Jump to content

Ζητω ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

Braveheart1980

Recommended Posts

Ειμαι προσφατος κατοχος ενος qtek s100 και ειμαι γενικα πολυ ευχαριστημενος απο την εν λογω συσκευη

ΑΛΛΑ οι φωτο ειναι ΧΑΛΙΑ!

Με κανονικο φωτισμο δωματιου δειτε πχ

200505182138000131wu.th.jpg

200505190013000154qk.th.jpg

Nα το αλλαξω? Πειτε πλιζ οσοι εχετε το s100 !

ΥΓ1 Μεχρι 19/5 μπορω να το αλλαξω εξου και ο τιτλος ΑΜΕΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!

ΥΓ2 Γνωριζω οτι εχει cmos αντι ccd αλλα τετοιο χαλι??????

βγαλε και μια ακομα με πολυ φωτισμο..........η μονη φορα που εχω δει τοσες πρασινες κουκκιδες ειναι οταν εβαλε ενας φιλος μια ελλατωματικη SD μνημη στην φωτογραφικη του......μολις ξαναβγαλε φωτο με την εσωτερικη μνημη ολα καλα.......για περιμενε τον 38-45

ΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΑι ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ S100........χωραει ανετα;)

Οσο για το sd δεν αποθηκευω σε αυτο αλλα στη μνημη της συσκευης!

.38-.45 που εισαι????????????????????????

Kατι ακουσα για καποιο patch που βελτιωνει καπως τα πραγματα!

Κανα λινκ υπαρχει να το κατεβασω και εγω (οτι βρηκα ψιλοπροχειρα στο δικτυο ειναι για το jam και αν και ξερω οτι κατα 99,9& ειναι το ιδιο δεν το δοκιμαζω αν δεν βεβαιωθω!)?

Ρε μαγκες η τελευταια εκδοση firmware εκανε το s100 μου να σερνεται!

Πολυ αργο το μενου ωρες-ωρες αλλα το πιο σπαστικο ειναι το εξης : το κινητο παρ'οτι ειναι αναμενο δε φωτιζεται καθολου οσο και αν πατησω το πλαϊνο κουμπακι οτι και αν κανω! Τρωει τρελλο κολλημα! 3 -4 φορες μου το εκανε απανωτα απο reset μαλιστα ολες!

Λοιπον ποια εκδοση ειναι η πιο σταθερη ? Δεν με νοιαζει αν ειναι αγγλικη ή ελληνικη , απλα θελω να εχω ελληνικο πληκτρολογιο και ελληνικους χαρακτηρες στον καταλογο!

Για πειτε πλιζ!

Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:37]

βρε ΞΑΝΑΠΕΡΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ:nerd:

Καλα ντε μη βαρας , το ξαναπερναω!

Η αληθεια ειναι οτι το κωλοφορτωσα το κινητο (120+ mb εφαρμογες-παχινιδια(κυριως) κτλ)

Μηπως φταιει και αυτο?

Αρχική απάντηση από Braveheart1980 [Σήμερα, στις 02:44]

Η αληθεια ειναι οτι το κωλοφορτωσα το κινητο (120+ mb εφαρμογες-παχινιδια(κυριως) κτλ)

Μηπως φταιει και αυτο?

270MB στην καρτα απο το 8010, και δεν δειχνει να πηγαινει πιο αργα ουτε να βγαζει περιεργα χρωματα στις φωτος.

κατι αλλο ειναι. απο την αρχη το εκανε αυτο ή επαθε διαλειψη; απο τις ρυθμισεις της μηχανης, βαλτο στο "σκοτεινο". ειναι καθαρος ο φακος; μαλλον θα τη σωζεις την επιστροφη.

H καμερα εχει αυτο το προβλημα απο την αρχη , αν και σε φωτεινες ληψεις ειναι αψογη (ουτε κουκιδακια ουτε τιποτα)

Οσον αφορα τα κολληματα τα παρουσιασε μετα το τελευταιο firmware update (1.11) απο qtek.gr .

Το ξαναπερασα και μεχρι τωρα ολα φαινονται καλα

Ειχα κανει και ενα scan με το airscanner μπας και ηταν κανας ιος αλλα δε βρηκε κατι

Kατι ακομα : παρ'οτι πριν εστελνα χωρις να ρυθμισω τιποτα mms κτλ τωρα με το νεο firmware που το ξαναπερασα μαλιστα δεν εχω ετοιμες ρυθμισεις. Λεω οκ θα το ρυθμισω χειροκινητα

Ομως δε μου δουλευουν ουτε οι ρυθμισεις που εχει η ΤΙΜ στο σαϊτ της ουτε οι ρυθμισεις στο site της qtek !

Να περασω απο κανα μαγαζι ΤΙΜ ή δε θα ξερουν τη τυφλα τους?

[Edit]

Μηπως εχει κανεις κανα λινκ για το 1.1.4 firmware?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.