jonas22 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 6 Γειά σου, Ελπίζω και πάλι στη βοήθειά σας. Δεδομένου ότι τα άλλα έργα βρίσκονται σε παύση, προσπαθώ να δοκιμάσω τις δυνάμεις μου σε βηματικούς κινητήρες. Έχω ένα Wemos D2 Mini συνδεδεμένο στην πλακέτα που φαίνεται. Αλλά τώρα η ερώτηση για το ΝΕΜΑ. Το Nema17 έχει σύνδεση 6 ακίδων και μόνο 4 είναι κατειλημμένα. Είμαι σε αυτό όλη μέρα τώρα γιατί δεν θέλω να καταστρέψω τον κινητήρα. Το πρόβλημά μου είναι ότι οι οδηγίες για το μοτέρ λένε + και - και όχι 2B 2A 1A 1B όπως στην πλακέτα κυκλώματος. Δείτε την εικόνα Είναι αυτός ο κινητήρας: Kaufen 17HS15-1584S Kurzschaft Nema 17 Bipolarer Schrittmotor 36Ncm 1,58 A 42x42x39mm 4 Drähte Hybrid-Schrittmotor online - Oyostepper.de WWW.OYOSTEPPER.DE Βρίσκω επίσης δεκάδες εικονογραφήσεις στο διαδίκτυο, αλλά όλες λένε κάτι διαφορετικό από τις οδηγίες μου. Κατά κάποιο τρόπο όλα αυτά που βρίσκω στο ίντερνετ έχουν αντιστοιχιστεί διαφορετικά. Μπορείτε παρακαλώ να με βοηθήσετε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sdim Μάϊος 7 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 7 Με ένα πολύμετρο μπορείς εύκολα τα Α1 , Α2 και Β1, Β2. Το Α1 με το Α2 είναι βραχυκυκλωμένα (σχεδόν μηδενική αντίσταση) όπως και το Β1 με το Β2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts