raziel Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 16 Μιας και η μελαμίνη του γραφείου είναι ζαγρέ και ανοιχτόχρωμη (τυχαία έπεσε στα χέρια μου σχεδόν τζάμπα) και από τις στάχτες και την σκόνη γίνεται μιά αηδία σκέφτηκα να κάνω την επιφάνεια με εποξική ρητίνη. Φυσικά θα τριφτεί με έκκεντρο τριβείο η επιφάνεια. Αυτό που με απασχολεί είναι πως στα περισσότερα βίντεο στο youtube ειδικά οι τύποι της leggari και της stonecoat χρησιμοποιούν η κάθε μία εταιρία το δικό της primer. Έχει κανείς εμπειρία?Όντως χρειάζεται? Κι αν ναι ένα απλό ακρυλικό αστάρι δεν θα κάνει την ίδια δουλειά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karmen1983 Απρίλιος 16 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 16 Μου αρεσουν τα DIY και είμαι υπέρ αλλά μήπως να παραγγείλεις μια άλλη μελαμίνη να τη βάλεις και να ξεμπερδέψεις; Άσε που θα σου βγει και πιο οικονομικά κ θα είναι και πιο ξεκούραστη η οποία αλλαγή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raziel Απρίλιος 16 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 16 (edited) 40 λεπτά πριν, το μέλος karmen1983 έγραψε: Μου αρεσουν τα DIY και είμαι υπέρ αλλά μήπως να παραγγείλεις μια άλλη μελαμίνη να τη βάλεις και να ξεμπερδέψεις; Άσε που θα σου βγει και πιο οικονομικά κ θα είναι και πιο ξεκούραστη η οποία αλλαγή. Μπα,σχεδόν όλα τα δειγματολόγια που είδα έχουν ζαγρέ επιφάνεια και μου τη σπάει απίστευτα,πέρα από αυτό θέλω και να πειραματιστώ λίγο. Επιπλέον θα φτιάξω και βάση από κόντρα πλακέ για την οθόνη γιατί έχω τερματίσει το pivot της και με το παραμικρό κάνει σαν ζελέ οπότε θα την φέρω στο επιθυμητό ύψος και η βάση θα γίνει ίδια χρωματικά με τη μελαμίνη και γενικά θα προσπαθήσω να φέρω ένα χρωματικό δέσιμο με όλο το χώρο και τα χρώματα του pc μετά τις αλλαγές στη λούπα (μωβ υγρό και νίκελ fittings). Επίσης θα μπει και αντίστοιχος πίνακας από καμβά (custom εικόνα abstract) για να στρώσει λίγο χρωματικά το δωμάτιο. Πάντως μετά από αρκετό ψάξιμο μπαίνει μάλλον για να στεγανοποιήσει το ξύλο για να μην βγάζει αέρα προς τη ρητίνη και δώσει περισσότερες φούσκες. Ίσως να το κάνω και με μία λεπτή πρώτη στρώση ρητίνης με πινέλο και αφού κάνει 1 μέρα cure να ρίξω το τελικό στρώμα. Έχω και μία αφορμή ν'αγοράσω έκκεντρο γιατί το δέλτα που έχω θέλω πολλές φορές να το κάνω ιπτάμενο Έγινε επεξεργασία Απρίλιος 16 από raziel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts