edward Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 18 παιδιά πρόσφατα μετακόμισα στο πατρικό μου και έχει αρκετές εργασίες να κάνω άρα θα σας χρειαστώ και σε άλλο θέμα αργότερα.Για την ώρα έχω μια βίδα που πρέπει να αλλάξω την κλειδαριά και δεν ξεκολλάει με τίποτα.Δοκίμασα wd 40 ήδη.Κάποια ιδέα?Δεν έχω ηλεκτρικό κατσαβίδι δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seafalco Απρίλιος 18 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 18 (edited) Η καλή λύση είναι κάτι τέτοιο: Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Αν όμως το σφυροκατσάβιδο (χτυπητό κατσαβίδι καστάνιας) δεν πρόκειται να βρεί ευρύτερη χρήση, πριν πας σε αυτό, μπορείς να δοκιμάσεις την στατική εναλακτική του το απλό χτυπητό κατσαβίδι. Just a moment... WWW.SKROUTZ.GR Καθαρίζεις καλά την εγκοπή της βίδας, και παίρνεις ένα ίσιο χτυπητό κατσαβίδι με μεταλλικο κόλο του οποίου η λάμα πρέπει να εφαρμόζει τέλεια στις διαστάσεις της εγκοπής. Άμα και αυτό είναι πρόβλημα, δοκίμασε με ένα απλό κατσαβίδι , αρκεί η λάμα του να εφαρμόζει πολύ καλά στην εγκοπή της βίδας σε όλο της το μήκος. Το βάζεις στη βίδα και με το ένα χέρι το πιέζεις δυνατά προς τη βίδα και το στρίβεις παράλληλα και με το άλλο χέρι, χτυπάς το κόλο του κατσαβιδιού με ένα σφυρί. Το σφυρί απλό και μικρό , όχι κάνα τέρας! Τον κραδασμό που θα δημιουργήσει θέλουμε. Ποσοχή το κατσαβίδι να είναι για χτύπημα δηλαδή η λάμα του να καταλήγει στο κεφάλωμα στο κόλο του, έτσι ώστε η μετάδοση του χτυπήματος να είναι όσο γίνεται πιο απότομη και έντονη. Προσοχή , δε βαράμε με τη δύναμη του παπούλη μας, με σέβας και με τρόπο! Ενημέρωσε τι έγινε και καλή διασκέδαση! Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 19 από Seafalco 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
edward Απρίλιος 18 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 18 Το χτύπημα με το σφυρί την ξεκόλλησε.Ευχαριστώ πολύ!! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts