serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 22 (edited) Ήθελα να ρωτήσω εάν έχετε κάνει τη δοκιμή: Έχω καλώδιο τηλεφωνικό πλακέ, την πένσα, και υποτίθεται πρέπει να έχω connectors RJ11 (6P4C) για να φτιάξω το καλώδιο (πριζα-τηλεφωνο). Εάν δεν έχω connectors RJ11, αλλά RJ12 (6P6C), θα δουλέψουν (καλώδιο, πένσα, και πριζα-τηλεφωνο) ή θέλει αποκλειστικά τους RJ11; Έχετε δοκιμάσει να δουλέψετε με τους RJ12 στην πόρτα RJ11 τής πενσας; Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 22 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 22 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 22 Ναι, Δεν θα βαλεις καλωδια στα ακρα, παρα μονο οποιο χρειαζεσαι απο τα 4 ενδιαμεσα. Τα λαμακια στην πριζα/τηλεφωνο θα πεσουν κανονικα επανω τους. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Μάρτιος 22 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 22 RJ11 και RJ12 εχουν ιδιες διαστασεις απο οτι βλεπω απλα διαφερουν κατα 2 PIN. Αν φροντισεις τα καλωδια να ειναι σε σωστη θεση δεν εχεις θεμα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
serpico75 Μάρτιος 23 Author #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 23 Σωστά. Να σας πω, και γω την ίδια σκέψη έκανα, απλά μια επιβεβαίωση ήθελα. Οι διαστάσεις μεταξύ RJ11 και RJ12 είναι ίδιες. Το καλώδιο πρέπει να προσέξω να βάλω στα λαμακια 2-3-4-5 , και θα δουλέψει. Ευχαριστώ! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts