Jump to content

Corsair RM750 @70€ - αξίζει;

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλο το παρεάκι

Βλέπω σε πτώση τιμής αυτό το τροφοδοτικούλι:

WWW.SKROUTZ.GR

Με την προσφορά για αγορά μέσω κλάρνα βγαίνει 65 ευρώ. Αξίζει; Κάρτα γραφικών δε θα μπει ποτέ "μεγάλη" είμαι στην κατηγορία x060 στις κάρτες της nvidia

θυμάμαι ότι είχε η Corsair ένα που είχε κάποια θεματάκια με θόρυβο, αλλά δε θυμάμαι ποιο ήταν. ήταν αυτό;

Και το απλο μια χαρα αξιζει. Το 750e ειναι λιγο περιεργο

edit: Απο το skroutz δεν θα εχεις την 10ετη εγγυηση

Έγινε επεξεργασία από god
  • Like 1

8 hours ago, god said:

Και το απλο μια χαρα αξιζει. Το 750e ειναι λιγο περιεργο

edit: Απο το skroutz δεν θα εχεις την 10ετη εγγυηση

Χειρότεροι πυκνωτές χειρότερος ανεμιστήρας χειρότερα χαρακτηριστικά.

Πως αξίζει; Ότι πληρώνεις παίρνεις. 

• Like 1

Καλα εννοειται οτι ειναι χειροτερο, αλλα παραμενει αρκετα καλο για την τιμη. Για κατι καλυτερο θες +40ευρω

edit: Η ποιοτητα ειναι κοντα στο rmx, ενω η τιμη ειναι πιο κοντα στα cv,cx που ειναι πολυ κατωτερα

Έγινε επεξεργασία από god

15 hours ago, biker said:

Εγώ όταν έβαλα την RX 6800 και άρχιζα να παίζω assassin's creed , με ξεκούφαινε ο ανεμιστήρας..

Ε αυτό λέμε. Να γλιτώσεις 15-20€ για να σου σπάσουν τα νεύρα. 

Ενω πχ το Χ το 850αρι με την 4080 Super σε ελαφριά παιχνίδια δεν ανοίγει καν τον ανεμιστήρα. 

• Agree 1

• 2 weeks later...
On 24/6/2024 at 10:19 ΠΜ, το μέλος GeorgeVasil έγραψε:

Εγω την πατησα με το RM650x

Μισό λεπτό. τα rm650x είναι άλλα από τα rmx που προτείνουν πιο πάνω;

ή π.χ. αυτό εδώ το κόβουμε; https://www.msystems.gr/power-supplies/corsair-rmx-series-rm850x-2021-850w-gold-rated-power-supply-cp-9020200-eu

1 hour ago, navaho7 said:

ή π.χ. αυτό εδώ το κόβουμε; https://www.msystems.gr/power-supplies/corsair-rmx-series-rm850x-2021-850w-gold-rated-power-supply-cp-9020200-eu

Εχω και rm650x και το rm850x και είναι και τα 2 μια χαρά αθόρυβα χωρίς coil whine και ακόμα και το 850x παίζει semi passive όπως έχω αναφέρει και πιο πάνω σε αρκετά ισχυρό σύστημα.

To 650άρι που το χω πλέον στο σύστημα με τον 13500 πήγα να το φυσήξω μετά από πόσους μήνες και δεν είχε σκόνη μέσα γιατί δεν άνοιξε ποτέ ο ανεμιστήρας.

Σαν ποιότητα είναι rated αρκετά καλά από cybernetics και το 650 και το 850 (Gold / A το 650 και A- το 850 σε acoustics). Πολλά sites τα προτείνουν ως best picks στα watt τους.

To μόνο αρνηρικό είναι τα καλώδια που έχουν τον πυκνωτή στην άκρη και δεν διπλώνουν καλά. Αν θες ομορφιές πρέπει να πάρεις τα sleeve της corsair. Ειδικά το 24πίνο αξίζει.

Οπότε το rm850x από μένα είναι ναι. 

• Like 1

On 4/7/2024 at 4:13 ΜΜ, το μέλος navaho7 έγραψε:

FORUM.CORSAIR.COM

Dear forum, several weeks ago I have bought myself a new PC configuration. Here's the PC build specs: Asus Z790-A Wi-Fi MBO Intel i5-13600K CPU Corsair Vengeance 2x16GB DDR5 5600MHz...

ψαξτε για rattling sound και το μοντελο που σας ενδιαφερει. 

Προσοχη στις γενιες τους..

• Like 1

• 2 months later...

Δυστυχώς και εγώ την πάτησα με τη σειρά RM δεν πρόσεξα ότι ένα γραμμα θα έκανε τόσο μεγάλη διαφορά πήρα και εγω το RM 750 E τις τασεις για νέο τροφοδοτικό ενώ είναι αποδεκτές στα όρια άλλα για καινούριο τροφοδοτικό να βλέπεις 11.8  4,9 3,2  δεν είναι καλό σημάδι, χώρια που έχει κινέζικους πυκνωτές μέσα έναντι ποιο ακριβών Corsair από τη σειρά Χ  που έχει Ιαπωνικούς πυκνωτές δεν ειναι το προβλημα μονο με τον ανεμιστήρα εχει και θέματα αξιοπιστίας λογικα και το 750 σκετο παρόμοιο θα ειναι με το e σειρα