minast Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 Η Valve έχει δημιουργήσει νέο IP με το νέο της παιχνίδι, Deadlock. Το παιχνίδι είναι 6v6 hero shooter, με έντονα στοιχεία MOBA. Έχει αρχίσει να το κάνει ευρύτερα διαθέσιμο σε playtesters, επιτρέποντας στους παίχτες να στέλνουν προσκλήσεις σε φίλους τους. Είναι ακόμα σε δοκιμαστική φάση, αλλά ξεπηδούν καθημερινά νέα άρθρα και βίντεο όσο παίζει περισσότερος κόσμος. Το δοκίμασα λίγο χθες και φαίνεται αρκετά δουλεμένο, όπως θα περίμενε κανείς από νέο παιχνίδι της Valve, μετά από τόσα χρόνια . Deadlock on Steam STORE.STEAMPOWERED.COM Deadlock is a multiplayer game in early development. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Αύγουστος 27 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 27 Γενικά δε με ενθουσιάζει ο συνδυασμός DOTA x OVERWATCH, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχει το κοινό του. Και DOTA είχα χαζολογήσει λίγο στην αντίστοιχη beta και ποτέ ξανά, οπότε μάλλον δεν απευθύνονται σε τύπους σαν κι εμένα. Δεν καταλαβαίνω ειδικά γιατί έχει γίνει τόσο δημοφιλές το laning των MOBA, σε σημείο που να το ενσωματώνουν τόσο κομβικά στo gameplay ενός 3PS. Μου μοιάζει περιοριστικό. Πάντως κυλάει ευχάριστα το δεκαπεντάλεπτο Learn to Play και μοιάζει να έχει 1-2 χαρακτήρες για κάθε γούστο, ακόμη και τώρα στην αρχή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts