BloodMage Οκτώβριος 24 #41 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 Στο gaming απογοήτευση. Σε όλα τα άλλα όπως τα περιμέναμε. Κονκλουσιο..... Go next 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 24 #42 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 5 minutes ago, BloodMage said: Στο gaming απογοήτευση. Σε όλα τα άλλα όπως τα περιμέναμε. Κονκλουσιο..... Go next Για καθαρό gaming machine δεν κάνει. Για productivity αξίζει με προϋποθέσεις. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 24 #43 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 24 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Για καθαρό gaming machine δεν κάνει. Για productivity αξίζει με προϋποθέσεις. προϋποθεσεις ξεπροϋποθεσεις δεν θα αγγιξω την μπλε για πολυ καιρο, εκτος και αν παει κατι πολυ στραβα με την αμδ. κριμα γιατι ημουν διατεθημενος καποια στιγμη να επιστρτεψω στα πατρια εδαφη αλλα με αυτα που βλεπω....πολυ δυσκολα. Και σαν να μην φτανουν ολα αυτα κραταει και τις τιμες στον θεο. δλδ καπου οπα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 24 #44 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 34 minutes ago, BloodMage said: προϋποθεσεις ξεπροϋποθεσεις δεν θα αγγιξω την μπλε για πολυ καιρο, εκτος και αν παει κατι πολυ στραβα με την αμδ. κριμα γιατι ημουν διατεθημενος καποια στιγμη να επιστρτεψω στα πατρια εδαφη αλλα με αυτα που βλεπω....πολυ δυσκολα. Και σαν να μην φτανουν ολα αυτα κραταει και τις τιμες στον θεο. δλδ καπου οπα Ακόμα και εγώ που ήμουν ο πιο θερμος υποστηρικτής των ARL επειδή μου άρεσε η συμπεριφορά του 13500 (alder lake P cores) τωρα που χρειάζομαι ακόμα ένα cpu για productivity σκέφτομαι να καρφώσω 5950 πάνω στο συστημα με τον 5800Χ3Δ και να τελειώνω γιατί οι 14700/14900 δεν είναι σίγουρο κατα πόσο ΟΚ θα παίζουν μακροπρόθεσμα και οι καινούριοι παρόλο που είναι πιο φτηνοί απ οτι βλέπω δεν είναι και ότι πιο σταθερό για μηχανήματα δουλειάς προς το παρόν και κανείς δε ξέρει για πόσο ακόμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 24 #45 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 27 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Ακόμα και εγώ που ήμουν ο πιο θερμος υποστηρικτής των ARL Και εμενα μου αρεσει η ιντελ και παντα μου αρεσε, λες γιαυτο να ξενερωνουμε τοσο? επειδη εχουμε μεγαλες προσδοκιες? τι να πω 29 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: σκέφτομαι να καρφώσω 5950 και με 300ε θα εχεις ενα μικρο τερατακι. ο 5800χ3δ πουλημα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 24 #46 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 16 minutes ago, BloodMage said: Και εμενα μου αρεσει η ιντελ και παντα μου αρεσε, λες γιαυτο να ξενερωνουμε τοσο? επειδη εχουμε μεγαλες προσδοκιες? τι να πω και με 300ε θα εχεις ενα μικρο τερατακι. ο 5800χ3δ πουλημα ? Ναι για να χρηματοδοτήσω οτι άλλο πάρω. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 24 #47 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 10 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε: Ναι για να χρηματοδοτήσω οτι άλλο πάρω. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
god Οκτώβριος 24 #48 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 Ειδατε το video του der8auer; Τι μαλακια ειναι αυτο το dlvr; Ποιος το σκεφτηκε; Σε full load αν το κανεις bypass πεφτει η καταναλωση απο τα 240 στα 180(αν θυμαμαι καλα) με ιδια αποδοση. Και λογικα θα ανεβαινει λιγο η καταναλωση στα παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 24 #49 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24 1 hour ago, god said: Ειδατε το video του der8auer; Ασε το dlvr, έχουν πιο βασικά προβλήματα. Λες και το launch το σχεδίασε ο επιθεωρητής Κλουζώ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 25 #50 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25 Η μπλε κυκλοφόρησε νέα γενιά επεξεργαστών... Skip ξερό, αντρικό, μεθανιώτικο... 2 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 25 #51 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25 Αυτο που ίσχυε ισχύει όμως Link to comment Share on other sites More sharing options...
AKISSS Οκτώβριος 25 #52 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 25 #53 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25 8 minutes ago, AKISSS said: Για αυτό υπαρχει τόση διαφορα σε επιδόσεις στο λίνουξ. Everything is starting to make sense. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Οκτώβριος 25 #54 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25 τα ιδια μας ελεγε και η Λιζα αλλα μετα τα πηρε και τα εκανε κορνιζα περιμενουμε να δουμε νουμερακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Οκτώβριος 25 #55 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25 Μελέτησα όλα τα review με όλα τα δεδομένα και έφτιαξα ένα infographic που αναλύει όλες τις πτυχές του launch των νέων Arrow Lake και βοηθάει στο να αποκτήσει κανείς με μια ματιά σφαιρική εικόνα. --> Spoiler 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Οκτώβριος 26 #56 Κοινοποίηση Οκτώβριος 26 Intel Z890 motherboards facing crashes and reboots when upgrading to Win11 24H2, BIOS updated required - VideoCardz.com VIDEOCARDZ.COM Intel Z890 motherboards may require an immediate BIOS update ASUS has sent out a note to reviewers that... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEADLAZARUS Παρασκευή at 04:55 πμ #57 Κοινοποίηση Παρασκευή at 04:55 πμ Mindfactory Reports Zero Sales for Intel Arrow Lake Core Ultra 200S CPUs WWW.GURU3D.COM Intel's Arrow Lake CPU series has not achieved any sales on Mindfactory, Germany's largest online PC... 1 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie 2 ώρες πριν #58 Κοινοποίηση 2 ώρες πριν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts