ennia Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 10 αυτη τη σειρα δεν μπορω να τη βρω να τη δω πουθενα με ελληνικους υποτιτλους, μετα απο πολυ ψαξιομο μου την εμφανισε στη prime video αλλα μονο όταν ειμαι αποσυνδεδεμενος. οταν κανω login με τους κωδικους μου δεν την εμφανιζει. Υ.Γ εχω 2 λογαριασμους εναν πολωνικο και εναν νιγηριανο. ελληνικο δεν εχω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 10 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 10 σε τορενταδικο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 10 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 10 απο τα ξενα χωρις υποτιτλους.... στα ελληνικα οχι. εκλεισε προσφατα και το καλο που υπηρχε..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BloodMage Απρίλιος 10 #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10 εψαξες για υποτιτλους στο subs4free? τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν μπορω να δω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 10 Author #5 Κοινοποίηση Απρίλιος 10 σε ολα τα ελληνικα. ενα εχει μονο τα 5 πρωτα επεισοδια. οπως και στο ταινιες ονλινε μονο τα 5 επεισοδια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
p55 Απρίλιος 10 #6 Κοινοποίηση Απρίλιος 10 Μέχρι και το 6ο της 1ης σεζόν έχουν μεταφράσει πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Απρίλιος 11 Author #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 11 16 ώρες πριν, το μέλος p55 έγραψε: Μέχρι και το 6ο της 1ης σεζόν έχουν μεταφράσει πάντως. μεχρι εκει τα εχω δει.....και πανω στο καλυτερο δεν μπορω να συνεχισω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWBiiLive Ιούνιος 28 #8 Κοινοποίηση Ιούνιος 28 καλή σειρά και πραγματικά μιας και όντως ΔΕΝ είναι στο netflix, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν το φέρνει η ΕΡΤ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιούνιος 29 #9 Κοινοποίηση Ιούνιος 29 Πιστευω γι αυτη τη σειρα μιλαμε? Την εχω με Αγγλικους υποτιτλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennia Ιούνιος 29 Author #10 Κοινοποίηση Ιούνιος 29 Για αυτή μιλάμε ναι. Το θέμα είναι να βγουν ελληνικοί κάποια στιγμή. Την έχει το amazon prime αλλά δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts