Prodromos Mitkos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 Καλησπέρα, Θέλω να αγοράσω μια οθόνη για αρχή να το συνδέσω στο γραφείο με το steam deck και αργότερα σε βάθος μισού χρόνου να στήσω έναν υπολογιστή, σκεφτόμουν να αγοράσω την παρακάτω οθόνη Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR γενικά κοιτούσα για αρχή μια 27 ιντσών με ανάλυση 2560x1440 και αξιοπρεπή Hz, αργότερα βρήκα και αυτήν με μικρή διαφορά Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR στην δεύτερη οθόνη με προβληματίζει ότι είναι του 2020, δεν ξέρω αν είναι τόσο σημαντικό η τζάμπα με αγχώνει (4 χρόνια είναι σε μία αποθήκη π,χ?), θέλω να ακούσω γνώμες και από κάποιους ποιο έμπειρους και αν επίσης η εταιρία AOC είναι και αξιόλογη. τέλος αν έχετε να προτείνει και κάτι άλλο ευχαρίστως να το ακούσω, το μπάτζετ υπόψιν δεν θέλω να το τραβήξω και άλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Σεπτέμβριος 1 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1 Η 27άρα LG (που είναι IPS και flat) έχει εξ ορισμού ανώτερη ποιότητα απεικόνισης και κάνει και για δουλειά, όχι μόνο για παιχνίδια. Αν όμως η οθόνη προορίζεται μόνο για gaming, τότε και η AOC θα είναι μια χαρά και μάλλον προτιμητέα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpirosKGR Σεπτέμβριος 1 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 1 a. https://www.skroutz.gr/s/54208597/Samsung-Odyssey-G5-G50D-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html b. https://www.skroutz.gr/s/50443601/AOC-Q27G4X-IPS-HDR-Gaming-Monitor-27-QHD-2560x1440-180Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html?from=account_favorites Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Σεπτέμβριος 2 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 2 LG ULTRAGEAR 27GR75Q-B 27'' LED QHD 165HZ BLACK 193€ LG UltraGear 27GP850P-B απο 250€ LG UltraGear 32GR75Q-B IPS είναι, όχι VA - από 269€ γενικά αν πας σε LG κοίτα να είναι από LG Hellas που έχουν εγγύηση 3 Έτη Οn-Site 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts