nikonick Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 11 χαιρετώ όλους, έχω την της depcool theta30 (intel 1155) αλλα το ανεμιστηράκι έχει χαλάσει διαστάσεις ψύκτρας 112X112X93.5mm διαστάσεις ανεμιστήρα 92X32mm υπάρχει περίπτωση να βρω κάποιο ανεμιστηράκι που να ταιριάζει με την εν λόγω ψύκτρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Απρίλιος 11 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 Παιρνεις ενα ανεμιστηρακι 92mm και το βαζεις με δεματικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 11 #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 μετρα μια και τις αποσπάσεις απο τις υποδοχες που εχει για τις βίδες, μπας και παρεις κανενα που να βιδώνει κανονικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Απρίλιος 11 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 Μηπως θα επρεπε να μας δειξεις το απο πανω και οχι τον πατο του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikonick Απρίλιος 12 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 12 καλημέρα ευχαριστώ για τις απαντήσεις το σκέφτηκα και εγώ αυτό με τα κορδόνια, το θέμα είναι να βρω μακριές βίδες για να στερεωθεί η ψύκτρα πάνω στην μητρική δυστυχώς δεν κράτησα το ανεμιστηράκι το ανεμιστηράκι είχε ενσωματωμένες τις βίδες όπως δείχνει και η φωτογραφία στο πρώτο μου post η ψύκτρα είναι κάπως μεγάλη και έκανε την δουλειά της μια χαρά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts