμμη? Ευκολο για 24-48 ωρες κανε ping σε ενα μηχανημα στο γραφειο σας στην Κινα δες τα αποτελεσματα ποσο ειναι ο μεσος ορος και ποσυ αποκλιση εχει απο το μεγαλυτερο..επισης δες ποσα χαμενα πακετα εχεις (πανω απο 1% ειναι απαραδεκτο) Επισης μπορειτε να με προσλαβετε στην εταρια σου (ΖLT?) να σας βοηθεισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάϊος 26, 2005 Author #7 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Το voip το θελω για ελλαδα μονο. Δεν εχει σχεση η Κινα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Μάϊος 26, 2005 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2005 Ισχυει το ιδιο... κανε το checkγια εξοπλισμο θα προτεινα cisco οχι γιατι ειναι καλος αλλα γιατι ειναι ο ευτερα διαδεδομενος και θα βρεις καλυτερη υποστηριξη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.