fits79 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 19 Καλησπέρα. Έχω το laptop lenovo g700 που θέλει 20v 3.24a για να φορτίσει. Και έχω πάρει αυτό το powerbank που μια χαρά το φορτίζει αλλά δυστυχώς όπως αποδείχτηκε θέλω περισσότερα mah τουλάχιστον 40.000mah γιατί το θέλω για τη δουλειά που δεν έχω καθόλου ρεύμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί το παραπάνω powerbank να φορτίσει ή να κρατήσει ανοιχτό το εν λόγο laptop πολλές ώρες. Μπορείτε να μου πείτε ποιες μάρκες σε power bank είναι οικονομικές και παράλληλα ποιοτικές? Όπως επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο 40.000mah που να βγάζει σε μια usb-c έξοδο του τουλάχιστον 20v3.25a για να μπορώ να φορτίσω το laptop μου με αυτό. Αν πάντως ενδιαφέρεται για το powerbank 20.000 100w που έχω τώρα το πουλάω με φουλ εγγύηση και κουτιά για να αγοράσω μεγαλύτερο σε mah. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούλιος 20 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 20 Πάρε ένα καινούργιο. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 20 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 20 Μου κάνεις πλάκα έτσι? Να πάρω ένα καινούργιο λαπτοπ? Αυτή είναι η απάντηση/ιδέα σου? Να τη χαίρεσαι λοιπόν. Και αφού δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις καλύτερα μην ξανά ποσταρεις σε αυτό το τοπικ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 20 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 20 Βλεπω καλα οτι το λαπτοπ ειναι 10ετιας ? Με pentium 2020M ? Η εχουνε κανει refresh σε νεοτερο και δεν το εμφανιζει ? Δεχετε φορτιση με type c ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούλιος 21 #5 Κοινοποίηση Ιούλιος 21 On 20/7/2024 at 2:44 ΜΜ, το μέλος fits79 έγραψε: Μου κάνεις πλάκα έτσι? Να πάρω ένα καινούργιο λαπτοπ? Αυτή είναι η απάντηση/ιδέα σου? Να τη χαίρεσαι λοιπόν. Και αφού δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις καλύτερα μην ξανά ποσταρεις σε αυτό το τοπικ. Είναι η καλύτερη απάντηση που μπορούσε να σου δώσει, αφού το θες για δουλειά. 2020m cpu ούτε βίντεο στο YouTube δεν δείχνει. Επίσης, ζητάς usb c ενώ δεν έχει το λαπτοπ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
masteroidz Ιούλιος 22 #6 Κοινοποίηση Ιούλιος 22 Ανεβαίνουμε σε κόστος αλλά αυτό χρειάζεσαι είναι ένα Powerstation Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Ιούλιος 22 #7 Κοινοποίηση Ιούλιος 22 Εχει δωσει ηδη 67€, χρειαζεται να δωσει αλλα τοσα για δευτερο powerbank, οταν το ιδιο το λαπτοπ αξιζει 100. Το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ειναι να τα δωσει ολα και να παρει ενα κανουριο λαπτοπ με μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Ασχετα με τα specs. Εδω δουλευει με 2020m. Αν υπαρχει καποιος βαθυτερος λογος για το οτι πρεπει αυτο το συγκεκριμενο λαπτοπ να χρησιμοποιειται στη δουλεια και κανενα αλλο, τοτε η πρωτη κινηση θα ηταν η αλλαγη της μπαταριας του και μετα το powerbank. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 24 Author #8 Κοινοποίηση Ιούλιος 24 (edited) On 22/7/2024 at 2:00 ΜΜ, το μέλος masteroidz έγραψε: Ανεβαίνουμε σε κόστος αλλά αυτό χρειάζεσαι είναι ένα Powerstation Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Εννοείτε πως όχι σε αυτό το κοστολόγιο μπορώ να αγοράσω νέο λαπτοπ. Με τη καμία σε αυτό κοστολόγιο. Έχω βρει 2 powerbanks που πιστεύω κάνουν δουλειά αλλά δεν ξέρω καθόλου τις μάρκες τους αν είναι καλές ή όχι. Πρώτο powerbank. Δεύτερο powerbank. Ποιο από τα 2 προτείνετε και γιατί? On 22/7/2024 at 7:52 ΜΜ, το μέλος GFFermari έγραψε: Εχει δωσει ηδη 67€, χρειαζεται να δωσει αλλα τοσα για δευτερο powerbank, οταν το ιδιο το λαπτοπ αξιζει 100. Το καλυτερο που θα μπορουσε να κανει ειναι να τα δωσει ολα και να παρει ενα κανουριο λαπτοπ με μεγαλη διαρκεια μπαταριας. Ασχετα με τα specs. Εδω δουλευει με 2020m. Αν υπαρχει καποιος βαθυτερος λογος για το οτι πρεπει αυτο το συγκεκριμενο λαπτοπ να χρησιμοποιειται στη δουλεια και κανενα αλλο, τοτε η πρωτη κινηση θα ηταν η αλλαγη της μπαταριας του και μετα το powerbank. Όσο μεγάλη και να είναι η διάρκεια μπαταρίας του νέου λαπτοπ που προτείνεις να αγοράσω δεν πρόκειται με τη καμία να περνάει τις 3-4 ώρες λειτουργίας κάτι που αυτόματος ακυρώνει το επιχείρημα σου. Όπως επίσης για τον ίδιο ακριβώς λόγο ακυρώνετε και η 2η πρόταση σου να αγοράσω νέα μπαταρία λαπτοπ. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 24 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 25 #9 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 40k δεν έψαχνες; Αυτά είναι 30. 20V/3.25Α δεν ήθελες; Αυτά είναι μετά βίας 1.2A. Δεν έχεις δώσει ούτε απάντηση γιατί ψάχνεις USB-C, όταν ο φορητός σου δεν υπήρχε καν ως ιδέα όταν βγήκε το πρότυπο. Πάλι καλά που έχει μία USB 3.0 μαζί με τις USB 2.0, κατά τις προδιαγραφές. Αλλά κατά τ' άλλα έχεις πρόβλημα με τις λύσεις που σου προτείνουν οι υπόλοιποι. Στην ουσία. Νομίζεις ότι υπάρχει κάποιος μαγικός τρόπος σε Powerbanks αυτού του μεγέθους (και κόστους) να αποθηκευτεί περισσότερη ενέργεια από ό,τι σε μια μπαταρία φορητού; Τα ίδια στοιχεία έχουν μέσα. Επιπλέον, το PB χρειάζεται και ηλεκτρονικά για τη ρύθμιση της τάσης και της έντασης του ρεύματος, ενώ η μπαταρία του φορητού βγάζει μόνο αυτή που χρειάζεται. Θες έναν φορητό που προορίζεται για ολόκληρη εργάσιμη μέρα σε μπαταρία. Είτε θα πληρώσεις τον φορητό είτε θα πληρώσεις αξιοπρεπή μπαταρία. Στην χωρητικότητα που χρειάζεσαι, είναι καλύτερο να αλλάξεις τον φορητό, όπως σου έχουν προτείνει ήδη. Όσες λύσεις και να "ακυρώσεις", πάλι στο ίδιο συμπέρασμα θα καταλήξεις. Τέλος, δε βλάπτει λίγη ευπρέπεια απέναντι σε ανθρώπους που αφιερώνουν χρόνο από τη ζωή τους για να σε βοηθήσουν,ακόμη κι αν δε νομίζεις ότι σου είναι χρήσιμη η βοήθεια. 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 25 Author #10 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 (edited) 1ον Δεν βρήκα 40.000mah 2ον αυτά τα 2 που είπα πιο πάνω μια χαρά μπορούν να δώσουν 20v/3.25a από τη usb-c 3ον Δεν είπα ποτέ για ολόκληρη μέρα αλλά τουλάχιστον για κάνα 8ωρο. Και ευπρέπεια δεν έχω επειδή δεν δέχομαι τις λύσεις που μου προτείνουν? Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 25 από fits79 Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 25 #11 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 Καλή τύχη στην αναζήτησή σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιούλιος 25 #12 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 30 λεπτά πριν, το μέλος fits79 έγραψε: 1ον Δεν βρήκα 40.000mah 2ον αυτά τα 2 που είπα πιο πάνω μια χαρά μπορούν να δώσουν 20v/3.25a από τη usb-c 3ον Δεν είπα ποτέ για ολόκληρη μέρα αλλά τουλάχιστον για κάνα 8ωρο. Και ευπρέπεια δεν έχω επειδή δεν δέχομαι τις λύσεις που μου προτείνουν? Το ενα σου μυριζει και αλλο σου βρομαει , σωστες λυσεις δεν θες Παρε αλλα 2 απο το powerbank που εχεις ηδη (και υποτιθεται σου κανει) και κανε την δουλεια σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 25 Author #13 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 (edited) Είστε λίγο περίεργοι(Ή απλά τα έχετε μαζί μου γιατί είμαι ψείρας) γενικότερα σε αυτό το site απ' ότι έχω καταλάβει ειδικά αν κάποιος δεν δέχεται τις λύσεις που του προτείνετε. Δεν πάει έτσι ξέρετε. Δεν είναι κάποιος υποχρεωμένος ούτε να σου προτείνει κάτι αλλά ούτε και να δεχτεί ότι του προτείνετε. Μην τα "παίρνετε" λοιπόν επειδή απλά κάποιος(Στη προκείμενη περίπτωση εγώ) δεν δέχεται τις λύσεις που του προτείνετε και σας δικαιολογεί και το λόγο που δεν τις δέχεται. Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 25 από fits79 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιούλιος 25 #14 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 1 ώρα πριν, το μέλος fits79 έγραψε: 2ον αυτά τα 2 που είπα πιο πάνω μια χαρά μπορούν να δώσουν 20v/3.25a από τη usb-c Δεν εχεις usb c. Για να σου μιλησει καποιος οπως πρεπει, επειδη οι υπολοιποι ντρεπονται. Δεν εισαι ψειρας, ασχετος εισαι. Η μπαταρια σου ειναι 4400 και ο κατασκευαστης λεει 5 ωρες. Εγω σου λεω οτι θα βγαλει 3. Εχεις αγορασει Powerbank των 20000, που σημαινει 4 γεμισματα. Επι 3 ωρες = 12 ωρες. Πηγαινε παρε μια μπαταρια αν θες, δεν θες κλαιν. Και πολυ ασχοληθηκαμε. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούλιος 25 #15 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 On 19/7/2024 at 9:58 ΜΜ, το μέλος fits79 έγραψε: Και έχω πάρει αυτό το powerbank που μια χαρά το φορτίζει... Εγώ πάλι έχω μια απορία. Πώς συνέδεσες αυτό το αρχαίο λάπτοπ στην power bank. Πώς... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 25 #16 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 52 λεπτά πριν, το μέλος fits79 έγραψε: Μην τα "παίρνετε" λοιπόν επειδή απλά κάποιος(Στη προκείμενη περίπτωση εγώ) δεν δέχεται τις λύσεις που του προτείνετε και σας δικαιολογεί και το λόγο που δεν τις δέχεται. Οταν ο λογος αυτος ειναι παραλογος, μην περιμενεις να +φωνησει κανεις μαζι σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fits79 Ιούλιος 25 Author #17 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 (edited) 37 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Δεν εχεις usb c. Για να σου μιλησει καποιος οπως πρεπει, επειδη οι υπολοιποι ντρεπονται. Δεν εισαι ψειρας, ασχετος εισαι. Η μπαταρια σου ειναι 4400 και ο κατασκευαστης λεει 5 ωρες. Εγω σου λεω οτι θα βγαλει 3. Εχεις αγορασει Powerbank των 20000, που σημαινει 4 γεμισματα. Επι 3 ωρες = 12 ωρες. Πηγαινε παρε μια μπαταρια αν θες, δεν θες κλαιν. Και πολυ ασχοληθηκαμε. Σχετικέ λοιπόν επειδή μάλλον δεν έχεις ιδέα πως δουλεύει ένας υπολογιστής να σου εξηγήσω. Οι ώρες που λένε οι κατασκευάστριες εταιρίες είναι από μέχρι. Και αυτό όταν μια μπαταριά είναι καινούργια και όταν ο υπολογιστής δουλεύει στο ρελαντί ΟΧΙ όταν δουλεύει στις τσίτες και κάνει πράγματα που θέλει ενεργεία είτε ο επεξεργαστής, είτε η κάρτα γραφικών κ.τ.λ. Επομένως ταν το powerbank που ήδη έχω λέει ότι είναι 20.000mah(Που δεν το νομίζω ότι είναι πραγματικά) τότε θα φόρτιζε τη μπαταριά του λαπτοπ 4400mah κοντά 4 φορές αλλά αυτό αν το λαπτοπ ήταν ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕ όχι όσο είναι ενεργό. και στη τελική ΔΕΝ ΣΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΕΔΩ μόνος σου το έκανες και επειδή απλά ΔΕΝ δέχομαι την "λύση" που προτείνεις τα παίρνεις και αρχίζεις τις ιστορίες για άγριους και τις προσβολές. 21 λεπτά πριν, το μέλος Oric έγραψε: Εγώ πάλι έχω μια απορία. Πώς συνέδεσες αυτό το αρχαίο λάπτοπ στην power bank. Πώς... Έτσι 12 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Οταν ο λογος αυτος ειναι παραλογος, μην περιμενεις να +φωνησει κανεις μαζι σου. Παράλογος γιατί? Επειδή απλά ζήτησα να μου πείτε ποιες είναι οι καλές μάρκες powerbank ή να αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο με περισσότερα mah??? On 19/7/2024 at 9:58 ΜΜ, το μέλος fits79 έγραψε: Καλησπέρα. Έχω το laptop lenovo g700 που θέλει 20v 3.24a για να φορτίσει. Και έχω πάρει αυτό το powerbank που μια χαρά το φορτίζει αλλά δυστυχώς όπως αποδείχτηκε θέλω περισσότερα mah τουλάχιστον 40.000mah γιατί το θέλω για τη δουλειά που δεν έχω καθόλου ρεύμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί το παραπάνω powerbank να φορτίσει ή να κρατήσει ανοιχτό το εν λόγο laptop πολλές ώρες. Μπορείτε να μου πείτε ποιες μάρκες σε power bank είναι οικονομικές και παράλληλα ποιοτικές? Όπως επίσης αν έχετε να μου προτείνετε κάποιο 40.000mah που να βγάζει σε μια usb-c έξοδο του τουλάχιστον 20v3.25a για να μπορώ να φορτίσω το laptop μου με αυτό. Αν πάντως ενδιαφέρεται για το powerbank 20.000 100w που έχω τώρα το πουλάω με φουλ εγγύηση και κουτιά για να αγοράσω μεγαλύτερο σε mah. On 19/7/2024 at 9:58 ΜΜ, το μέλος fits79 έγραψε: Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 25 από fits79 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Ιούλιος 25 #18 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 12 λεπτά πριν, το μέλος fits79 έγραψε: Έτσι A με ανταπτοράκι, πολύ ωραία. Πάρε και μια μεγάλη μπαταρία για το λάπτοπ, ώστε να σου κρατάει όσο γίνεται περισσότερο, χωρίς να το συνδέσεις στην power bank, (εκτός αν μπορείς να το έχεις σε κάποια ευρύχωρη θέση, συνδεδεμένο μόνιμα στην power bank). Μην ξοδεύεις άλλα λεφτά για άλλη μια powerbank, δεν αξίζει για τόσο παλιό λάπτοπ - και παλιά μπαταρία, και με ενεργοβόρο 17άρι πάνελ. Όταν το αντικαταστήσεις, πάρε κάποιο που να έχει θύρα USB-C με power delivery, να σου χρησιμεύει και η power bank που ήδη έχεις. Αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
acct Ιούλιος 25 #19 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 46 minutes ago, fatalara said: Εχεις αγορασει Powerbank των 20000 Συμφωνώ, εκτός από ένα πράγμα. Τα 20k mAh δεν αντιστοιχούν στις ίδιες Wh με την μπαταρία, γιατί είναι μετρημένα σε άλλη τάση. Το Powerbank και η μπαταρία έχουν περίπου την ίδια ενέργεια, απλώς γιατί και τα δύο δεν έχουν πάνω από 4-6 στοιχεία 18650, οπότε ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟ. Οτιδήποτε πρέπει να έχει αρκετή ενέργεια για να κρατήσει τον υπολογιστή όλη μέρα (εργάσιμη, όχι 24ωρο... εξυπνάδες πιο πάνω) κοστίζει αναγκαστικά περισσότερο. Τόσο ώστε να μην αξίζει τον κόπο γι αυτόν τον υπολογιστή. @fits79, το πρόβλημα όλων δεν είναι ότι δε σου αρέσουν αυτά που προτείνουν, είναι ότι συμπεριφέρεσαι λες και είναι υπάλληλοί σου και τσατίζεσαι όταν δεν εργάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχεις στο εγχειρίδιο εργασίας. Και δε φτάνει αυτό, πρέπει να διαβάζουμε και κάθε λίγο αναφορές που μας ζητάνε να τους κάνουμε "ντα". Γι αυτό έχει εξαντληθεί η υπομονή όλων. Και επειδή το αντιπαρήλθα νωρίτερα, αλλά πάει να ξαναγίνει, σε παρακαλώ ξανσκέψου το πολύ την επόμενη φορά που θα θελήσεις να γράψεις κάτι τέτοιο: On 7/20/2024 at 2:44 PM, fits79 said: Και αφού δεν έχεις κάτι σοβαρό να πεις καλύτερα μην ξανά ποσταρεις σε αυτό το τοπικ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Ιούλιος 25 #20 Κοινοποίηση Ιούλιος 25 24 λεπτά πριν, το μέλος fits79 έγραψε: Παράλογος γιατί? Επειδή απλά ζήτησα να μου πείτε ποιες είναι οι καλές μάρκες powerbank ή να αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο με περισσότερα mah??? την απαντηση την εδωσε ηδη ο @acct παρακατω 4 λεπτά πριν, το μέλος acct έγραψε: Τα 20k mAh δεν αντιστοιχούν στις ίδιες Wh με την μπαταρία, γιατί είναι μετρημένα σε άλλη τάση. Το Powerbank και η μπαταρία έχουν περίπου την ίδια ενέργεια, απλώς γιατί και τα δύο δεν έχουν πάνω από 4-6 στοιχεία 18650, οπότε ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ ΑΛΛΟ. Οτιδήποτε πρέπει να έχει αρκετή ενέργεια για να κρατήσει τον υπολογιστή όλη μέρα (εργάσιμη, όχι 24ωρο... εξυπνάδες πιο πάνω) κοστίζει αναγκαστικά περισσότερο. Τόσο ώστε να μην αξίζει τον κόπο γι αυτόν τον υπολογιστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts