Soclose Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2024 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2024 με αφορμή το θέμα για το χτίσιμο gaming pc χάζευα στο eshop νωρίτερα μετά από πολύ καιρό στους υπολογιστές και είδα έχει την υπηρεσία -φτιάξτο μόνος σου,δλδ επιλέγεις εσύ τα μέρη του υπολογιστή'και σε χρεώνουν 7 ευρώ για τη συναρμολόγηση μπορεί κάποιος να μου προτείνει εναν υπολογιστή με 500 ευρώ περίπου ? η χρήση που το θέλω είναι ιντερνετ και πιθανώς κάποια ταινία που και που
BloodMage Αύγουστος 5, 2024 #2 Αύγουστος 5, 2024 1 ώρα πριν, το μέλος Soclose έγραψε: αφορμή το θέμα για το χτίσιμο gaming pc 1 ώρα πριν, το μέλος Soclose έγραψε: χρήση που το θέλω είναι ιντερνετ και πιθανώς κάποια ταινία που και που Για gaming δύσκολο σε αυτά τα χρήματα. Για το δεύτερο σενάριο χρήσης που αναφέρεις, γίνεται. Οθόνη υπάρχει? 1
Soclose Αύγουστος 5, 2024 Author #3 Αύγουστος 5, 2024 17 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Για gaming δύσκολο σε αυτά τα χρήματα. Για το δεύτερο σενάριο χρήσης που αναφέρεις, γίνεται. Οθόνη υπάρχει? αποκλειστικά για δίκτυο και καμία ταινία το θέλω οθόνη όχι δεν υπάρχει
Recommended Posts