paxman Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 Καλησπέρα, long story short αλλάζω κουτί από Metallic Gear Neo Mini V2 σε Jonsbo v9 και δεν μπορώ να κουβαλήσω μαζί την Arctic liquid freezer II 240 για τον 5800X 3D. Ψάχνω σε αέρα με Hmax 133mm, λογικά σε downdraft λύση, και θα ήθελα προτάσεις. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oric Απρίλιος 9 #2 Κοινοποίηση Απρίλιος 9 Μια αποτελεσματική λύση (5 heat pipes) είναι αυτή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Απρίλιος 9 Author #3 Κοινοποίηση Απρίλιος 9 5 ώρες πριν, το μέλος Oric έγραψε: Μια αποτελεσματική λύση (5 heat pipes) είναι αυτή. Χμ, πολύ καλή λύση. Είχα κοιτάξει την Be Quiet Pure Rock Slim 2 (με 92mm fan) και ήταν στα 135mm οπότε σκέφτηκα ότι πάω αναγκαστικά σε downdraft. H Noctua που προτείνεις, και μου έιχε διαφύγει, είναι άλλη κατηγορία σε σχέση με την BeQuiet (5 heatpipe έναντι 3) οπότε θα πάω εκεί. Έχω και UV -30 σε όλα τα cores, multithreaded workloads δεν έχω, οπότε νομίζω θα είμαι ΟΚ. Ευχαριστώ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paxman Απρίλιος 10 Author #4 Κοινοποίηση Απρίλιος 10 Έπεσε παραγγελία απλά πήγα +12€ στην chromax γιατί ασημί (κουτί), μαύρο (mb) και μπεζ-καφέ δεν μου κάθονταν καλά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts