Δημοφιλής Δημοσίευση tommybertsen Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 5 Γεια σας, κάνω αυτό το θέμα για να δούμε πως, υπάρχει ελπίδα ακόμη, να γίνονται τα αυτονόητα απ'τις εταιρείες. Πριν περίπου 1.5 μήνα, αγόρασα το Antec Performance 1 FT. Στο λινκ μπορείτε να δείτε όλα του τα χαρακτηριστικά. Στην τιμή του (160€) δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο που να είναι classified ως Full tower αλλά ταυτόχρονα να καταφέρνει να είναι compact και να παρέχει καλό airflow και εξαιρετικό Cable management, όπως και compatibility. Για κακή μου τύχη, είχε χτυπηθεί το side panel και με κάποιο μαγικό τρόπο είχε γρατσουνιές (έμοιαζε αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης από τους μεταφορείς για να πω την αλήθεια). Ήταν εμφανείς σε περίπτωση λευκού φωτός στο κουτί αλλά όχι τόσο όταν είχα το κοκκινάκι. Έστειλα στην Antec (βρήκα στοιχεία επικοινωνίας στο Site τους) για το γεγονός ότι είναι το αριστερό side panel , αυτό που βλέπω δηλαδή. Χωρίς πολλές ερωτήσεις (παρά μόνο 1-2 φωτο από μεριάς μου), ο άνθρωπος με τον οποίο επικοινώνησα, μου είπε πως μπορεί να αργήσει η παραλαβή Side Panel στην Ευρώπη. Χωρίς καμία βιασύνη, είπα στον άνθρωπο πως αν δεν δύναται να στείλει κάποιο panel, δεν πειράζει. Αυτός όμως μου έστειλε μια φόρμα RMA με το product number του panel, την συμπλήρωσα και , 1 μέρα πριν το στείλει , με ενημέρωσε πως παρέλαβε. Μερικές μέρες μετά (σήμερα), παρέλαβα ένα side panel ,άψογο, σε εξαιρετική συσκευασία, από την UPS. Και θα μου πείτε, τι μας το λες ρε μάστορα; Το λέω γιατί κάτι ASUS και σία, κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να σε εκνευρίσουν ή και να σε γδύσουν κυριολεκτικά και πλέον δεν είναι καν το αυτονόητο. Εγώ θα πω απλά μπράβο στην ANTEC που κρατάει το όνομά της ψηλά, εκεί που αρμόζει και ελπίζω περισσότερος κόσμος να ξαναπροτιμήσει τα προϊόντα της (έχει πλέον ξε-βαλτώσει και φτιάχνει πολύ ανταγωνιστικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές). Cheers 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts