ΣτοΠαραΠεντε Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 Εγκατέστησα το Τ11 στο νέο κινητό μου (Xiaomi Redmi Note 13 pro) και πήγα στις ρυθμίσεις του στο Mi Max 3 για να κάνω σύνδεση μέσω Google play store, ώστε να συνδεθώ απευθείας στο τρέχον επίπεδο από την καινούρια συσκευή. Έλαβα ως ειδοποίηση ότι είχα ήδη αποθηκεύσει την ομάδα μου στο επίπεδο 1 (!!!). Συγκεκριμένα, έλαβα την εξής ειδοποίηση:"Έχεις ήδη έναν Σύλλογο με αυτόν το λογαριασμό. Θέλεις να φορτωθεί;" Δεν προχώρησα, γιατί εάν κατάλαβα καλά, θα επαλέλθω στο αρχικό επίπεδο, εκτός εάν με ρωτά αν θέλω να φορτωθεί ΚΑΙ η τρέχουσα ομάδα; Τι να κάνω; Λογικά, θα έχω πρόβλημα με όλα τα παιχνίδια μου. Έχω 4-5 στο Mi Max 2 και θέλω όλα να μεταφερθούν στα τρέχοντα επίπεδά τους στο Redmi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 22 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 22 Προφανώς δεν το έχω ξανακούσει ποτέ το συγκεκριμένο παιχνίδι, αλλά: How can I transfer my account to a new device? — Top Eleven Be a Soccer Manager Help Center NORDEUS.HELPSHIFT.COM If you have a new mobile phone and would like to continue playing Top Eleven, you need to open the game on your old device, tap... Quote If you have a new mobile phone and would like to continue playing Top Eleven, you need to open the game on your old device, tap Settings, swipe to Social account and then connect your current account to one of the following networks/apps: [...] Αυτό δε δούλεψε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 22 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 22 Εννοείς μέσω facebook; Πήγα να το κάνω μέσω google games και μου έβγαλε την ειδοποίηση για την ήδη υπάρχουσα ομάδα. Προφανώς είχα προσπαθήσει να κάνω τη σύνδεση στο παρελθόν, αλλά γιατί ξεκινά από το επίπεδο 1; Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 22 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 22 1 hour ago, ΣτοΠαραΠεντε said: Εννοείς μέσω facebook; Πήγα να το κάνω μέσω google games και μου έβγαλε την ειδοποίηση για την ήδη υπάρχουσα ομάδα. Προφανώς είχα προσπαθήσει να κάνω τη σύνδεση στο παρελθόν, αλλά γιατί ξεκινά από το επίπεδο 1; Καιρός να επικοινωνήσεις με την εταιρεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Efialtis Ιούλιος 23 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 23 Μήπως στην αρχή έφτιαξες account και με Google & με Facebook και στην συνέχεια συνέχισες να παίζεις με Google. Αυτό μπορεί να εξηγεί την ύπαρξη άλλης L1 ομάδας. Προσωπικά έχω με FB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 23 Author #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 23 Μέσω facebook δεν έκανα ποτέ, γιατί δεν μπαίνω στο fb μέσω κινητού. Μάλλον είχα δοκιμάσει μέσω google για το Mi Max 2. Όταν πρωτοάνοιξα το Redmi μού ζήτησε να συνδέσω μέσω καλωδίου την παλιά με τη νέα συσκευή για να μεταφέρω αρχεία, κωδικούς και εφαρμογές. Δεν το έκανα. Θα αγοράσω καλώδιο usb c- usb c για να μεταφέρω το Τ11 από το Mi Max 3 στο Redmi, εκτός εάν δε γίνεται κατόπιν εορτής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 25 Author #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 Τελικά η Google έμεινε κολλημένη στο 1ο επίπεδο, έκανα τη σύνδεση κι έχασα όλη την πορεία της ομάδας μου. Σταματάω να ασχολούμαι με το Τ11! Κρίμα τον κόπο μου! Έκανα διαγραφή το παιχνίδι από το λογαριασμό μου στη Google 2-3 φορές και πάλι με επανέφερε στο αρχικό επίπεδο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣτοΠαραΠεντε Ιούλιος 25 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 50 λεπτά πριν, το μέλος ΣτοΠαραΠεντε έγραψε: Τελικά η Google έμεινε κολλημένη στο 1ο επίπεδο, έκανα τη σύνδεση κι έχασα όλη την πορεία της ομάδας μου. Σταματάω να ασχολούμαι με το Τ11! Κρίμα τον κόπο μου! Έκανα διαγραφή το παιχνίδι από το λογαριασμό μου στη Google 2-3 φορές και πάλι με επανέφερε στο αρχικό επίπεδο! Η ομάδα 1ου επιπεδου ήταν άλλη από αυτήν που έπαιζα μέχρι τώρα. Δεν ξέρω πότε τη δημιούργησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts