Rayden Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 19, 2005 Ρε παιδιά, ένας φίλος μου μου είπε ότι έχει αυτήν την κάρτα και μάλιστα μπορεί και παίζει και Return to Castle wolfenstein μ' αυτή!Silicon Integrated Systems (SiS) SiS650/1/GL/GX,740 GUI 2D/3D AcceleratorΞέρετε τι στο καλό είναι? Είναι ανσωματωμένη σε μητρική?Ρωτάω εσάς γιατί αυτός δεν ξέρει και πολλά από υπολογιστές και δε μπορεί να μου πει... Θέλει να του δώσω κάτι παιχνιδάκια, αλλά νομίζω πως με αυτή την κάρτα δε θα παίζει τίποτα!Αναρωτιέμαι μήπως αυτή είναι on-board και του έχουν βάλει κάποια πρόσθετη για να παλεύει το RTWC και δεν το ξέρει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
spc Μάϊος 19, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 ναι είναι onboard και (ως γνωστόν) όχι για πολλά-πολλά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 19, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 η καρτα του πρεπει να ειναι onboard!βασικα ανοιγωντας το pc του θα καταλαβει αν ειναι onboard ή οχι!αν δει καμια καρτουλα θα καταλαβει αν ειναι pci(αν ειναι ψιλαπαλιο το pc) ή agp!παντως απο καινουρια παιχνιδακια μην περιμενει και πολλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 19, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Ειναι onboard επι εποχης Ρ4 mobos οπως P4SDR-VM,133αρες μνημες και μεγιστη ταχυτητα Ρ4 τοτε 2.2GHz......ειναι του 1998....64mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rayden Μάϊος 19, 2005 Author #5 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Λοιπόν, μου έστειλε κάτι system information και φυσικά είναι on-board AGP με 32ΜΒ, ενώ η CPU είναι Celeron 2.4...H mobo είναι Unspecified (!!!) GE PRO-M2 με Chipset SiS SiS650.Δηλαδή απορώ πως παλεύει το RTWC... μάλλον 640x480 και όλα low... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobi Rhoads Μάϊος 19, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 πρεπει να τρεχει ελεεινα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.