Jump to content

Βγήκε το Nec ND-3540A!

FrOsT

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από sotiris

πες εντυπώσεις αν γίνεται, γιατί ψάχνω κι εγώ 1. 2 πράγματα με ενδιαφέρουν, συμβατότητα με δισκάκια + να είναι καλό σαν reader.

Συμβατοτητα με δισκακια δυστηχως δεν πιστευω να μπορω να σε βοηθησω αφου εχω 25TDK DVD-R 8X που τα γραφει μονο σε 8Χ δυστηχως και θα αργησω να τα τελιωσω, σαν reader ειναι αρκετα γρηγορο αλλα και αρκετα θορυβωδες δυστηχως.

Αν γινετε οι ιδιοκτητες του συγκεκριμενου drive να αναφερουν χρονους εγγραφης για να παρουμε καμια ιδεα.Σκεφτομαι να το παρω σημερα αλλα ειμαι διστακτικος γιατι ειχα δοκιμασει το 3520 και δεν μου αρεσε καθολου.Εγραφα TDK 8x και μου ανοιγε και το 12χ αλλα σε οποια ταχυτητα και να το εβαζα το εγραφε σε 13 λεπτα δηλαδη 4χ.

Παιδια οι δοκιμες ειναι με το original firmware ετσι?Για να ξερουμε τι παιζει!Καποια στιγμη θα παω το παρω,αλλα προς το παρον διαβασμα!:(

Αρχική απάντηση από jpavly

Από θόρυβο τι λέει? Ακολουθεί το ατμόπλοιο 3520?

Πολυ θορυβωδες κατα την αναγνωση

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.