intercoolerr730 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 Καλησπέρα Λαμπίτες! Συνδέομαι στο pc της δουλειάς, με any desk το οποίο προφανώς έχει άλλες ρυθμίσεις οθόνης (συγκριτικά με το δικό μου), και όταν κάνω full screen το παράθυρο είναι σαν να <παίζω> στο κέντρο της οθόνης. Το πρώτο που είδα είναι η ανάλυση οθόνης και επειδή το δικό μου τρέχει σε 1920x1080, το pc στο γραφείο δεν έχει τόση ανάλυση. Γνωρίζει κάποιος τρόπο κατά τον οποίο θα γίνει η οθόνη full screen? Σαν να δουλεύω από το γραφείο ένα πράγμα.... Υ.Γ: δε ξέρω αν έχω βάλει το θέμα στο σωστό topic, αν ενοχλεί κατεβάστε το! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 16 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16 Οταν κάνεις full screen, στο view mode εχει κάποια tabs, original, stretch και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Παίξε με αυτά και δες το αποτέλεσμα. (Μάλλον τελικά θα σου αρέσει το original, οπως το έχεις τώρα)... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Απρίλιος 16 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16 6 λεπτά πριν, το μέλος Oric έγραψε: Οταν κάνεις full screen, στο view mode εχει κάποια tabs, original, stretch και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι. Παίξε με αυτά και δες το αποτέλεσμα. (Μάλλον τελικά θα σου αρέσει το original, οπως το έχεις τώρα)... Ναι από εκεί ξεκίνησα, τα δοκίμασα όλα αλλά τίποτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Απρίλιος 16 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 16 Δεν νομιζω να γινεται να εχεις την αναλυση του Client στον Host. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 17 #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
intercoolerr730 Απρίλιος 17 Author #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 17 19 ώρες πριν, το μέλος GeorgeVasil έγραψε: Δεν νομιζω να γινεται να εχεις την αναλυση του Client στον Host. και οι άλλοι έχουν το ίδιο πρόβλημα.... όλοι βλέπουν την οθόνη στο κέντρο... 3 ώρες πριν, το μέλος Oric έγραψε: δε παίζει και πάλι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
anemistiras Ιούνιος 19 #7 Κοινοποίηση Ιούνιος 19 Εγώ πάντως χρησιμοποιώ αυτό εδώ και κάνα μήνα περίπου το οποίο δίνει και δωρεάν αναμεταδότη και συνδέομαι μια χαρά στα απομακρυσμένα pc μου και πέταξα το anydesk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts