Soclose Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2024 #1 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5, 2024 από άποψη τιμής απόδοσης τι συμφέρει περισσότερο ? προσωπικά έχω κολλήσει με το ίδιο λαπ τοπ 10 χρονια τώρα
Oric Αύγουστος 5, 2024 #2 Αύγουστος 5, 2024 Για ερασιτεχνική χρήση, 16άρι λάπτοπ εφετεινής εσοδείας με 16GB ram. Για επαγγελματική χρήση, desktop με οθόνη τουλάχιστον 27 ιντσών. 1
BloodMage Αύγουστος 5, 2024 #3 Αύγουστος 5, 2024 1 ώρα πριν, το μέλος Soclose έγραψε: από άποψη τιμής απόδοσης τι συμφέρει περισσότερο ? Ο σταθερός
fatalara Αύγουστος 5, 2024 #4 Αύγουστος 5, 2024 Εξαρταται τι θες. Αν κινείσαι φορητός αν όχι σταθερό.
Soclose Αύγουστος 7, 2024 Author #5 Αύγουστος 7, 2024 On 5/8/2024 at 9:16 ΜΜ, το μέλος fatalara έγραψε: Εξαρταται τι θες. Αν κινείσαι φορητός αν όχι σταθερό. σωστή παρατήρηση η ερ'ωτηση μου είναι κυρίως εξερευνητικη έχω να ασχοληθω με αγορά υπολογιστή κοντά στα 10 χρόνια και δυσκολα μπορώ να συγκρίνω
fatalara Αύγουστος 7, 2024 #6 Αύγουστος 7, 2024 18 λεπτά πριν, το μέλος Soclose έγραψε: σωστή παρατήρηση η ερ'ωτηση μου είναι κυρίως εξερευνητικη έχω να ασχοληθω με αγορά υπολογιστή κοντά στα 10 χρόνια και δυσκολα μπορώ να συγκρίνω Πάντα από εκεί ξεκινάς. Τον θες να περνάς την ώρα σου; Για δουλειά; Τι δουλειά; Παιζεις; Θες να μπορείς να κινείσαι ότι και να τον θες η δεν σε ενδιαφέρει; Ο περισσότερος κόσμος φορητό θέλει απλά δεν το ξέρει.
kpetros Αύγουστος 7, 2024 #7 Αύγουστος 7, 2024 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ο περισσότερος κόσμος φορητό θέλει απλά δεν το ξέρει. Μη σου πω κανα ταμπλετ Αν ειχε αναγκη απο υπολογιστη , θα το ξερε
fatalara Αύγουστος 8, 2024 #8 Αύγουστος 8, 2024 11 ώρες πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Μη σου πω κανα ταμπλετ Αν ειχε αναγκη απο υπολογιστη , θα το ξερε Ταμπλετ βρισκεις περισσοτερα απο laptop/pc. Βασικα, το δευτερο δεν υπαρχει πλεον στο μυαλο τους, εκτος και το χρειαζονται για κατι συγκεκριμενο.
Recommended Posts