fonzi Μάϊος 28, 2005 #41 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 2 δευτερόλεπτα είναι πολύ για δραστηριότητες που κρατούν λίγο χρόνο και απαιτούν υπολογιστική ισχύ...Μοιάζει με χρονική υστέρηση σε turbo κινητήρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 28, 2005 #42 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 στα 2 δευτερολεπτα, δεν εχει παει το φορτιο ακομα στο 100%. τοτε μονο παει σε full. απο την αλλη, ειναι λιγο περιεργο να μιλαμε για εργασιες που απαιτουν υπολογιστη ισχυ 2 δευτερολεπτων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonzi Μάϊος 28, 2005 #43 Κοινοποίηση Μάϊος 28, 2005 Δεν νομίζω να είναι και τόσο περίεργο...πχ ακόμα και η μετακίνηση παραθύρου που αναφέρθηκε νωρίτερα θα πρεπει να γίνει ταχύτατα και διαρκεί φυσικά λιγότερο απο 2 δευτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 29, 2005 #44 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 η αλλαγη απο τα 1300 στα 2600 σε μενα, δε χρειαζεται 2 δευτερα. τοσο κραταει οταν ξεκιναει το s&m, γιατι τοσο κανει το s&m να ανεβασει το Load στο 100%. το κολπο με τη μεταφορα του παραθυρου, τελικα δεν ειναι απολυτα ετσι. αναλογα με τα ζορια, θα διαλεξει τον πολλαπλασιαστη, αλλες φορες θα βαλει τον 9 αλλες τον 10, αλλες φορες δε θα τον αλλαξει καθολου. η αλλαγη ομως θα γινει στιγμιαια, χωρις να δινει καμια διαφορα στην αισθηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 29, 2005 #45 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από fonzi [26-05-2005 21:54] Nα πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος για το cool and quite.Διότι νομίζω πως όταν πάει να ανεβάσει voltage και συχνότητα πρέπει να υπάρχει μιά καθυστέρηση...Να ρωτήσω κι εγώ κάτι με τη σειρά μου: Αν βγάλω τη μαμα ψύκτρα και βάλω πχ μια 7000 zalman θα πάψουν οι στροφές να ρυθμίζονται αυτόματα με βάση τη θερμοκρασία του επεξεργαστή; Δεν υπάρχει καμμία καθυστέρηση. Οι μεταβολές γίνονται στιγμιαία στην συχνότητα που χρειάζεται κάθε φορά ανάλογα με το φόρτο. Τόσο καιρό που δουλεύω υπερχρονισμένος με CnQ ενεργοποιημένο το διαπίστωσα και μόνος μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauros Μάϊος 29, 2005 #46 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 H καλύτερη λύση για C&Q είναι το Vapochill LS.ΕΛΗΞΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 29, 2005 #47 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αρχική απάντηση από Arapis [Σήμερα, στις 20:25] H καλύτερη λύση για C&Q είναι το Vapochill LS.ΕΛΗΞΕ Σϊγουρα είναι η πιο cool λύση με τιμή όμως που ζεματάει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 29, 2005 #48 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2005 Αυτο που παρατηρησα ειναι οτι ο επεξεργαστης δεν πιανει ακριβως το 100%(δηλ ενω πριν ειχα απο cpuz ΗΤΤ 265.1 τωρα εχω 265..αυτο φαινεται και σε αλλα προγραμματα μετρησης MHz) κατι το οποιο επισημαινει και η AMD κατα την εγκατασταση του οδηγου!Καθως επισης ΔΕΝ αλλαζει ο διαιρετης της μνημης οπως ειχε πει ο .38.45!Ενω στα 9*265 με διαιρετη 180 οι μνημες τρεχουν στα 239,οταν εχω το CnQ πεφτει στο 5*265(οπως αναμενοταν) αλλα με την μνημη στα 221!!!Παρ'ολα αυτα ειναι απλα τελειο για θερμοκρασιες και θορυβο(Cool n Quiet:) .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.38-.45 Μάϊος 30, 2005 #49 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Αρχική απάντηση από deadlock7 [Σήμερα, στις 02:03] ΔΕΝ αλλαζει ο διαιρετης της μνημης οπως ειχε πει ο .38.45! να του πεις πως εχει λαθος, γιατι ο διαιρετης αλλαζει απο /12 σε /6 σε μενα, για να κρατησει τις μνημες στα ιδια. οπως και σε σενα αλλωστε, στα 9Χ265 ειναι με /10 ενω στα 5Χ265 ειναι με /6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadlock7 Μάϊος 30, 2005 #50 Κοινοποίηση Μάϊος 30, 2005 Εχεις δικιο,απλα περιμενα οτι θα εμεναν οι μνημες στα ιδια MHz ακομη και με κατεβασμενο πολ/στη .Δικο μου λαθος συγνωμη..παντως αυτο με το 100% του επεξεργαστη ισχυει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariosalice Μάϊος 31, 2005 #51 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2005 Η AMD έβγαλε νέους οδηγούς επεξεργαστή για Athlon 64 που υποστηρίζουν το Cool n' Quiet και για τους νέους διπύρηνους Athlon 64 Χ2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlienHack Ιούνιος 15, 2005 #52 Κοινοποίηση Ιούνιος 15, 2005 To cool n Quiet ειχε προβλημα στις πρωτες μητρικες 939 και με τα πρωτα bios γιατι δεν λειτουργουσε οπως λετε οτι (σωστα) λειτουργει τωρα. εριχνε πολλαπλασιαστες , εριχνε τασεις, μετα οταν ξαναανεβαινε δεν ανεβαζε τις τασεις που ειχε διαλεξει , γενικα ειχε bug και ετσι ολοι οι πρωτοι οδηγοι OC που ειχαν βγει προτειναν να το απενεργοποιειτε. Αλλα απο τοτε πολλα αλλαξαν και κυριος μητρικες και bios και οπως βλεπω λειτουργει αψογα (αρκει να προσεξουμε 2 πραγματα , να κραταμε τον πολλαπλασιαστη στομ μαξ του cpu μας και να δεινουμε auto cpu volt με +% στις DFI) . ΟΠΟΤΕ ολα καλα με το Cool & quiet, σκεφτομαι να το χρησιμοποιησω και εγω.. Αρχική απάντηση από dpan Για τη μητρικη εχεις δικιο.Δικο μου λαθος. Τη μπερδεψα με την ASUS A8V DELUXE ενω εσυ εχεις την A8N-SLI Deluxe με το chipset NForce 4.Οντως ειναι πολυ καλη και εχουν γραφτει καλα λογια για αυτη τη μητρικη. Ξεκοληστε το μυαλο σας βρε, μην πιστευετε τυφλα οτι "πιανει" το αυτι σας χωρις να το εχετε τεσταρει μονοι σας. Συγκεκριμενα για την μητρικη που αναφερεις ASUS A8V DELUXE δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα, και οχι μονο αυτο αλλα ειναι ισος και ποιο σταθερη απο καποιες αλλες "εξοτικες" μητρικες. Το μονο προβλημα της ειναι (οχι το PCI lock το οποιο δεν λειτουργουσε μονο στο rev1.0 , δηλαδη μονο για τους πρωτους 3 μηνες κυκλοφορια της - κολοκαιρι 2004- μετα στο revision2.0 διορθοθηκε αλλα και για τις πρωτες εκδοσεις βγηκς bios που το ενεργοποιουσε επιτυχος. ) αλλα το οτι δεν δεχεται VDIMM mod. Και δεν εχω καποιο λογο να διαφημησω την συγκεκριμενη μητρικη, προσωπικα εχω σχεδον οτι μητρικη εχει κυκλοφορησει για 939. Αυτη την στιγμη σπιτι εχω ASUS A8V - Abit AV8 - DFI NF4 UltraD, να σας πω κατι? με ολες το ιδιο ακριβος μαξ OC εχω στα CPU μου. Η μονη διαφορα ειναι οτι με την DFI μπορω να δωσω παραπανω ρευμα στις μνημες. και οτι κερδιζω σε (ελαχιστα) παραπανω σκορ με την DFI ειναι οχι λογο CPU-chipset αλλα λογο καλυτερων timings στις μνημες. Η abit απτην αλλη δεχεται vdimm mod οποτε ειναι το ιδιο με την DFI. και να σας πω και το καλυτερο? τα καλυτερα ρεκορ μου μεχρι στιγμης τα εχω με την ABIT οχι με την DFI (αν και θα το αλλαξω αυτο :-) ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.