Jump to content

bequiet! 500DX : 360mm AIO και εναλλακτικές

Guest

Recommended Posts

εγω που εχω be quiet 500d εχω COOLERMASTER MASTERLIQUID ML360R RGB αλλα θελω να την αλλαξω και να παρω μια να μπαινει πανω το radiator 240μμ , το εχω μπροστα διοτι χωραει 360mm που ειναι το radiator   θελω να βαλω φανς μπροστα να βαζει αερα μονο, τωρα βαζει αερα αλλα χτυπαει στο radiator πρωτα . το κουτι και η coolermaster θα κρατηθει για νεο build σε am5 78003d / asrock steel legend 670e  οποιαδηποτε γνώμη δεκτη

att.9Vhq3Hpyy2F-DnlkaRPvar5onL1CoINbNb3w2-zB46o.jpg

att.jbaiNP2qE6EmYc-4ZNsL_c170TCAJUqRmiSX6WctAZg.jpg

Έγινε επεξεργασία από kastorasgr

Έχω το ίδιο κουτί και το ίδιο πρόβλημα. Και σκέφτομαι να κάνω το ίδιο που θες και εσύ.

Εμένα το 360mm που έχω μπροστά μου κόβει αρκετά τον αέρα που έρχεται στην κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα να είναι πιο ζεστή απ' όσο θα ήθελα ενώ ο επεξεργαστής τσιλάρει στους 40 βαθμούς. 

Γενικά, η 240 ΑΙΟ είναι μάλλον χειρότερη από μια καλή αερόψυκτρα και επειδή θα ρουφάει και όλη την ζέστη από την κάρτα γραφικών θα έχεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή.

Το πλεονέκτημα που έχει όμως είναι οτι όλη ζέστη θα φεύγει εκτός κουτιού και έτσι θα έχεις κάπως καλύτερες θερμοκρασίες στην κάρτα γραφικών.

Οι εναλλακτικές είναι:

• Aircooler 
  • 240 AIO. Σκέφτομαι κάτι σε Liquid freezer 240 που είναι κάπως καλύτερη από τις υπόλοιπες 240 λόγω πιο χοντρού ψυγείου.
  • Άλλο μεγαλύτερο full tower κουτί στο οποίο θα μπαίνει η 360 ΑΙΟ στο ταβάνι.

Σαν κόστος όλα μια η άλλη είναι και για αυτό προσωπικά έχω σκαλώσει και δε μπορώ να αποφασίσω.

11 λεπτά πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

240 AIO. Σκέφτομαι κάτι σε Liquid freezer 240 που είναι κάπως καλύτερη από τις υπόλοιπες 240 λόγω πιο χοντρού ψυγείου.

κατα τη γνωμη μου, η καλυτερη επιλογη

2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Έχω το ίδιο κουτί και το ίδιο πρόβλημα. Και σκέφτομαι να κάνω το ίδιο που θες και εσύ.

Εμένα το 360mm που έχω μπροστά μου κόβει αρκετά τον αέρα που έρχεται στην κάρτα γραφικών με αποτέλεσμα να είναι πιο ζεστή απ' όσο θα ήθελα ενώ ο επεξεργαστής τσιλάρει στους 40 βαθμούς. 

Γενικά, η 240 ΑΙΟ είναι μάλλον χειρότερη από μια καλή αερόψυκτρα και επειδή θα ρουφάει και όλη την ζέστη από την κάρτα γραφικών θα έχεις μεγαλύτερες θερμοκρασίες στον επεξεργαστή.

Το πλεονέκτημα που έχει όμως είναι οτι όλη ζέστη θα φεύγει εκτός κουτιού και έτσι θα έχεις κάπως καλύτερες θερμοκρασίες στην κάρτα γραφικών.

Οι εναλλακτικές είναι:

• Aircooler 
  • 240 AIO. Σκέφτομαι κάτι σε Liquid freezer 240 που είναι κάπως καλύτερη από τις υπόλοιπες 240 λόγω πιο χοντρού ψυγείου.

Σαν κόστος όλα μια η άλλη είναι και για αυτό προσωπικά έχω σκαλώσει και δε μπορώ να αποφασίσω.

εγω δεν πολυ ασχολουμαι με τετοια εδω και μερικα χρονια παντος αυτο που ειχα καταλαβει απο δικη μου εμπειρια, ο αερας παταει τα παντα ΕΚΤΟΣ. εκτος ξαναλεω αν φτιαξεις 400-500-600+ ευρω custom υδροψυξη !

2 ώρες πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Οι εναλλακτικές είναι:

• Aircooler 

WWW.E-SHOP.GR

Õäñüøõîç åðåîåñãáóôÞ äéðëïý áíåìéóôÞñá 120mm ãéá Socket AM4/AM5/1700/1200/115x.-Ôï Liquid SKU:PER.607743

αυτη εδω λες

1 minute ago, kastorasgr said:
WWW.E-SHOP.GR

Õäñüøõîç åðåîåñãáóôÞ äéðëïý áíåìéóôÞñá 120mm ãéá Socket AM4/AM5/1700/1200/115x.-Ôï Liquid SKU:PER.607743

αυτη εδω λες

Nαι αλλά κατευθείαν από arctic γιατί είναι αρκετά χαμηλότερες οι τιμές.

WWW.ARCTIC.DE

23 Years Arctic | Celebrate Our Anniversary with Us and Get Special Deals, Only on Selected Products | Only as Long as Stocks Last | Fast Delivery and Processing | Arctic Store | 23 Years | Get Your...

1 λεπτό πριν, το μέλος Cyber_Cookie έγραψε:

Nαι αλλά κατευθείαν από arctic γιατί είναι αρκετά χαμηλότερες οι τιμές.

WWW.ARCTIC.DE

23 Years Arctic | Celebrate Our Anniversary with Us and Get Special Deals, Only on Selected Products | Only as Long as Stocks Last |...

ε ενταξει 80 κατι θα φτασει με μεταφορικα να ερθει και το e-shop την εχει 89 τωρα για 5-10 ευρω δεν εχω θεμα αν ειναι 50-100 ναι βεβαιως παντος ωραια φαση το site δεν το ξερα οτι γινεται να παρεις απευθειας

1 λεπτό πριν, το μέλος GFFermari έγραψε:

αφου δεν εχεις θεμα χωρου, αλλαξε κουτι.

Μετα τη 360 θα πας, ή σε νεο κουτι ή σε αερα (αν δε θες πχ νερο για αλλους λογους). 

το θεμα ειναι οτι ειναι ωραιο κουτακι δεν το εχω και πολυ καιρο κοντα στα 2 χρονια σαν καινουργιο ειναι ακομα , και ειναι ωραιο και για να βαλω τα καινουργια πραγματα που περιμενω, εχω και ενα παλιο corsair 600t και θα βαλω εκει τα παλια πραγματα