nikonick Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 χαιρετώ όλους, έχω να κάνω ακόμη μια αναβάθμιση για τον υπολογιστή ενός φίλου και θα ήθελα να μάθω για τα πιο κάτω μητρική gigabyte ga-f255m-ds2 έκδοση bios f3 ο επεξεργαστής είναι ο a6 6400k στα 3.9 ghz dual core το τροφοδοτικό είναι ένα πολύ παλιό q-tec adt 300 (300 watts) και δεν ξέρω καν εάν είναι επαρκές δεν γνωρίζω επίσης για τα ενσωματωμένα γραφικά εάν είναι amd radeon hd 6410d / 6530d η θεροκρασία του επεξεργαστή είναι στους 55-57 κελσίου idle μέσο bios το ανεμιστηράκι του επεξεργαστή φαίνεται καινούργιο αλλα δεν έχει κάποια μάρκα πάνω του ώστε να μπορέσω να βρω τα χαρακτηριστικά του, κυρίως το airflow θα βάλω έναν ssd και ακόμη 4 η 8 ddr3 ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Αύγουστος 5 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 5 Και δε του λες να παρει ενα boxακι με Ν100 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Αύγουστος 6 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 6 το θέμα κανονίστηκε και ο υπολογιστής τρέχει μάη χαρά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Αύγουστος 8 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 8 Εγω δεν καταλαβα τον σκοπο του ποστ.............. τι ακριβως θες....?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts