Jump to content

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας , θελω να ρωτησω αν υπαρχει καμια διαφορα με contact frame (thermal grizly) και secure frame (thermalright)

για am5 το βρηκα εδω 21,70

WWW.SKROUTZ.GR

7 λεπτά πριν, το μέλος kastorasgr έγραψε:

Γεια σας , θελω να ρωτησω αν υπαρχει καμια διαφορα με contact frame (thermal grizly) και secure frame (thermalright)

για am5 το βρηκα εδω 21,70

WWW.SKROUTZ.GR

υπαρχει αρκετη διαφορα αλλα δεν μπορω να σου πω ποση ακριβως γιατι εβαλα και αυτο μαζι με το contact frame

11 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

υπαρχει αρκετη διαφορα αλλα δεν μπορω να σου πω ποση ακριβως γιατι εβαλα και αυτο μαζι με το contact frame

ναι το εψαξα τωρα ενα 8% καλυτερα θα ειναι ψιλο αξιζει τα λεφτα ενα 50αρι συνολο δεν ειναι τπτ , ευχαριστω

10 λεπτά πριν, το μέλος kastorasgr έγραψε:

ναι το εψαξα τωρα ενα 8% καλυτερα θα ειναι ψιλο αξιζει τα λεφτα ενα 50αρι συνολο δεν ειναι τπτ , ευχαριστω

θεωρω πως τα αξιζει

ειδικα το offset mounting kit

(edited)
9 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

θεωρω πως τα αξιζει

ειδικα το offset mounting kit

αν και εχω χρονια να ασχοληθω οπως ξανα  ειπα στο αλλο θεμα που ανοιξα τελευταια , καποτε τα αγοραζα ολα τα modding τετιου ειδους , ναι αξιζει αλλα σιγουρα αξιζει περισσοτερο σε intel οι amd am5 το 95% που ειδα λενε οχι δεν χρειαζεται καν , ασχετα που θα δεις καποια διαφορα οπως ειπαμε

Έγινε επεξεργασία από kastorasgr
19 minutes ago, kastorasgr said:

αν και εχω χρονια να ασχοληθω οπως ξανα  ειπα στο αλλο θεμα που ανοιξα τελευταια , καποτε τα αγοραζα ολα τα modding τετιου ειδους , ναι αξιζει αλλα σιγουρα αξιζει περισσοτερο σε intel οι amd am5 το 95% που ειδα λενε οχι δεν χρειαζεται καν , ασχετα που θα δεις καποια διαφορα οπως ειπαμε

Το offset mounting ειδικά στους 3D που είναι πιο ζεστοί σου δίνει καλύτερη θερμική συμπεριφορά.

Για αυτό και σε πολλές ψυκτρες είναι και ο μόνος τρόπος mounting για amd.

2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

ναι αλλα το 95% λενε οτι δεν χρειαζεται καν

αν και δεν ειρωνευομαι ποτε , στην ηλικια που ειμαι δεν με πειραζει καν το προσπερναω , αλλα ναι ετσι γραφει το 95% μπορει το 5% να ειναι πιο σωστο μπορει το 5% να εχουμε λιγοτερα λεφτα  μπορει το 95% να ειναι πιο σωστο , το πιο σωστο ειναι να testaris μονος σου το οτιδηποτε αφου παρεις καποιες γνωμες ,  ασχετος δεν ειμαι ασχολουμε με pc 25 χρονια αλλα ρωταω παντα σαν να μην ξερω τπτ για να μαθενω και αλλα ετσι αποκτας εμπειρία ,  δεν θα καβαλησω ποτε καλαμι και σεβομαι παντα το 2024 δεν υπαρχει βεβαια αυτο πουθενα  , θα σε παρακαλεσω αν εχεις καποιο προβλημα με το οπως γραφω η σε ενοχλει οτιδηποτε μην ξανα απαντησεις σε θεμα δικο μου χωρις καμια παρεξηγηση λεω αν, δεν σε βλεπω δεν σε γνωριζω δεν μπορω να ξερω αν το ειπες χιουμοριστικα

ζητω συγνωμη αν παραφερθηκα καπου  ❤️  αυτο ειναι για ολους οσους διαβασουν το μηνυμα

(edited)
4 ώρες πριν, το μέλος kastorasgr έγραψε:

αλλα ναι ετσι γραφει το 95% μπορει το 5% να ειναι πιο σωστο μπορει το 5% να εχουμε λιγοτερα λεφτα  μπορει το 95% να ειναι πιο σωστο

το 95% που διαβασες εσυ στο ιντερνετ ή δεν το εχει δοκιμασει καθολου ή δεν εκανε το παρακατω οπως ειπες και μονος σου

το πιο σωστο ειναι να testaris μονος σου

σε αυτο δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!! αρα λοιπον πριν το αγορασεις τρεξε 2-3 Stress tests παρε μετρησεις μετα κουμπωσε το πανω και τρεξε τα ιδια τεστ στις ιδιες συθηκες και πες μας μετα αν αξιζει η οχι

ρωταω παντα σαν να μην ξερω τπτ για να μαθενω

το προβλημα ειναι οτι ρωτας σου απανταμε αλλα μετα ξαναρωτας τα ιδια πραγματα (βλεπε το προηγουμενο θεμα που ανοιξες, ευτυχως ειναι ολα γραμμενα και φανερα)

ρωταω παντα σαν να μην ξερω τπτ για να μαθενω και αλλα ετσι αποκτας εμπειρία

εδω θα διαφωνησω, αλλα θα παραθεσω αυτο που ειπες εσυ πιο πανω "το πιο σωστο ειναι να testaris μονος σου" μονο ετσι αποκτας εμπειρια

θα σε παρακαλεσω αν εχεις καποιο προβλημα με το οπως γραφω η σε ενοχλει οτιδηποτε μην ξανα απαντησεις σε θεμα δικο μου χωρις καμια παρεξηγηση λεω

well noted

δεν σε βλεπω δεν σε γνωριζω δεν μπορω να ξερω αν το ειπες χιουμοριστικα

χιουμοριστικα το ειπα με μια μικρη δοση ειρωνιας

ζητω συγνωμη

no need

Έγινε επεξεργασία από BloodMage
2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε:

το 95% που διαβασες εσυ στο ιντερνετ ή δεν το εχει δοκιμασει καθολου ή δεν εκανε το παρακατω οπως ειπες και μονος σου

σε αυτο δεν θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο!! αρα λοιπον πριν το αγορασεις τρεξε 2-3 Stress tests παρε μετρησεις μετα κουμπωσε το πανω και τρεξε τα ιδια τεστ στις ιδιες συθηκες και πες μας μετα αν αξιζει η οχι

το προβλημα ειναι οτι ρωτας σου απανταμε αλλα μετα ξαναρωτας τα ιδια πραγματα (βλεπε το προηγουμενο θεμα που ανοιξες, ευτυχως ειναι ολα γραμμενα και φανερα)

εδω θα διαφωνησω, αλλα θα παραθεσω αυτο που ειπες εσυ πιο πανω "το πιο σωστο ειναι να testaris μονος σου" μονο ετσι αποκτας εμπειρια

well noted

χιουμοριστικα το ειπα με μια μικρη δοση ειρωνιας

no need

ναι η δεν εχει λεφτα για αυτα τα εξτρα 60-70 ευρω , και ναι ρωταω μου απαντατε αλλα ξαναρωταω ισως με διαφορετικο τροπο τα ιδια και για καποιες αλαγες σε καποια πραγματα ωστε να τα κατανοήσω καλυτερα , μπορεις να μ φερεις απο 1 εως οσες φορες ρωτησα τα ιδια πραγματα, οταν ομως λες τα ιδια, να ειναι τα ιδια ετσι , οχι να σε ρωταω πχ πως μπαινει μια ψυκτρα να μου απαντας και μετα να σου λεω ειδα και αυτο στο youtube πχ γινεται και ετσι? αυτο δεν ειναι το ιδιο . ρωταω να μαθω κατι εξτρα , well noted για το μην γραφεις στα ποστ μου αν δεν θες ισχυει δεν το κανω επίτηδες ουτε ειμαι εδω για να τσακωθώ με κανεναν 😂

χιουμοριστικα δεκτο, αλλα εγω δεν σε ξερω οποτε ηταν 100% ειρωνικο , αν φιλοι ... δεν φαντάζεσαι τι θα λεγαμε για πλακα κτλπ , τωρα εδω σε φορουμ αν σου απαντησω εγω ετσι τελος παει η παρεξηγηση ... btw πλεων δεν εχω καν την διαθεση και την ορεξη ουτε να συνταξω τις απαντησεις στο φορουμ για αυτο ολο μαζι και το εξηγω εχω αλλα προβληματα οπως και ο καθενας μας για να καθομαι να ασχοληθω αν φαω επιθεση απο καποιον σε φορουμ επειδη μπηκα και ρωταω συνεχεια , σορρυ αλλα απο την στιγμη που ειμαι σε ενα φορουμ οπου μπορουμε να ρωταμε 24/7 και αν εχει χρονο καποιος απανταει και βοηθαει δεν χρειάζεται να το δικαιολογήσω ..... αυτα .  θα παρακαλεσω οπως και θα μιλήσω και σε admin/mod να κλεισει το θεμα εδω αν συνεχιστεί γτ ακομα και εγω ο ιδιος το θεωρω spam  ...