unstoppable Ιούνιος 1, 2005 #21 Ιούνιος 1, 2005 Αρχική απάντηση από sotiris πες εντυπώσεις αν γίνεται, γιατί ψάχνω κι εγώ 1. 2 πράγματα με ενδιαφέρουν, συμβατότητα με δισκάκια + να είναι καλό σαν reader. Συμβατοτητα με δισκακια δυστηχως δεν πιστευω να μπορω να σε βοηθησω αφου εχω 25TDK DVD-R 8X που τα γραφει μονο σε 8Χ δυστηχως και θα αργησω να τα τελιωσω, σαν reader ειναι αρκετα γρηγορο αλλα και αρκετα θορυβωδες δυστηχως.
a4dtm Ιούνιος 2, 2005 #23 Ιούνιος 2, 2005 Αν γινετε οι ιδιοκτητες του συγκεκριμενου drive να αναφερουν χρονους εγγραφης για να παρουμε καμια ιδεα.Σκεφτομαι να το παρω σημερα αλλα ειμαι διστακτικος γιατι ειχα δοκιμασει το 3520 και δεν μου αρεσε καθολου.Εγραφα TDK 8x και μου ανοιγε και το 12χ αλλα σε οποια ταχυτητα και να το εβαζα το εγραφε σε 13 λεπτα δηλαδη 4χ.
deadlock7 Ιούνιος 2, 2005 #26 Ιούνιος 2, 2005 Παιδια οι δοκιμες ειναι με το original firmware ετσι?Για να ξερουμε τι παιζει!Καποια στιγμη θα παω το παρω,αλλα προς το παρον διαβασμα!
unstoppable Ιούνιος 3, 2005 #29 Ιούνιος 3, 2005 Αρχική απάντηση από jpavly Από θόρυβο τι λέει? Ακολουθεί το ατμόπλοιο 3520? Πολυ θορυβωδες κατα την αναγνωση
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.