Jump to content

Αγορα τηλεορασης 600ευρω

Recommended Posts

Καλησπερα θελω να παρω μια τηλεοραση μαξ 600 ευρω 55'' τουλαχιστον.Για ταινιες θα ειναι η χρηση της κυριως, θα συνδεεται με τον υπολογιστη και αντε και κανα ps4. Εχω καταληξει αναμεσα σε Samsung και Tcl . Εχει κανεις να μου προτινει κατι? 

Δεν με τρελαινει το 144hz αλλα δεν θα με χαλαγε. Πιο πολυ pc παιζω που εχω 144hz. Εχω θελω το μαυρο να ειναι καταμαυρο ωραια χρωματα και φωτεινοτητα

Έγινε επεξεργασία από NiRou

12 ώρες πριν, το μέλος NiRou έγραψε:

Εχω καταληξει αναμεσα σε Samsung και Tcl

Την samsung την έχουμε στο υπνοδωμάτιο και ειμαι παρα πολυ ευχαριστημένος. και απο την εικονα και απο το μενου της, ακομα και απο το χειριστήριο. 

ναι παρε την samsung να τελειώνεις. ειναι πολυ καλη για τα λεφτα της. εφοσον ειδες την 50αρα και σου αρεσε η 55αρα δεν εχει καμια διαφορα στην εικονα και στο πανελ. μονο το μεγεθος αλλαζει

Έγινε επεξεργασία από BloodMage

• 2 months later...

Τελικα πηρα την tcl την 55c745.Χαζευα στο youtube και ειδα ενα βιντεακι,και συγκεκριμενα ΑΥΤΟ και παρατηρησα οτι το τετραγωνακι καθως κουνιεται η φωτεινοτητα του αλλαζει σε διαφορα σημεια και ιδιαιτερα στις ακρες της τηλεορασης εκτος οτι αλλαζει η φωτεινοτητα γυρω γυρω φωτιζει επισης(halo effect αν καταλαβα καλα).Τωρα χαθηκα και δεν καταλαβα αν αυτο ειναι για καλο ή για κακο.Δεν εχω αλλαξει καμια ρυθμιση ειναι στις εργοστασιακες ρυθμισεις.Γενικα το μαυρο νομιζω ειναι κατραμι και τα χρωμα της ειναι τρομερα,απο οτι βλεπω.

• Like 1

4 ώρες πριν, το μέλος NiRou έγραψε:

Τωρα χαθηκα και δεν καταλαβα αν αυτο ειναι για καλο ή για κακο

Καλο δεν ειναι σιγουρα. Μονο οι OLED δεν εχουν τετοια θεματα, οι οποιες ηταν εξ αρχης εκτος του μπατζετ σου. Οποτε μην σκας και απολαυσε την τηλεοραση σου

• Like 1
  • Agree 3

Να την στειλω πισω ή απλα θα ταλαιπωρηθω και θα χασω χρονο? Δηλαδη στην samsung του κολλητου μου δεν εκανε καθολου την αλλαγη φωτεινοτητας αλλα το μαυρο γκριζαρε λιγο και το λευκο δεν ηταν τοσο φωτεινο. 

Οχι βρε, τι να στειλεις πισω? 

Ολα τα πανελ το κανουν αυτο λογω local dimming, να στο πω πιο απλα, ειναι θεμα τεχνολογιας πανελ. Οπως σου ειπα πριν μονο αν ειχες παρει OLED δεν θα το εκανε αυτο

Και του φιλου σου το κανει απλα δεν το παρατηρησες. Βαλε το ιδιο βιντεο και δημιουργησε απολυτο σκοταδι στο δωματιο και θα το δεις ξεκαθαρα

11 λεπτά πριν, το μέλος NiRou έγραψε:

γκριζαρε λιγο και το λευκο δεν ηταν τοσο φωτεινο. 

προφανως εχει αλλες ρυθμισεις. Για να συγκρινεις σωστα 2 τηλεορασεις πρεπει να τις εχεις διπλα διπλα και να εχουν ιδια πυγη και ιδιες ρυθμισεις, αλλιως οποιοδηποτε αλλο συμπερασμα ειναι λανθασμενο

Qled panel της samsung φοραει και η δικια σου και του φιλου σου

Έγινε επεξεργασία από BloodMage

Απο οτι καταλαβα και εψαξα το θεμα που γινετε ειναι λογω των αριθμων των dimming zones που εχει η τηλεοραση,αρα δεν ειναι ελλατωματικη,καταλαβα σωστα απο αυτα που τσεκαρα?

9 λεπτά πριν, το μέλος NiRou έγραψε:

Απο οτι καταλαβα και εψαξα το θεμα που γινετε ειναι λογω των αριθμων των dimming zones που εχει η τηλεοραση,αρα δεν ειναι ελλατωματικη,καταλαβα σωστα απο αυτα που τσεκαρα?

120 local dimming zones 

It is what it is 

Δε μπορεις να κανεις κατι . Σε φαση που βλεπεις ταινια , ειναι τοσο ενοχλητικο ?

Σκέψου ότι άλλοι έχουν >1000 dimming zones και το βλέπουν συνέχεια 😛

Εφόσον δεν το έχεις παρατηρήσει στην πράξη, όλα καλά. Ακόμη και να το έβλεπες, λογικά θα δίνεται η δυνατότητα απενεργοποίησης (δεν έχω εμπειρία από TCL). Εξάλλου είναι και από τις πιο συχνές λειτουργίες που απενεργοποιούν κάποιοι.