edward Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 Γεια σε ολους. Έχει ο ξάδερφος μου σταθερο με adsl. Σκέφτομαι να βαλω ενα repeter στο μπαλκόνι που εχω πριζα να παιρνω internet οταν βρισκομαι στο χωριο. Είναι ακριβώς 10 μέτρα η πριζα μου απο το modem του και παρεμβαλει η μπαλκονοπορτα του μονο. Αξιζει να το αγορασω ή δε θα το "βλεπει" σε τέτοια απόσταση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
minast Ιούνιος 18 #2 Κοινοποίηση Ιούνιος 18 16 λεπτά πριν, το μέλος edward έγραψε: Γεια σε ολους. Έχει ο ξάδερφος μου σταθερο με adsl. Σκέφτομαι να βαλω ενα repeter στο μπαλκόνι που εχω πριζα να παιρνω internet οταν βρισκομαι στο χωριο. Είναι ακριβώς 10 μέτρα η πριζα μου απο το modem του και παρεμβαλει η μπαλκονοπορτα του μονο. Αξιζει να το αγορασω ή δε θα το "βλεπει" σε τέτοια απόσταση? Λογική απόσταση είναι. Τσέκαρε πρώτα το σήμα στην πρίζα με άλλη συσκευή (πχ το κινητό σου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούνιος 18 Author #3 Κοινοποίηση Ιούνιος 18 Α μάλιστα. Με το κινητο μου μπαίνει οριακα με αποσυνδεσεις.Αρα το ίδιο θα είναι και με το repeater ή διαφερει αν παρω ενα καλο? Και δεκτες προτασεις αγοράς εννοείται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 18 #4 Κοινοποίηση Ιούνιος 18 Θα βόλευε PLC με wifi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Ιούνιος 18 Author #5 Κοινοποίηση Ιούνιος 18 (edited) Οτι ειναι καλύτερο. Σκέφτομαι να συνδέσω το repeater με κινητο ασυρματα και απο κει στο pc με usb και tethering. Οικονομικα θα παω μέχρι τα 50 ευρω. Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 18 από edward Link to comment Share on other sites More sharing options...
ronin13 Ιούνιος 20 #6 Κοινοποίηση Ιούνιος 20 (edited) Προσωπικά δε μου δούλεψαν ποτέ αξιόπιστα οι λύσεις με πολλές συνδέσεις στη σειρά... Δες εδώ: Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Έγινε επεξεργασία Ιούνιος 20 από ronin13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts