BloodMage Μάϊος 13 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 13 για μεταχειρο το σκεφτεσαι καθολου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 13 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 13 Για 1 χρονο παρε καμμια μεταχειρισμενη g9 την παλια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 13 Author #43 Κοινοποίηση Μάϊος 13 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: για μεταχειρο το σκεφτεσαι καθολου? Εννοειται αλλα δεν βλέπω να αξίζει 59 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Για 1 χρονο παρε καμμια μεταχειρισμενη g9 την παλια Δεν βλέπω να αξίζει:D Τι εννοώ. Το πρώτο g9 που βρισκω ειναι καινουργιο καθαρη αξια(που εμενα τοσο θα μου βγει) 730ευρο. Αν βρω 400-500ευρο ενα 45αρι-49αρι ναι αλλα σε αυτα τα λεφτα δεν εχω δει πουθενα . Η πιο φτηνή G9 49 που εχω βρει(χωρις να ξερω αν υπαρχει ακομα διαθεσιμη) ειναι στα 650euro Και η αμεσως επόμενη 680.Με λίγα λόγια 80 η 50 ευρο κάτω απο το να την αγοράσω καινουργια εγω με ολη της την εγγυηση χαρτια +εξοδα εταιρίας. Ακουω τις αποψεις-σκέψεις σας κυριοι. https://www.skroutz.gr/mp/191493998/SAMSUNG-LS49CG950EUXEN-Odyssey-OLED-G9-Gaming-Monitor-49-SAMLS49CG950EUXEN.html θεωρώ οτι το oled ειναι λάθος στην περιγραφη και μιλάμε για το VA panel. Αυτη θα βγει χωρις μεταφορικα 706euro. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 13 από Staxtis Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 13 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 13 Για ποιο λογο να πουλησει καποιος σε τιμη χωρις ΦΠΑ. ΠΑντα οι πωλησεις μεταχειρισμενων ειναι σε τιμη με ΦΠΑ. Οποιος κοβει τιμολογιο απλα κοβει και δεν κοιταει μεταχειρισμενα. Ο αλλος που την πουλαει δεν τον ενδιαφερει ποσο την βρισκει καποιος που μπορει να την κοψει χωρις ΦΠΑ. Και ειναι πολυ λογικο οπως ουτε εμενα με ενδιαφερει ποσο μπορει να την βρει ενας. Το ιδιο θα εκανα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 13 Author #45 Κοινοποίηση Μάϊος 13 3 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Για ποιο λογο να πουλησει καποιος σε τιμη χωρις ΦΠΑ. ΠΑντα οι πωλησεις μεταχειρισμενων ειναι σε τιμη με ΦΠΑ. Οποιος κοβει τιμολογιο απλα κοβει και δεν κοιταει μεταχειρισμενα. Ο αλλος που την πουλαει δεν τον ενδιαφερει ποσο την βρισκει καποιος που μπορει να την κοψει χωρις ΦΠΑ. Και ειναι πολυ λογικο οπως ουτε εμενα με ενδιαφερει ποσο μπορει να την βρει ενας. Το ιδιο θα εκανα. Δεν κατάλαβα καθόλου τι εγγραψες ουτε νομιζω οτι ειπα πουθενά οτι δίνει καποιος τιμη χωρις ΦΠΑ. Εγω ειπα οτι βρισκω καινουργια οθόνη στα 730ευρο(καθαρη αξια που εμενα αυτη με ενδιαφερει γιατι τοσο θα μου κοστίσει). Ενω οι μεταχειρισμένες ειναι στα 650-680 ευρο.Μαυρίλα χωρις τιποτα. Ξαναδιαβασε τι εγγραψα και πες μου εαν κατι ο τροπος που το λεω δεν ειναι κατανοητός. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 13 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 13 2 λεπτά πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Δεν κατάλαβα καθόλου τι εγγραψες ουτε νομιζω οτι ειπα πουθενά οτι δίνει καποιος τιμη χωρις ΦΠΑ. Εγω ειπα οτι βρισκω καινουργια οθόνη στα 730ευρο(καθαρη αξια που εμενα αυτη με ενδιαφερει γιατι τοσο θα μου κοστίσει). Ενω οι μεταχειρισμένες ειναι στα 650-680 ευρο.Μαυρίλα χωρις τιποτα. Ξαναδιαβασε τι εγγραψα και πες μου εαν κατι ο τροπος που το λεω δεν ειναι κατανοητός. Ε νορμαλ μου φαινεται η τιμη για μεταχειρισμενα 24% της αρχικης τιμης μειον κανενα 100αρι ακομα μαξ μειωση. Απλα οπως εγραψα οποιος πουλαει λογικο να αφαιρει ποσοστο τιμης απο την τελικη τιμη οχι την καθαρη. Γιαυτο νομιζεις μαλλον οτι οι τιμες μεταχειρισμενων δεν ειναι καλες. Οταν κοβεις τιμολογιο 2 τεινα παιζουν. Απλα αγοραζεις χωρις να κοιτας μεταχειρισμενα η βρισκεις καποιον που σκοτωνει κατι για καποιο λογο. Διαλεγεις και παιρνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 13 Author #47 Κοινοποίηση Μάϊος 13 3 λεπτά πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Ε νορμαλ μου φαινεται η τιμη για μεταχειρισμενα 24% της αρχικης τιμης μειον κανενα 100αρι ακομα μαξ μειωση. Απλα οπως εγραψα οποιος πουλαει λογικο να αφαιρει ποσοστο τιμης απο την τελικη τιμη οχι την καθαρη. Γιαυτο νομιζεις μαλλον οτι οι τιμες μεταχειρισμενων δεν ειναι καλες. Οταν κοβεις τιμολογιο 2 τεινα παιζουν. Απλα αγοραζεις χωρις να κοιτας μεταχειρισμενα η βρισκεις καποιον που σκοτωνει κατι για καποιο λογο. Διαλεγεις και παιρνεις Προφανώς και μου φαίνεται λογικό οτι πουλάς και κοβεις απο την τιμή της αξίας με το ΦΠΑ.Ειναι δυαντόν?Τι θα πουλας τιμη χωρις να υπολογίζεις το ΦΠΑ? Αυτος ειναι και ο λόγος που ξαναλέω... Εφοσον εμένα θα μου βγει 710καινουργια + φουλ εγγυση αξίζει να παρω μεταχείρο με 650-680ευρο? Αλλωστε αυτος ειναι ο λόγος που ειπα οτι σκέφτομαι για μεταχειρισμένη αλλα δεν βλέπω κανένα λογο να αξιζει για εμένα μιας κα ιη διαφορα κοστους ειναι στο 50αρικο με μικροτερη εγγυηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 13 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 13 8 λεπτά πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Προφανώς και μου φαίνεται λογικό οτι πουλάς και κοβεις απο την τιμή της αξίας με το ΦΠΑ.Ειναι δυαντόν?Τι θα πουλας τιμη χωρις να υπολογίζεις το ΦΠΑ? Αυτος ειναι και ο λόγος που ξαναλέω... Εφοσον εμένα θα μου βγει 710καινουργια + φουλ εγγυση αξίζει να παρω μεταχείρο με 650-680ευρο? Αλλωστε αυτος ειναι ο λόγος που ειπα οτι σκέφτομαι για μεταχειρισμένη αλλα δεν βλέπω κανένα λογο να αξιζει για εμένα μιας κα ιη διαφορα κοστους ειναι στο 50αρικο με μικροτερη εγγυηση. Τα ιδια λεμε. Δεν αξιζει σε οποιον κοβει τιμολογιο να παρει μεταχειρισμενο. Γιαυτο δεν το εχω κανει και εγω ποτε. Οι πωλησεις μεταχειρισμενων ειναι προφανως για οποιον αγοραζει λιανικη εκτος ελαχιστον εξαιρεσεων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 13 Author #49 Κοινοποίηση Μάϊος 13 1 λεπτό πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Τα ιδια λεμε. Δεν αξιζει σε οποιον κοβει τιμολογιο να παρει μεταχειρισμενο. Γιαυτο δεν το εχω κανει και εγω ποτε. Οι πωλησεις μεταχειρισμενων ειναι προφανως για οποιον αγοραζει λιανικη εκτος ελαχιστον εξαιρεσεων. Αρα ερχόμαστε στην αρχική ερωτηση... Για 1 χρονο ποια απο τις 3 θεωρείτε οτι ειναι η πιο σωστή επιλογή και για μεταπωλητικη αξια(να μην χασω πολλά) και για να μην την εχω αγγελια 6μηνες. @BloodMage @fatalara https://www.skroutz.gr/s/50849350/Samsung-Odyssey-G9-G95C-Ultrawide-VA-Curved-Gaming-Monitor-49-5120x1440-240Hz-me-CHrono-Apokrisis-1ms-GTG.html 725euro καθαρή αξία.VA 49 https://www.skroutz.gr/s/46497536/Samsung-Odyssey-G9-Ultrawide-OLED-HDR-Curved-Gaming-Monitor-49-5120x1440-240Hz-me-CHrono-Apokrisis-0-03ms-GTG.html 1000 καθαρή αξία OLED 49 https://www.skroutz.gr/s/41480486/LG-UltraGear-45GR95QE-B-OLED-HDR-Curved-Gaming-Monitor-45-QHD-3440x1440-240Hz-me-CHrono-Apokrisis-0-03ms-GTG.html 1120 καθαή αξία. OLED 45 Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 13 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 13 Λιγοτερα λεφτα λογικα θα χασεις απο την πιο φτηνη. Απο την αλλη η πιο ακριβη που εχω εγω για καποιο λογο ειναι πιο ακριβη απο οτι την πηρα πριν 9 μηνες χαχαχαχα. Απλα μαλλον εχει πιο μικρο αγοραστικο κοινο απο ολες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 13 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 13 Την πιο φθηνή θα έλεγα και γω. VA δλδ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 20 Author #52 Κοινοποίηση Μάϊος 20 Λοιπόν μετά απο αρκετή σκέψη εδωσα την παραγγελία(θα εκτελεστει σε 2 εβδομάδες βέβαια) πολύ λίγο διαφορετική σκεπτόμενος οσο πιο ορθολογικά μπόρεσα και εννοειται με την βοήθεια την δική σας και ακόμα απο 1-2 άτομα του ΄χωρου. Simgic Alpha Wheel base Simagic P1000 +Brake Hydraulic Simagic DS-8X Simagic Loadcell Handbrake Simagic Gt-Pro Hub Simagic Steering wheel round 330 LEATHER Simagic Haptic(brake only)+powersupply(αναγκαστικά για να παιξει το haptic) Simagic P1000 Long Throttle Plate Εφυγα απο τους σωλήνες και πήγα σε προφιλάτο γιατι το μοναδικό σοβαρο tubular ειναι το TRX που εχει εξωφρενικά λεφτά RSEAT A1-160 GT @icy20 Σε ευχαριστώ που δεν μου χάρισες και με πιεσες με τον τρόπο σου +RSEAT GT SEAT(αν πάω σε Sparco ανεβάζει αρκετά το κόστος και θεωρώ οτι περα απο το αισθητικό δεν θα κερδίσω το παραμικρό?) +Intergrated Singe Monitor mount +A1 Shifter Mount +A1 Handbrake Mount Σε οθόνες είμαι ανάμεσα σε 2 οι οποίες θεωρητικά ειναι ακριβώς το ιδιο απλά εαν γνωριζει καποιος απο εσάς κατι περισσοτερο ας με ενημερω΄σει. Odyssey G9 G95C 899EURO LG UltraGear 49GR85DC-B 969EURO Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 20 #53 Κοινοποίηση Μάϊος 20 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Σε οθόνες είμαι ανάμεσα σε 2 οι οποίες θεωρητικά ειναι ακριβώς το ιδιο απλά εαν γνωριζει καποιος απο εσάς κατι περισσοτερο ας με ενημερω΄σει. Odyssey G9 G95C 899EURO LG UltraGear 49GR85DC-B 969EURO αν τα λεει καλα το displayspec το samsung ειναι καλυτερο στα + της LG το KVM αν σε ενδιαφερει Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20 από BloodMage Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 20 #54 Κοινοποίηση Μάϊος 20 (edited) 4 ώρες πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Λοιπόν μετά απο αρκετή σκέψη εδωσα την παραγγελία(θα εκτελεστει σε 2 εβδομάδες βέβαια) πολύ λίγο διαφορετική σκεπτόμενος οσο πιο ορθολογικά μπόρεσα και εννοειται με την βοήθεια την δική σας και ακόμα απο 1-2 άτομα του ΄χωρου. Simgic Alpha Wheel base Simagic P1000 +Brake Hydraulic Simagic DS-8X Simagic Loadcell Handbrake Simagic Gt-Pro Hub Simagic Steering wheel round 330 LEATHER Simagic Haptic(brake only)+powersupply(αναγκαστικά για να παιξει το haptic) Simagic P1000 Long Throttle Plate Εφυγα απο τους σωλήνες και πήγα σε προφιλάτο γιατι το μοναδικό σοβαρο tubular ειναι το TRX που εχει εξωφρενικά λεφτά RSEAT A1-160 GT @icy20 Σε ευχαριστώ που δεν μου χάρισες και με πιεσες με τον τρόπο σου +RSEAT GT SEAT(αν πάω σε Sparco ανεβάζει αρκετά το κόστος και θεωρώ οτι περα απο το αισθητικό δεν θα κερδίσω το παραμικρό?) +Intergrated Singe Monitor mount +A1 Shifter Mount +A1 Handbrake Mount Σε οθόνες είμαι ανάμεσα σε 2 οι οποίες θεωρητικά ειναι ακριβώς το ιδιο απλά εαν γνωριζει καποιος απο εσάς κατι περισσοτερο ας με ενημερω΄σει. Odyssey G9 G95C 899EURO LG UltraGear 49GR85DC-B 969EURO Παμε ρε παιδακι μου. Στο ειπα να παρεις το σωστο rig γιατι μετα θα κλαις και δεν φευγουν ευκολα μονο αν τα σκοτωσεις... Οσον αφορα τις οθονες το μονο που ξερω ειναι οτι οι samsung γενικα ειναι λιγο λοταρια. Ενας φιλος αλλαξε 6 οθονες για να του ερθει νορμαλ πανελ. Αλλοι με 1-2 αλλαγες παλι ηταν οκ χαχαχαχα. Εγω προσωπικα οθονη με 2 χρονια εγγυηση δεν επαιρνα μονο για σπασιμο επειδη ειναι ξεφτιλες. Η αλλη τουλαχιστον εχει 3. Εδω η samsung ειναι τοσο ξεφτιλισμενοι που πουλανε oled οθονη με 2 χρονια συνολικη εγγυηση και ΧΩΡΙΣ burn in warranty. ΟΥΣΤ Ζηλεψα το handbrake mount να πω την αληθεια. Παιζει να παρω ενα και εγω απο κει. Αφου εχει free shipping. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20 από icy20 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 20 Author #55 Κοινοποίηση Μάϊος 20 (edited) 10 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: αν τα λεει καλα το displayspec το samsung ειναι καλυτερο στα + της LG το KVM αν σε ενδιαφερει To kvm απο οσο καταλαβα με το λιγο που έψαξα ειναι ουσιαστικά για να μπορείς μεσω της οθόνης να αλλαζεις pc tower-laptop με τα ιδια ποντικι-πληκτ κλπ.Σωστα?Εγω απλά το μονο που θέλω ειναι απο το ιδιο pc με το ιδιο mouse H και διαφορετικό(να εχω 2 δλδ να μπορώ ειτε να κατσω στο γραφειο και να παιξω CS ειτε να κατσω στο rig και να παιξω "τρέξω". Η κάρτα της υπογραφής εχει 2 DP και 2 HDMI. 7 ώρες πριν, το μέλος icy20 έγραψε: Παμε ρε παιδακι μου. Στο ειπα να παρεις το σωστο rig γιατι μετα θα κλαις και δεν φευγουν ευκολα μονο αν τα σκοτωσεις... Οσον αφορα τις οθονες το μονο που ξερω ειναι οτι οι samsung γενικα ειναι λιγο λοταρια. Ενας φιλος αλλαξε 6 οθονες για να του ερθει νορμαλ πανελ. Αλλοι με 1-2 αλλαγες παλι ηταν οκ χαχαχαχα. Εγω προσωπικα οθονη με 2 χρονια εγγυηση δεν επαιρνα μονο για σπασιμο επειδη ειναι ξεφτιλες. Η αλλη τουλαχιστον εχει 3. Εδω η samsung ειναι τοσο ξεφτιλισμενοι που πουλανε oled οθονη με 2 χρονια συνολικη εγγυηση και ΧΩΡΙΣ burn in warranty. ΟΥΣΤ Ζηλεψα το handbrake mount να πω την αληθεια. Παιζει να παρω ενα και εγω απο κει. Αφου εχει free shipping. Ναι Μάριε.Η αληθεια ειναι οτι δεν ειδα κανέναν να ειναι υπερ τον αλλων και ο λογος ειναι γιατι περα απο οτ θέμα εμφάνισης ολα τα αλλα ειναι αρνητικά.ΟΛΑ ΟΜΩΣ Και με το να μου υποδήξεις ποσο VFM αυτο το rig,Του ζυγισα το σκέφτηκα και είδα οτι ηταν-ειναι πιο σωστή επιλογή.THANK YOU!! Οπως σου ειπα και στο pm όμως κάποιος πήρε το τελευταίο P1000 με hydraulic brake στα 690Ε.Τα 3πέταλα χωρις υδραυλικό εχουν 90 ευρο κάτω(600) απο αυτα με το φρενο υδραυλικό ΕΝΩ το addon κοστίζει +200ευρο =(800) 110ευρο περισσότερο για ακριβώς το ιδιο πράγμα.ΟΤΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ τα P2000 με 2 υδραυλικά τα δίνουν με ακομα +30ευρο(830). @fatalara εαν εχεις και εσυ καποια αποψη-γνώση για το εαν γενικά απο αυτα τα 2 πετάλια θα εβλεπα καποια διαφορά σε "performance" και εαν θεωρείς οτι η διαφορά τοu P2000 αξίζει τα λεφτα του συγκριτικά με το p1000. Καλοδεχουμενη! Έγινε επεξεργασία Μάϊος 20 από Staxtis Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Μάϊος 21 #56 Κοινοποίηση Μάϊος 21 Τα Ρ2000 δεν μου αρεσουν προσωπικα. Γιαυτο και πηγα στα 1000. Σαν αποδοση ειναι παρομοια με τα αλλα με ολα τα upgrades 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάϊος 21 #57 Κοινοποίηση Μάϊος 21 Μια χαρα ειναι και τα p1000. Προχωρα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 24 Author #58 Κοινοποίηση Μάϊος 24 (edited) Μολις προχώρησα στην αγορά οθόνης. Πηρα την OLED(G9) τελικά για διαφορους λόγους.Εξηγούμαι. Η διαφορά κοστους ηταν 220euro και δεν θα χρειαστεί να αλλαξω 3-4-5 φορες VA panel για να μην εχω bleeding κλπ οταν με ενημέρωσαν οτι επικοινωνώ εγω με την Samsung για να να την στειλω πίσω παραλαβουν και αφου την δουν να μου στειλουν αλλη κλπ κλπ βαρέθηκα γιατι το εχω κάνει ακομα 2 φορες παλιότερα σε IPS-VA monitor. Θεωρώ οτι μεταπωλητικά θα μου φυγει πιο ευκολα απο το VA 1η γενιάς οταν χρειαστεί. Μιας και το ratio ειναι ακριβώς ιδιο με την 57αρα (αρα ιδιο FOV)αφου πήρα την OLED τώρα χωρις κανενα "αγχος" θα περιμένω οτιδηποτε βγει στο μελλον και χωρις να εχω την τρέλα να το αλλαξω επειδη θα εχω και κακη ποιότητα διοτι δεν θα εχω.Ισως πάω στο μελλον σε 57OLED η αν μου αλλάξει τα μυαλά η κατασταση να παω σε triples.Θα δουμε σε μερικούς μήνες-χρόνια.:D Θεωρώ οτι σε κανένα 2βδομαδο θα εχω καποια πράγματα και θα αρχίσω να στήνω σιγά σιγά και το rig..Θα ανεβάσω φωτος οταν. Σας ευχαριστώ και τους 3 για την βοήθεια. Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24 από Staxtis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Μάϊος 24 #59 Κοινοποίηση Μάϊος 24 (edited) 1 ώρα πριν, το μέλος Staxtis έγραψε: Μολις προχώρησα στην αγορά οθόνης. Πηρα την OLED(G9) τελικά για διαφορους λόγους.Εξηγούμαι. Η διαφορά κοστους ηταν 220euro και δεν θα χρειαστεί να αλλαξω 3-4-5 φορες VA panel για να μην εχω bleeding κλπ οταν με ενημέρωσαν οτι επικοινωνώ εγω με την Samsung για να να την στειλω πίσω παραλαβουν και αφου την δουν να μου στειλουν αλλη κλπ κλπ βαρέθηκα γιατι το εχω κάνει ακομα 2 φορες παλιότερα σε IPS-VA monitor. Θεωρώ οτι μεταπωλητικά θα μου φυγει πιο ευκολα απο το VA 1η γενιάς οταν χρειαστεί. Μιας και το ratio ειναι ακριβώς ιδιο με την 57αρα (αρα ιδιο FOV)αφου πήρα την OLED τώρα χωρις κανενα "αγχος" θα περιμένω οτιδηποτε βγει στο μελλον και χωρις να εχω την τρέλα να το αλλαξω επειδη θα εχω και κακη ποιότητα διοτι δεν θα εχω.Ισως πάω στο μελλον σε 57OLED η αν μου αλλάξει τα μυαλά η κατασταση να παω σε triples.Θα δουμε σε μερικούς μήνες-χρόνια.:D Θεωρώ οτι σε κανένα 2βδομαδο θα εχω καποια πράγματα και θα αρχίσω να στήνω σιγά σιγά και το rig..Θα ανεβάσω φωτος οταν. Σας ευχαριστώ και τους 3 για την βοήθεια. εκανες πολυ καλη επιλογη Ωστοσο μεγαλη προσχη με την συγκεκριμενη οθονη! Συναδελφος που την αγορασε ειχε κολλημενο πιξελ και δεν του την αλλαζε η samsung, ευτυχως για καλη του τυχη του την αλλαξε το καταστημα (you.gr) οποτε μολις την παραλαβεις καλο ελεγχο first thing out of the box (α και μην πεταξεις το κουτι της xD) Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24 από BloodMage 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Staxtis Μάϊος 24 Author #60 Κοινοποίηση Μάϊος 24 (edited) 43 λεπτά πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: εκανες πολυ καλη επιλογη Ωστοσο μεγαλη προσχη με την συγκεκριμενη οθονη! Συναδελφος που την αγορασε ειχε κολλημενο πιξελ και δεν του την αλλαζε η samsung, ευτυχως για καλη του τυχη του την αλλαξε το καταστημα (you.gr) οποτε μολις την παραλαβεις καλο ελεγχο first thing out of the box (α και μην πεταξεις το κουτι της xD) Ναι το ξέρω το σενάριο και πραγματικά ελπίζω να μην αναγκαστώ να εχω τετοια προβληματα αλλωστε ενας απο τους λογους της επιλογής οπως ειπα ειναι να μην εχω να κανω με doa αποστολές τηλεφωνα.Οπως εκανα και τις αλλες φορες.. Unboxing στην εταιρία βγαζοντας την απο το κουτι οσο λιγοτερο γινεται,youtube για να δω rgb εικονες να κανω ελεγχο και αν ειναι ολα καλα σπιτι αλλιως επιτοπου κλέισιμο και Χ.Παναγια μεχρι την επομενη ημέρα για να ακουσω τις πρωτες μαλακίες:D Δεν εχει εγγυηση deadpixel?Δε καταλαβα... Έγινε επεξεργασία Μάϊος 24 από Staxtis 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts