LL_NEO Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 Κάτοχος της LG 38GN950. Δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο παράπονο πέρα από την αδυναμία απενεργοποίησης του display port deep sleep. Παρόλα αυτά από όταν την πήρα οι ανάγκες μου έχουν αλλάξει και το ultrawide πλέον δε μου είναι χρήσιμο. Προσανατολιζομαι στην αγορά μιας LG C4 42” για χρήση ως μόνιτορ. Την έχει κανείς; Επίσης. Από ότι βλέπω σε διαφορά video το μοντέλο που όλοι δοκιμάζουν είναι το OLED42C4PUA αλλά στα ελληνικά καταστήματα βλέπω μόνο τη 42C45LA. Είναι ίδιο μοντέλο ή κάτι χάνω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Αύγουστος 8 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 8 Αλλαζει το μοντελο ανα χωρα/περιοχη κλπ. Το ιδιο ειναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Αύγουστος 8 #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 8 11 ώρες πριν, το μέλος LL_NEO έγραψε: Κάτοχος της LG 38GN950 φοβερη οθονη λογω της αναλογιας inch/res. κριμα που δεν βγαινουν τετοιες σε oled Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts