BloodMage Μάϊος 24 #61 Κοινοποίηση Μάϊος 24 21 λεπτά πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Δεν εχει εγγυηση deadpixel?Δε καταλαβα... εχει αλλα πρεπει να ειναι 5-6, οχι 1 επισης αλλο dead pixel και αλλο stuck pixel απο που την πηρες αν επιτρεπεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 24 Author #62 Κοινοποίηση Μάϊος 24 5 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: εχει αλλα πρεπει να ειναι 5-6, οχι 1 επισης αλλο dead pixel και αλλο stuck pixel απο που την πηρες αν επιτρεπεται PC1. PRAY FOR ME 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 24 #63 Κοινοποίηση Μάϊος 24 2 λεπτά πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: PC1. PRAY FOR ME Αυτο δεν ειναι που ηταν διπλα στο Πλαισιο στην αγια παρασκευη? νομιζω πηγε καπου στην Λαυριου τωρα? Θα το κανεις unbox εκει στο μαγαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 24 Author #64 Κοινοποίηση Μάϊος 24 2 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Αυτο δεν ειναι που ηταν διπλα στο Πλαισιο στην αγια παρασκευη? νομιζω πηγε καπου στην Λαυριου τωρα? Θα το κανεις unbox εκει στο μαγαζι? Λαυρίου ειναι σιγουρα που ηταν δεν ξέρω γιατι εγω ειμαι απο θεσσαλονικη αρα ουτε το Πλαισιο στην Αγια παρασκευη ξέρω:D Οχι εννοω οτι οπως μου το στειλουν στην εταιρια(σε εμενα) πριν την παω καν σπιτι για να κανω ανετο unboxing και να την βαλω κλπ, θα την δοκιμασω οσο πιο προχειρα μπορω στο μαγαζι και αν ειναι καλη εχει καλώς αλλιως την κλέινω την αφησω στην εισοδο και περιμενω μεταφορικη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 29 Author #65 Κοινοποίηση Μάϊος 29 (edited) Η οθόνη ηρθε!!!> Ηξερα την διασταση καταλαβαινω τι και πω αλλα απο κοντα ειναι αισθητα πιο μεγάλη:D Ετρεξα μερικά βιντεο για dead/stuck pixel δεν είδα κανένα για ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ:D Μολις εβαλα παραγγελία και στα πετάλια λογικα θα τα εχω Δευτερα-Τριτη και απο την ΑΛΛΗ θα εχω και ολα τα περιφεριακα(ΧΩΡΙΣ το RSEAT:( ) Ελπιζω να παει 1 εβδομαδα αργοτερα και οχι παραπάνω διοτι ειναι λιγο δυσκολο να τα εχεις ολα και να μην μπορεις να στησεις-παίξεις Έγινε επεξεργασία Μάϊος 29 από Staxtis 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 29 #66 Κοινοποίηση Μάϊος 29 Μεγεια!!! Ναι απο κοντα ειναι εντυπωσιακη! Αφου ειναι και φλοουλεςς μια χαρα εκατσε!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 30 #67 Κοινοποίηση Μάϊος 30 Εντωμεταξυ αυτοι οι ηλιθιοι στην rseat τους εχω στειλει mail εδω και μερες και δεν απαντανε (ασχετο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 30 Author #68 Κοινοποίηση Μάϊος 30 2 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Εντωμεταξυ αυτοι οι ηλιθιοι στην rseat τους εχω στειλει mail εδω και μερες και δεν απαντανε (ασχετο) Δεν απαντάνε ουτε στους dealers. Μεταφέρθηκε και η παραγωγή Βουλγαρία.Αλλαξαν και το site γενικα ειναι μια μεταβατική περίοδος και επικρατεί ενας πανικός. Θελεις την βαση για χειροφρενο?:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 30 #69 Κοινοποίηση Μάϊος 30 35 λεπτά πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Δεν απαντάνε ουτε στους dealers. Μεταφέρθηκε και η παραγωγή Βουλγαρία.Αλλαξαν και το site γενικα ειναι μια μεταβατική περίοδος και επικρατεί ενας πανικός. Θελεις την βαση για χειροφρενο?:D Πάντα Βουλγαρία ήταν. Το 2012 εμένα από εκεί μου ήρθε. Μου είχαν κάνει και τα μεταφορικά δώρο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 30 #70 Κοινοποίηση Μάϊος 30 Ναι αλλα αλλαξαν τις τιμες σε δολλαρια τωρα και ειναι κανενα 10 ευρω πιο ακριβα στα 50 ευρω. μαλακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 30 #71 Κοινοποίηση Μάϊος 30 Μιλάμε για αυτό το site έτσι; RSeat Europe Simracing Cockpit WWW.RSEAT-EUROPE.COM RSeat Official Store for Central and Northern Europe Sparco - The ultimate Simracing cockpit play seat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 30 #72 Κοινοποίηση Μάϊος 30 Οχι για το νεο site. Rseat.net 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 30 Author #73 Κοινοποίηση Μάϊος 30 (edited) 10 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Ναι αλλα αλλαξαν τις τιμες σε δολλαρια τωρα και ειναι κανενα 10 ευρω πιο ακριβα στα 50 ευρω. μαλακια Οχι δεν ειναι η διαφορά αυτη Μάριε. ΤΟ mount shifter/handbrake ειχε 55 έκαστς και τωρα ειναι 59 ευρο. Το monitor mount ειχε 151 και τωρα 175 Το rig ειχε 600 ενω τωρα 720 Και το καθισμα τους απο 320-400. Αυτα τα νουμερα ειναι σιγουρα και επισημα απο 2 δαιφορετικα πριν-μετα τιμολόγια που είχα. H ερώτηση τώρα ειναι η εξης... Εχουμε καμια αλλη επιλογή για κάθισμα?400ευρο δεν ειναι λίγα,τα ιδια λεφτα εχει το SIMLAB με την διαφορά ομως οτι δεν θέλω κάθισμα λες και όντως θα μπω σε πίστα.Τα headflaps ειναι ανούσια στο sim και μονο ογκο δημιουργούν χωρις ουσιαστικό λόγο(προσωπική τοποθέτηση) Τι επιλογές εχουμε?Που να ψαξω?Καμια πρόταση? Το μοναδικο που βρηκα αλλο στα ιδια λεφτα(χωρις να ξερω για τι μεταφορικα μιλαμε_) ειναι αυτο.. MOMO Germany - MOMO SEAT SUPER CUP WWW.MOMO-GERMANY.DE MOMO SEAT SUPER CUP The MOMO SUPER CUP racing seat is Hans®-compatible and approved by the FIA. The racing seat's fiberglass shell is fully upholstered with no visible fiberglass on the... Ειμαι διατεθημένος να δωσω μαξ ενα 50αρικο ακομα δηλαδη 450 εαν υπαρχει κατι "πιο ανετο"?"καλο"? ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Tο reseat που εχει στο site οχι το προηγουμενο με το κοκκινο ασπρο λογότυπο μου αρεσει αρκετα και ειναι μαζεμένο. RSEAT GT Seat – RSEAT RSEAT.NET (Η τιμη ειναι στα 400ευρο λογικα επειδη αγοραζεις ολο το cockpit) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 30 από Staxtis Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 31 #74 Κοινοποίηση Μάϊος 31 Recline seat το αποκλειεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 31 Author #75 Κοινοποίηση Μάϊος 31 8 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Recline seat το αποκλειεις? Αν μου αρέσει και ειναι οκ στα λεφτα οχι βεβαια Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 31 #76 Κοινοποίηση Μάϊος 31 Βρες μαγαζι που πουλάει tuning προιοντα για αυτοκινητα και πηγαινε να δεις. Αν δεν κατσεις μην παρεις τπτ. Εγω αυτο που εχω ειναι οκ καλο αλλα ειναι για λιγο πιο μικροκαμωμενους απο μενα κ δεν παταει η πλατη μου τερμα πάνω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 31 Author #77 Κοινοποίηση Μάϊος 31 16 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Βρες μαγαζι που πουλάει tuning προιοντα για αυτοκινητα και πηγαινε να δεις. Αν δεν κατσεις μην παρεις τπτ. Εγω αυτο που εχω ειναι οκ καλο αλλα ειναι για λιγο πιο μικροκαμωμενους απο μενα κ δεν παταει η πλατη μου τερμα πάνω Χρονος δεν υπαρχει για να παρω μαγαζια ζβάρνα για ΑΜΑ βρω κάτι και ΑΝ ειναι πιο φτηνο-ωραίο, αρα θα παω στο 400αρι της Rseat και ασ μην ειναι 320 που ηταν. Ελεγα απλά μηπως καποιος απο εσας ειχε γνωση για καποιο συγκεκριμένο καθισμα-μαγαζι online. Αρα πλέον απλά περιμένω τα πράγμα. Ελπίζω να εκανα καλη αγορά στο σύνολο και να τα παιξω-αξιοποιήσω όπως τους πρέπει. Ιδωμεν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Σεπτέμβριος 13 Author #78 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 Χαιρετώ. Αφήνω μερικές φωτο εδώ που αν και ακόμα δεν τελείωσα αρκετά πράγματα και στο γραφείο αλλά και στο rig.(Θεωρώ θα μου φάει κανένα μήνα ακόμα?) Ξεκίνησα πολύ πιο απλά από ότι είμαι αλλά είναι σαν αυτό που λένε τρώγοντας έρχεται η όρεξη. Εκανα αρκετές αλλαγές και ψιλόπατέντες για να μπούνε τα πράγματα στην θεση που ειναι οπως πχ το shifter-χειροφρενο γιατι η βάσεις κανονικά ειναι αλλιώς. Έβαλα 3 οθόνες(2Χ14) και 1 Χ 8.8,μια σημαία και μια ηχομπαρα για να την κάνω delta.Δοκίμσα να τα κάνω με Goosneck αλλά δεν κρατούσαν επομένως πήγα σε λύση με πατέντα σε ένα 4th monitor mount της TR. Χρειάστηκε να κάνω ανταπτορα στο CNC για να μπορέσουν να μπούνε στην θέση τους σωστά όπως ηθελα. Έχω 4 bass shaker που έγιναν DIY με 2 ενισχυτές και 1 τροφοδοτικό +bass shaker, είχα κάνει και 2 διαφορετικά mounts για να δοκιμάσω τι είναι καλύτερο(η πιο απλή λύση δουλευει καλυτερα) Το rig κάθεται πάνω σε 5 ελατήρια που δυσκολεύτηκα να βρω αρκετά και να τα πάρω γιατί δεν πουλάνε λιανική(αυτά που χρειαζόμουν εγω τουλάχιστον), χρειάστηκαν και εδώ κάτι πατέντες που έγιναν στον τόρνο Έκανα DIY ακόμα ενα μικρό τύπου ραφάκι ωστε να κάθεται πάνω ένα Apple Track pad που είχα και να είναι ακριβώς στο χέρι μου(το trackpad επειδή με 3 δάχτυλα είναι σαν να πατάς windows button βολεύει ΤΡΟΜΕΡΑ για αυτή την περίπτωση. Τι δεν εγινε για να τελειώσει το setup... Περιμένω 2 buttonbox και ένα τύπου GoXLR Θελω αλλαγή καθίσματος γιατί το κάθισμα είναι ΧΑΛΙΑ.(Βέβαια αυτό που θέλω ο παραγωγός παίζει το πουλακι του και δεν ξέρω τιμή-παράδοση κλπ) Active Belts(το μοναδικό ουσιαστικά χρήσιμο από αποψη haptic-motion) Δεν έφτιαξα ακόμα ενα arduino με led bar(δεν μπορώ να βρω που έχω τα αρντουινακια μου ) Ενα ακομα ραφάκι κάτω απο το κάθισμα για να μπουνε καποια ακομα πράγματα.(ενισχυτές κλπ.) Ενα χαλάκι που το μοναδικό που βολευει ειναι απο Αγγλία και ο seller ειναι ΠΟΛΥ ΜΛΚΣ Είμαι στο 90% θα έλεγα. Περισσότερες φωτογραφίες πιο σωστές και πλέον ολοκληρωμένο σε 1-2μήνες λογικά που "θα τελειώσει". Να είστε όλοι καλα 3 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Σεπτέμβριος 13 #79 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 Ωραίος! Καλούς αγώνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Σεπτέμβριος 13 Author #80 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 13 2 λεπτά πριν, το μέλος fatalara έγραψε: Ωραίος! Καλούς αγώνες! Σε ευχαριστώ. Πολύ δημιουργικό πράγμα το sim βρήκα κάτι να βγάζω αρκετή ενέργεια. ΥΓ: Ενα ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ευχαριστώ στον @icy20 που μου ειπε αρκετές φορές να ΜΗ παρω εκεινα τα κωλοτουμπιουλαρ rigs.Δεν θα ειχα κάνει ΤΙΠΟΤΑ απο οσα εκανα και θα ημουν μέσα στην μιζέρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts