Jump to content

Ειναι καλη τιμη να αγορασω καρτα

Recommended Posts

12 ώρες πριν, το μέλος chrkon έγραψε:

1080ti και δε σηκώνει το Alan Wake? Tι έχει αυτό το game δλδ?

Για την 3050ti ελεγα, η 1080ti ουτως η αλλως οπως λεει και ο φιλος ποιο πανω δεν εχει καποιες τεχνολογιες γιατι αυτο το παιχνιδι ειναι πολυ φορτωμενο. Στις αρχες κιολας δεν ετρεχε καν το παιχνιδι μεχρι που τωρα ριξαν τα minimum requirements σε 1070... Ακομα και η 3050ti με 6gb ram του παιγνιδιου του φαινονται λιγα και μου σκαει αυτο οταν το τρεχω (ισως για αυτο ακομα και το fbi φαινεται θολωμενο στο τζακετ)

image.thumb.jpeg.2d026a14857fb81a73ffa92a9ec23588.jpeg

• 1 month later...

Διαβάζω ότι η 50xx πάνε για 2025 και έλεγα να παιρνα κάτι τώρα να τελιωνω από τη μια. Από την άλλη σκέφτομαι 4070ti και βλέπω ότι στο Alan Wake 2 που θέλω δε πιάνει ούτε 30αρι σε 4k. Καλά ρε γαμωτο πόσο φορτωμένο είναι αυτό το παιγνίδι

Screenshot_20240808_231333_YouTube.thumb.jpg.837dbcabc4b512a63cf0febb6d1dd038.jpg

4Κ με 4090 ειναι decent αλλα οχι optimal. Θελεις καλυτερη καρτα για να πεις οτι θα εισαι πανω απο 100 fps στα παντα...Εγω προσωπικα που θελω 200 κοντα σε fps τα δινω ολα low. Σε single player αντε βαζουμε κανενα DLSS/FSR

• Like 1

• 3 weeks later...
On 8/8/2024 at 11:25 ΜΜ, το μέλος BloodMage έγραψε:

για 4Κ θελεις 4090 

παρε μια 4070ti s ή μια 4080s και παιξε σαν αρχοντας στα 1440p και πολλα Hz/fps

ποια οθονη εχεις?

Σε τηλεοραση παιζω. Couch gaming. Δε με νοιαζουν τα πολλα fps, απλα να πιανω τα 60 η εστω 40+ ελαχιστα με ολα στο φουλ.

Την 7900XT πηρα, αλλα επειδη εχω θεματα με το egpu, τωρα κοιταζω να στησω ενα προχειρο σταθερω απλα να βαζω βγαζω την καρτα

Εκανα και αντιστοιχο τοπικ, αν θελει και ξερει καποιος να με βοηθησει