fatalara Σεπτέμβριος 13 #81 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 4 λεπτά πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Σε ευχαριστώ. Πολύ δημιουργικό πράγμα το sim βρήκα κάτι να βγάζω αρκετή ενέργεια. ΥΓ: Ενα ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον @icy20 που μου ειπε αρκετές φορές να ΜΗ παρω εκεινα τα κωλοτουμπιουλαρ rigs.Δεν θα ειχα κάνει ΤΙΠΟΤΑ απο οσα εκανα και θα ημουν μέσα στην μιζέρια. Εξαρτάται πάντα τι θες να κανείς. Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με tubes. Τώρα αν θες να βάλεις ένα σωρό πράγματα πάνω ναι τα προφίλ δουλεύουν καλύτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Σεπτέμβριος 13 #82 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 Εκπληκτικο ειναι το ελαχιστο που μπορω να πω. TR160 cockpit βλεπω ε? DYI με extrusions εκανες εδω Αθηνα? Αν ναι που? (Ετοιμαζω σιγα-σιγα και εγω κατι αλλα σε fly sim setup με το TR160 . ΕΙμαι ακομα στον "σχεδιασμο" του τι θελω κλπ.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Σεπτέμβριος 13 Author #83 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 (edited) 19 λεπτά πριν, το μέλος YDinopoulos έγραψε: Εκπληκτικο ειναι το ελαχιστο που μπορω να πω. TR160 cockpit βλεπω ε? DYI με extrusions εκανες εδω Αθηνα? Αν ναι που? (Ετοιμαζω σιγα-σιγα και εγω κατι αλλα σε fly sim setup με το TR160 . ΕΙμαι ακομα στον "σχεδιασμο" του τι θελω κλπ.) Σε ευχαριστώ φίλε.ΘΑ γινει εκπληκτικό μολις τελειώσουν ολα τα υπολοιπα που ειπα μαζι με 2-3 πραγαμτα ακομα που δεν ειπα:D Ειμαι απο Θεσσαλονικη αλλα δεν εκανα DIY extrusions.Δεν καταλαβα πιο σημειο καταλαβες κατι τέτοιο αν θελεις πες μου τι θέλεις να κανεις στο περιπου γιατι εχω και εναν ανθρωπο στην Αθήνα που κάνει diy σε προφιλ. Οχι δεν ειναι TR160 ειναι A-160GT της Rseat που επειδη πήρα την βάση για 4ομονιτορ της TrakRacer(ασχετα που επαιξε πατεντα για αλλο πραγμα:D) σου λέω με βεβαιότητα οτι το βάψιμο της TrakRacer ειναι μίλια πίσω και ΦΟΒΑΣΑΙ να το ακουμπησει γιατι πεταει χρώμα.Γνωμη μου με τα οσα βλέπω στην αγορα δεν θα βρεις πουθενα καλυτερο 160άρι απο της Rseat. Στον σχεδιασμό χωρις να ξέρω τι θέλεις μπορώ να σε βοηθήσω ίσως.Εγω ενα κομματι της δουλειας μου σχεδιαζω καλουπια-μηχανές και τα κόβω στα CNC που εχω. Εαν μπορώ να βοηθήσω ,χαρά μου! 1 ώρα πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Εξαρτάται πάντα τι θες να κανείς. Εγώ ποτέ δεν είχα θέμα με tubes. Τώρα αν θες να βάλεις ένα σωρό πράγματα πάνω ναι τα προφίλ δουλεύουν καλύτερα. Δεν μπορεις να customaris αυτο ειναι το κακό στα tubular.Σκεφτομαι πως θα είχα κανει εστω ΤΑ ΜΙΣΑ απο οσα εκανα σε σωληνωτό και δεν θα μπορούσα. Εμένα να καταλαβεις αν μιλησουμε αποκλειστικά για "looks"το αγαπημενο μου ειναι το RS6 της TrakRacer αλλα καλη τυχη με ακαμψία κλπ κλπ Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13 από Staxtis Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 13 #84 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 (edited) Χαχαχα ωραιος ρε. Μια χαρα τα εχεις φτιαξει. Τα εχεις γ$#@$ει ολα με τις οθονες χαχαχα. Πες μας οταν αρχισεις streaming Eτοιμος εισαι. Ποιο mixer περιμενεις? Παντως με το TR160 δεν ειχα καποιο θεμα ποτε με ξεβαμα η κατι. που τα ειδες αυτα? Και αλλος ενας δικος μου εχει επισης δεν ειχε θεμα. Μονο οτι ηταν μασιφ σιδερο που ειναι βαμενο με απλη βαφη ισως να εχει θεμα με γρατσουνισμα. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Σεπτέμβριος 13 Author #85 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 1 ώρα πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Χαχαχα ωραιος ρε. Μια χαρα τα εχεις φτιαξει. Τα εχεις γ$#@$ει ολα με τις οθονες χαχαχα. Πες μας οταν αρχισεις streaming Eτοιμος εισαι. Ποιο mixer περιμενεις? Παντως με το TR160 δεν ειχα καποιο θεμα ποτε με ξεβαμα η κατι. που τα ειδες αυτα? Και αλλος ενας δικος μου εχει επισης δεν ειχε θεμα. Μονο οτι ηταν μασιφ σιδερο που ειναι βαμενο με απλη βαφη ισως να εχει θεμα με γρατσουνισμα. Γιατι τα γ^%$%^$ ολα με τις οθόνες?Εννοεις οτι το παράκανα? Στο μικρη απο πάνω εχω λαστιχα,καυσιμα,delta γυρου(οχι progress),pits,Ποινές,Brake Bias χάρτι μικρο. Στην μια την οθόνη δεξια εχω leaserboard και να βλεπω θερμοκρασιες cpu Κλπ κλπ. στη αλλη εχω λίγο simhub-discord και τα γυρολογία απο κάθε γύρο.:D Ιδανικό σενάριο ειναι για να εχω προσβαση σε διαφορα ΟΤΑΝ χρειαζονται:D. Δεν νομίζω να ξεκινησω stream δεν μου αρεσει πολυ η φάση.(τουλάχιστον τώρα). Mixer?Αυτο που λεω τυπου GoXLR εννοεις η για τα buttonbox? Τα είδα στο οτι εγω η βάση που πήρα για πάνω(εκει που πλεον στηρίζω τις 3μικρές+flag+ledbar ειναι αυτο...https://trakracer.eu/products/aluminium-quad-dual-overhead-monitor-stand-up-to-36-display?_pos=1&_sid=0bb7bca9a&_ss=r ) ε σε αυτο μου επεσε ενα 5αρακι αλλεν απο αποσταση 15-20 cm και εβγαλε το χρώμα...Ειδα οτι αν τα "σύρω" (για να τα βαλεις στο σημειο που θελεις κλπ) αφηνουν μια θολή γραμμή...Γενικά η ποιότητα βαφής απο το συγκεκριμενο προιόν σε σχεση με την trak racer ειναι night and day. Δεν εχω ουτε κατι με την Τρακ Ρεισερ ουτε κατι με την Rseat.Εγω σαν χρήστης που κρίνω την ποιότητα ΒΑΨΙΜΑΤΟΣ(δεν μπορω να μιλησω για τα αλλα δεν εχω αποψη) λεω οτι "αστεια" σε σχεση με την Rseat. Κατι καλυτερο με την TR ειναι οτι σου δινουν βαμμένα βιδάκι μαυρα ενω η rseat δινει γαλβάνι.:D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 13 #86 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 (edited) Ναι για το τυπου goxlr λεω. Η θολη γραμμη με το που κανεις με ενα πανακι βρεμμενο εξαφανιζεται. Δεν ειχα ποτε rseat και δεν ξερω. Καλο ειναι αν ειναι πραγματι τοσο καλα παντως. Έγινε επεξεργασία Σεπτέμβριος 13 από icy20 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Σεπτέμβριος 16 Author #87 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 On 13/9/2024 at 5:15 ΜΜ, το μέλος icy20 έγραψε: Ναι για το τυπου goxlr λεω. Η θολη γραμμη με το που κανεις με ενα πανακι βρεμμενο εξαφανιζεται. Δεν ειχα ποτε rseat και δεν ξερω. Καλο ειναι αν ειναι πραγματι τοσο καλα παντως. Το modue πήρα.( modue - The Next-Gen Modular Control Stat MODUE.COM modue is an innovative modular device designed to revolutionise the consumer electronics world, it offers customisable technology that adapts to your specific needs, enhancing productivity and creativity. Το ειχα ερωτευτεί απο την ημέρα που το είδα(εχει 1 χρονο+) και εψαχνα σημείο,λόγω που να το χρειαζομαι για να το πάρω,Ε με το sim βρήκα:D) Πέρα και απο την θολή γραμμή(δεν την εκανα με πανακι) το αλεν που επεσε απο αποσταση 10-15-20cm?εβγαλε χρώμα και σε ενα αλλο σημειο με το σφίξιμο επίσης.Γενικά περιμενα κατι πολύ καλύτερο και ετσι εκτίμησα ακομα περισσοτερο το RSEAT.Τα Rseat αν τυχη και πιασεις στα χερια σου η βαφή μοιαζει με LineX βαφη που κάνουν στα αυτοκίνητα(εαν τυχαινει να γνωρίζεις).Ειναι ΣΑΝ αντιχαρακτική Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 16 #88 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 4 ώρες πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Το modue πήρα.( modue - The Next-Gen Modular Control Stat MODUE.COM modue is an innovative modular device designed to revolutionise the consumer electronics world, it offers customisable technology that adapts to your specific needs, enhancing productivity and creativity. Το ειχα ερωτευτεί απο την ημέρα που το είδα(εχει 1 χρονο+) και εψαχνα σημείο,λόγω που να το χρειαζομαι για να το πάρω,Ε με το sim βρήκα:D) Πέρα και απο την θολή γραμμή(δεν την εκανα με πανακι) το αλεν που επεσε απο αποσταση 10-15-20cm?εβγαλε χρώμα και σε ενα αλλο σημειο με το σφίξιμο επίσης.Γενικά περιμενα κατι πολύ καλύτερο και ετσι εκτίμησα ακομα περισσοτερο το RSEAT.Τα Rseat αν τυχη και πιασεις στα χερια σου η βαφή μοιαζει με LineX βαφη που κάνουν στα αυτοκίνητα(εαν τυχαινει να γνωρίζεις).Ειναι ΣΑΝ αντιχαρακτική Τι ειναι αυτο ρε? Που το βρηκες? Καταρχας δεν εχει καν specs τι εισοδους εξοδους εχει? XLR δεν παιρνει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GFFermari Σεπτέμβριος 16 #89 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 ...σε αλλα νεα: CORSAIR is Set to Acquire Fanatec Sim Racing WWW.TECHPOWERUP.COM Corsair is delighted to announce that they have signed a definitive agreement with Endor AG to acquire the Fanatec Sim Racing... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Σεπτέμβριος 16 #90 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 16 Αν το παιξει οπως elgato κατι μπορει να γινει. Αλλιως δυσκολα τα πραματα. Ηδη εχει αρχισει να παιρνει τη θεση της η moza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Σεπτέμβριος 17 Author #91 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 17 22 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Τι ειναι αυτο ρε? Που το βρηκες? Καταρχας δεν εχει καν specs τι εισοδους εξοδους εχει? XLR δεν παιρνει? Kickstarter.Θα βγάλουν εκδοση για XLR μετα.Εγω συνέχια αναγκαζομαι να ανεβοκατεβαζω τον ηχο,λιγο discord,Λιγο ingame Λιγο εδω λίγο εκει...Μικρόφωνο(Το rode που εχω ειναι Type C οχι XLR). 21 ώρες πριν, το μέλος GFFermari έγραψε: ...σε αλλα νεα: CORSAIR is Set to Acquire Fanatec Sim Racing WWW.TECHPOWERUP.COM Corsair is delighted to announce that they have signed a definitive agreement with Endor AG to acquire the Fanatec Sim Racing... Γνωστα τα νέα τοσο καιρο προσπαθουν να την εξαγοράσουν και πιεζαν την κατάσταση (λογικά για να κατεβασουν την αξία και να την αγορασουν για ψίχουλα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts