Jump to content

προβλημα με φορτιστη λαπτοπ

Recommended Posts

καλησπερα!! εχω ενα λαπτοπ hp. προσφατα χαλασε ο φορτιστης του και αγορασα καινουργιο γνησιο και παλι! απο εκεινη την ωρα καθε φορα που φορτιζει ,οταν ακουμπαω το χερι μου στο λαπτοπ ηλεκτριζομαι! το κανει σε ολες τις μπριζες! ειναι θεμα φορτιστη η παιζει να εχω θεμα στο σπιτι; ξερει καποιος;

Ο νέος φορτιστης να υποθέσω δεν είναι με σουκο αλλα με 2pin πρίζα? Ο εργοστασιακο πως ήταν? 

Δοκίμασε με κάποιον τρίτο φορτιστη να δεις τι κάνει. 

Βεβαιώσου πως το καλώδιο που έρχεται από την πρίζα του τοίχου είναι τοποθετημένο σωστά στο σώμα του φορτιστή, αν είναι αποσπώμενο. Δοκίμασε και κάποιο άλλο καλώδιο, μπορεί να φταίει αυτό. Μετά, χρειάσεσαι ηλεκτρολόγο, να μετρήσει την αγωγιμότητα της γείωσης της οικοδομής. Επίσης, δοκίμασε το λάπτοπ σε άλλη εγκατάσταση σε διαφορετική οικοδομή, κάποιο φιλικό ή συγγενικό σπίτι. Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά, μάλλον πρέπει να αλλαχτεί ο φορτιστής.

• Like 1

On 5/21/2024 at 3:00 AM, vouvou89 said:

καλησπερα!! εχω ενα λαπτοπ hp. προσφατα χαλασε ο φορτιστης του και αγορασα καινουργιο γνησιο και παλι! απο εκεινη την ωρα καθε φορα που φορτιζει ,οταν ακουμπαω το χερι μου στο λαπτοπ ηλεκτριζομαι! το κανει σε ολες τις μπριζες! ειναι θεμα φορτιστη η παιζει να εχω θεμα στο σπιτι; ξερει καποιος;

το πιο ευκολο για αρχη ειναι δοκιμη σε αλλο χωρο.ειτε στην δουλεια ειτε στο σπιτι καποιου αλλου