panos 12 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα καινούριο εκτυπωτή της brother πολυμηχανημα δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να τον κάνω ασύρματο το πρόβλημα του ήτανε ότι ενώ συνδέθηκε στο ίντερνετ σκαναρε κανονικά μόνο με το wi fi άλλα δεν εκτύπωνε, με το καλώδιο κανονικά και εκτυπώνει και σαρώνει τελικά έβγαλα τους drivers και τους ξανά πέρασα και έφτιαξε δεν είχα ποτέ ασύρματο εκτυπωτή και δεν ήξερα μήπως ήτανε καλύτερα πρώτα να τον κάνω ασύρματο και μετά με το καλώδιο εγώ πάτησα την επιλογή με το καλώδιο πρώτα να κάνει εγκατάσταση. Τέλος, πάντων τώρα δουλεύει και ασύρματα έχω και το καλώδιο πίσω καμιά φορά άμα δεν έχει σύνδεση το βάζεις στον υπολογιστή. Το πρόβλημα τώρα ειναι στην εκτύπωση αφού έφαγα μια μέρα να τον κάνω ασύρματα να δουλέψει δεν πρόσεξα ότι οι εκτυπώσεις που έβγαλα και ποιο πριν έχουν μια λωρίδα γεμάτη με ξεραμένο γραφίτη και πασαλείμματα μπρος και πίσω από τις σελίδες και το τονερ με δυσκόλεψε να το βάλω ελπίζω να μην έκανα καμιά ζημιά δεν ξέρω εκτυπωτή να μην έχει ένα manual κατι να λεει οδηγίες πως μπαίνει στο ίντερνετ πως μπαίνει το τόνερ του δεν ειχε απολύτως τίποτα παρά μόνο κάτι χαρτιά για τις εγγυήσεις και ένα μεγάλο χαρτί με 3 εικονίτσες για το τόνερ αντε να καταλάβεις με ποια μεριά μπαίνει και πως ελλειπείς οδηγίες τίποτα, δεν ξερω αν φενεται κατι στις εικονες ή στο τονερ αν εκανα κάπου λαθος και βγαινουν ετσι, επισης σαν μαρκα η brother ειναι καλη; ή μηπως επρεπε να ξανα παρω HP που εκει και αν δεν ειχε θεμα με drivers Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow KnighT Αύγουστος 3 #2 Κοινοποίηση Αύγουστος 3 (edited) Το εγχειρίδιο του εκτυπωτή μπορείς να το βρεις εδώ https://support.brother.com/g/s/id/htmldoc/mfc/cv_dcpl2508dw/uke/PDF/PDF.pdf Για τη λωρίδα που σου βγαίνει δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να κοιτάξεις το drum αν έχει τπτ πάνω, να κουνήσεις κ όλο το σύμπλεγμα του τόνερ να ανακατανεμηθεί ο γραφίτης και βλέπεις. Πιθανώς να φύγει και μετά απο μερικές εκτυπώσεις. εδιτ: Θεωρώ την Brother σαν μια απ'τις πιο αξιόπιστες και τίμιες για τα λεφτά τους μάρκες για οικιακούς/ημιεπαγγελματικούς εκτυπωτές. Για πολύ μεγάλους όγκους δεν ξέρω, αλλά ο δικός μου που θα τυπώσει 100-200 σελίδες το χρόνο τον βάζω στην πρίζα αν δεν είναι και απλά παίζει. Έγινε επεξεργασία Αύγουστος 3 από Shadow KnighT 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Αύγουστος 3 Author #3 Κοινοποίηση Αύγουστος 3 13 λεπτά πριν, το μέλος Shadow KnighT έγραψε: Το εγχειρίδιο του εκτυπωτή μπορείς να το βρεις εδώ https://support.brother.com/g/s/id/htmldoc/mfc/cv_dcpl2508dw/uke/PDF/PDF.pdf Για τη λωρίδα που σου βγαίνει δεν είμαι σίγουρος, μπορείς να κοιτάξεις το drum αν έχει τπτ πάνω, να κουνήσεις κ όλο το σύμπλεγμα του τόνερ να ανακατανεμηθεί ο γραφίτης και βλέπεις. Πιθανώς να φύγει και μετά απο μερικές εκτυπώσεις. εδιτ: Θεωρώ την Brother σαν μια απ'τις πιο αξιόπιστες και τίμιες για τα λεφτά τους μάρκες για οικιακούς/ημιεπαγγελματικούς εκτυπωτές. Για πολύ μεγάλους όγκους δεν ξέρω, αλλά ο δικός μου που θα τυπώσει 100-200 σελίδες το χρόνο τον βάζω στην πρίζα αν δεν είναι και απλά παίζει. Τελικά, όντως είχε κάτι να κάνω στο τονερ επάνω εντάξει βρέθηκε το πρόβλημα δεν βγαίνει άλλο ο γραφίτης γιατί έβγαιναν κομματάκια επάνω στο χαρτί και μπρος και πισω στην σελίδα, ήτανε το συρόμενο το πράσινο πλαστικό να το πάω όπως ήτανε στην αρχή όταν έβγαλα το τονερ από την συσκευασία, αλλά γιατί είχε το βελάκι να το μετακινήσει κανείς δεν ξέρω, αυτό ήτανε που με μπέρδεψε, ελπίζω να μην έγινε ζημιά στο μηχάνημα γιατί χυνόταν ο γραφίτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artist_ Αύγουστος 4 #4 Κοινοποίηση Αύγουστος 4 Για να εκτυπώνεις ασύρματα wifi με το κινητό, υπάρχει εφαρμογή για τους brother. iprint & scan 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos 12 Αύγουστος 4 Author #5 Κοινοποίηση Αύγουστος 4 2 ώρες πριν, το μέλος Artist_ έγραψε: Για να εκτυπώνεις ασύρματα wifi με το κινητό, υπάρχει εφαρμογή για τους brother. iprint & scan Ναι, το βρήκα εντάξει όλα καλά δουλεύει τώρα και ασύρματα ο εκτυπωτής και σαρώνει όλα τα κάνει και με το καλώδιο του λειτουργεί, ελπίζω να βγει καλός και να μην έχει προβλήματα όπως HP που είχα με τους drivers του 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts