edward Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 (edited) Παιδιά καλησπέρα.Συνδέω το pc με καλώδιο usb και έτσι έχω δίκτυο με tethering.Το θέμα είναι οτι λίγο αν κουνηθεί το καλώδιο αποσυνδέεται αμέσως.Επίσης μπορεί να το κάνει σε οποιαδήποτε στιγμή.Κατέβασα drivers usb για το huawei απενεργοποίησα αυτή τη ρύθμιση που διάβασα στη φώτο αλλά πάλι τα ίδια.Συνδέομαι στις μπροστά θύρες γιατί πίσω στο κουτί δε φτάνει το καλώδιο πρέπει να έχω το κινητό στο πάτωμα.Καμιά άλλη ιδέα? Έdit.Έχω αλλάξει τρία καλώδια usb χωρίς αποτέλεσμα Έγινε επεξεργασία Ιούλιος 7 από edward Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούλιος 7 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 7 Το ότι επηρεάζεται από κούνημα υποδηλώνει ότι κάποια επαφή δεν είναι σωστή. Για αρχή κάνε έστω δοκιμή με τις πίσω USB, έστω για να απορρίψεις ότι φταίνε οι μπροστινές. Υπάρχει και η πιθανότητα να έχει ταλαιπωρηθεί το USB βύσμα του κινητού (συνηθισμένη βλάβη για παλιότερα κινητά που έχουν πολλούς κύκλους σύνδεσης/αποσύνδεσης καλωδίου). 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts