Jump to content



ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑ ΑΚΙΝΗΤΟ


EviVraka

Recommended Posts

Καλησπέρα σας! Θα ήθελα να ρωτήσω για υποθήκη ακινήτου που έχει γίνει αγορά σε εμένα από τους γονείς μου. Το ακίνητο που μου αγοράσαν είναι αξίας 80.000 και ενοικιάζεται. Το θέμα μου είναι ότι προσπαθώ από το ακίνητο να βρώ ευκαιρίες για να χρησιμοποιήσω την χρηματική του αξία για μεταπτυχιακό στο εξωτερικό μαζί με την διαβίωση μου καθώς αυτός ήταν ο κυριότερος λόγος που με ενδιέφερε εξαρχής το ακίνητο ως ένα περιουσιακό στοιχείο στο όνομα μου. Θα ήθελα να μάθω σχετικές ευκαιρίες που μπορώ να έχω για τον παραπάνω σκοπό μου και αν μπορώ να χρησιμοποιήσω την χρηματική του αξία με δάνειο με υποθήκη του ακινήτου, πως λειτουργεί η συγκεκριμένη διαδικασία, τι χρειάζεται και αν υπάρχουν περιορισμοί ή απαιτήσεις που μπορεί να σταθούν εμπόδιο ή να μην μπορέσω να το προχωρήσω. 

Link to comment
Share on other sites

20 hours ago, EviVraka said:

...

δάνειο με υποθήκη του ακινήτου

...

 

αν βάλεις υποθήκη το ακίνητο χωρίς να έχεις προσπαθήσει τουλάχιστον να βρεις μια part-time δουλειά εκεί που θα κάνεις μεταπτυχιακό ως συμπλήρωμα εισοδήματος βάζεις σε περιττό ρίσκο την περιουσία σου αλλά το ποιο σημαντικό ... το σίγουρο εισόδημα σου απο το ακίνητο σε μια εποχή και περιοχή που ο πόλεμος την έχει αγγίξει αλλά και την πλησιάζει για τα καλά!

 

δεν είμαστε πριν 30 χρόνια που οι αγγελίες μέσω ιντερνετ ήταν μηδαμινές ως προς αυτές που ήταν στις εφημερίδες που χρειάζεται να πας πρώτα εκεί που θα κάνεις μεταπτυχιακό για να βρεις μια part-time δουλεία. Κάνοντας την έρευνα από την ελλαδα μέσω ιντερνετ και αν αρχίσεις από τώρα νομίζω οτι είναι η σωστή πρώτη κίνηση και για 2 λόγους κιόλας.

 

ποιος είναι ο 2ος λόγος? μπορεί να βρεις ή να σου ανοίξει την πόρτα για μια πολύ καλή δουλεία εκεί που θα κάνεις μεταπτυχιακό χωρίς φυσικά να ρισκάρεις τίποτα γιατί μην ξεχνάει κανείς....

 

  υποθήκη = ρίσκο απώλειας του ακίνητου!

Έγινε επεξεργασία από SWBiiLive
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.