Jump to content

Που θα βρώ σωλήνες 10μμ?

Manolof_Ps

Recommended Posts

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ σωλήνες για watercooling 10mm? Παρατηρώ οτι υπάρχει έλλειψη στα μαγαζιά που πήγα (Στουρνάρη).

Αυτοί που έχω είναι οι "CT Joint Polyether tube 6.5x10mm". Τους είχα πάρει από το pc-store στην Στουρνάρη αλλά δεν έχει τώρα. Ξέρετε κανένα άλλο σωλήνα καλής ποιότητας σε αυτές τις διαστάσεις? Που μπορώ να βρώ?

Σας ευχαριστώ! :)

(Συγνώμη για το λάθως στον προσανατολισμό του thread, έγινε κατά λάθως.:cry: )

Ο Αχλαδιώτης στο Βοτανικό έχει ό,τι είδους σωλήνες θέλεις.Πίσω από την Αγ.Κωνσταντίνου,Σπύρου Πάτση 127 είναι η οδός του.

Απογεύματα δεν είναι ανοιχτός πάντως μέχρι 2-3 το πολύ.

Δυστυχώς θέλω 10mm εξωτερική διάμετρο. Εσωτερική έχω 6.5mm .Είχα ρωτήσει στο hacshop αλλά είχε μόνο 1/2".

Φίλε Gabriel τί μαγαζί είναι αυτό που μου προτείνεις? Με είδη H/Y ή είναι petshop (ενυδρεία κλπ)? Σε ευχαριστώ.

Βιοτεχνία πλαστικών σωλήνων είναι.

Εγώ είχα πάρει από εκεί σωλήνες διαφανείς εύκαμπτους για το Swiftech σε πολύ καλή τιμή και είναι μια χαρα...

Έχει και ρακόρ και ότι άλλο θές.

Θα σου έρθει και πολύ φθηνά...

πήγαινε στη γωνία και με τα εργαλεία και ρώτα για λεπτό αλφαδολάστιχο

όλοι έχουν μια γωνία με εργαλεία κοντά.

μη του πεις τι το θες πες μόνο διάσταση

αυτό πωλείται με το κιλό!!!!!!

αλλα μας πιάνουν για μαλάκιες και πληρώνουμε χαϊλίκια με το μέτρο το λάστιχο ο σωλήνας....

άρε ματσόλα που θέλουνε.....

στην κεφάλα!

που είναι ο μπάρμπας στα χανια! που έιχα πάρει clearflex 20μέτρα περίπου και όταν ρώτησα πόσο πάει το μέτρο γέλασε

"το λάστιχο παιδί μου πάει με το κιλό "

ναι το ψυγείο το είχα στο μπαλκόνι :happy:

Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ.

Θα κάνω τις βόλτες μου για αγορά από βδομάδα. Gabriel, αν υπήρχε αντίστοιχο μαγαζί προς τα μέρη μου (προς Γλυφάδα, Ελληνικό) θα με βόλευε πολύ. Αν βέβαια ξέρεις κανένα.

DarkSaga η πρώτη ενέργεια που θα κάνω θα είναι αυτή που προτείνεις, μιας και είναι πιο εύκολη. Αν δεν βρώ θα πάω αναγκαστικά στον Βοτανικό.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.