Asinxoritos Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 Καταρχήν καλώς όρισα στο φόρουμ του δέ λάμπ και καλά να περάσω . Που λέτε έχω την εξής απορία: βλέπω σε πολλά cases επάνω "αυτοκόλητα" εταιριών (όπως πχ βλέπετει στο σίγκνατσουρ μου) και αναρωτιέμαι που τα βρίσκουν οι άτιμοι!! θέλω και γώ!!. Είμαι νέος οπαδός της κακογουστιάς του κέϊς-μόντινγκ αλλά πολύ ένθερμος θαμαυστής της:devil: . ’ν ξέρει κάποιος τον προκαλώ(παρακαλώ) να μιλήσει!!.
FrOsT Μάϊος 18, 2005 #2 Μάϊος 18, 2005 Tα αυτοκόλλητα που λες παρέχονται με τα προϊόντα της εκάστοτε εταιρίας ή είναι costum (αν μηλάμε για μεγάλα...)Υ.Γ. Βάλε μια μηκρότερη εικόνα στην υπογραφή σου...Κάθε υπογραφή μπορεί να περιέχει 1 εικόνα με διαστάσεις όχι μεγαλύτερες από 450 (width) x 80 (height) pixels και μέγεθος 35kbytes
Asinxoritos Μάϊος 18, 2005 Author #4 Μάϊος 18, 2005 Μιλάμε για το στύλ του αυτοκόλλητου που υπάρχει πάνω στο κέϊς που υπάρχει στο signature μου. Όταν λές costum(custom)*???
FrOsT Μάϊος 18, 2005 #5 Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από AsinxoritosΌταν λές costum(custom)*??? Δίνεις το σχέδιο και στο κάνουν αυτοκόλλητο!Σαν αυτό που έχει πάνω στο case έχω δει μόνο σε site του εξωτερικού!
Asinxoritos Μάϊος 18, 2005 Author #6 Μάϊος 18, 2005 http://www.???.??? <-- ΠΕΣ ΤΟ SITE! edit: Τέτοιου είδους sticker ... για όσους δίαβασαν τώρα το θρέντ.
aristos87 Μάϊος 18, 2005 #7 Μάϊος 18, 2005 Αυτό φίλε μου δεν είναι αυτοκόλητο... είναι χαραγμένο πάνω στο πλέξι
FrOsT Μάϊος 18, 2005 #8 Μάϊος 18, 2005 Ρήξε μια ματιά εδώ: http://www.crazypc.com/products/casemods/appliques.htm#elhttp://www.frozencpu.com/scan/se=Windows/se=Window%20Appliques/mp=menu_search.html+modding sites και online shops για modding (και τα αυτοκόλλητα σε αυτή την κατηγορία είναι) γενικά θα βρείς εδώ: http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=6859
Κοπρίτης Μάϊος 18, 2005 #9 Μάϊος 18, 2005 εαν εχεις κατι τετοιο στο μυαλο σου (ξακρισμενο ημιδιαφανες αυτοκολλητο με εφε αμμοβολης) τοτε πολυ απλα βρισκεις το σχεδιο που θες και το πας σε ενα μαγαζι επιγραφων και του λες διασταση και υλικο και στο φτιαχνει... εαν εχεις εστω και λιγες τυπικες γνωσεις illustrator ή Corel, δεν θα εχεις προβλημα να φτιαξεις το δικο σου eps και να το δωσεις απλα για κοψιμο με κοστος απο 5 εως 10 ευρω αναλογως της διαστασης και του υλικου που θα επιλεξεις
Psychokiller Μάϊος 18, 2005 #10 Μάϊος 18, 2005 Εγώ πάντως για πλεξι τυπώνω ότι θέλω πανω σε διαφανιες, τις κολάω απο μέσα και φαίνεται μια χαρά...:OT: frost στο HEROICHI 6A19 εχεις τον server? το παράθυρο πώς το έκανες? έχεις πουθένα καμία άλλη φωτο του?
theHitma@n Μάϊος 18, 2005 #11 Μάϊος 18, 2005 Ωραια αυτοκολλητα Frost & Κοπριτης . Ρε συ Frost σε ποια ανηκει το στηθος της αφισας που φαινεται στην φωτογραφια σου? Η αφισα γραφει Fast & Furious ή 2Fast 2Furious ή κανω λαθος?
FrOsT Μάϊος 18, 2005 #12 Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Psychokillerfrost στο HEROICHI 6A19 εχεις τον server? το παράθυρο πώς το έκανες? έχεις πουθένα καμία άλλη φωτο του? Ναι στο 6A19 τον έχω, το καπάκι με το παράθηρο το πήρα έτοιμο από μαγαζί(ναι υπάρχουν στο εμπόριο)! Δεν είναι και τόσο καλό φένετε μόνο το μροστά μερος του εσωτερηκού... Αρχική απάντηση από theHitma@n Ωραια αυτοκολλητα Frost & Κοπριτης . Ρε συ Frost σε ποια ανηκει το στηθος της αφισας που φαινεται στην φωτογραφια σου? Η αφήσα του The fast and thge furius είναι... Jordana Brewster
theHitma@n Μάϊος 18, 2005 #13 Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 22:37] Ναι στο 6A19 τον έχω, το καπάκι με το παράθηρο το πήρα έτοιμο από μαγαζί(ναι υπάρχουν στο εμπόριο)! Δεν είναι και τόσο καλό φένετε μόνο το μροστά μερος του εσωτερηκού...Η αφήσα του The fast and thge furius είναι...Jordana Brewster Μα ειμαι τοσο καλος τεσπα:banging:!! Μπορει με τα titts να ειχα ενα μικρο προβλημα αλλα την ταινια την βρηκα :worship: !!
Psychokiller Μάϊος 18, 2005 #14 Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από FrOsT [Σήμερα, στις 00:37] Ναι στο 6A19 τον έχω, το καπάκι με το παράθηρο το πήρα έτοιμο από μαγαζί(ναι υπάρχουν στο εμπόριο)! Δεν είναι και τόσο καλό φένετε μόνο το μροστά μερος του εσωτερηκού... Ηθέλα να σε ρωτήσω με τι καρφωσες το πλεξι... Έγω την έκανα με την μέθοδο του κοπρίτη :worship: , να δες το αποτελέσμα...
theHitma@n Μάϊος 19, 2005 #15 Μάϊος 19, 2005 Ωραιο φωτισμο φαινεται να εχει το κουτι σου psychokiller! Πως τα εχεις καταφερει και εχει τετοιο απαλο φωτισμο?
Psychokiller Μάϊος 19, 2005 #16 Μάϊος 19, 2005 2 μπλε κρύες λάμπες 30 εκατοστά απο την revoltec και 3ης 12ιδες thermaltake thunderblade με μπλε led. Βασικά φαινεται έτσι με το φας, είναι πιο εντόνο κανονικά. Δες:
theHitma@n Μάϊος 19, 2005 #17 Μάϊος 19, 2005 αααα κριμα. Μου αρεσε πολυ εκεινο το απαλο μπλε που φαινοταν στην 1η φωτογραφια. Δεν μου αρεσει πολυ αυτο το εντονο μπλε που βγαζουν οι λαμπες. Φεγγουν υπερβολικα δυνατα.
Psychokiller Μάϊος 19, 2005 #18 Μάϊος 19, 2005 Είναι λίγο κραυγαλέες είναι η αλήθεια, αλλά αυτός είναι και ο σκοπός τους... :) "ανοίξαμε και σας περιμένουμε" :) Υ.Γ. που να δεις και φώτο χωρίς το πλαϊνό και κάτι on topic: Το sticker στο πάνω μέρος το είχε το max power του προηγούμενου μήνα εάν ενδιαφέρεται κανείς
Asinxoritos Μάϊος 19, 2005 Author #20 Μάϊος 19, 2005 εαν εχεις κατι τετοιο στο μυαλο σου (ξακρισμενο ημιδιαφανες αυτοκολλητο με εφε αμμοβολης)τοτε πολυ απλα βρισκεις το σχεδιο που θες και το πας σε ενα μαγαζι επιγραφων και του λες διασταση και υλικο και στο φτιαχνει... εαν εχεις εστω και λιγες τυπικες γνωσεις illustrator ή Corel, δεν θα εχεις προβλημα να φτιαξεις το δικο σου eps και να το δωσεις απλα για κοψιμο με κοστος απο 5 εως 10 ευρω αναλογως της διαστασης και του υλικου που θα επιλεξεις Ακριβώς αυτό έχω στο μυαλό μου θένκς αλλά που να βρώ το σχεδιο???... http://www.frozencpu.com/scan/se=Wi...enu_search.html Frost μπήκα στα σάϊτ που μου έδωσες και βρήκα ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που ήθελα ευχαριστώ. ΠΙ-ΕΣ. Κοπρίτης περιμένω να μου πείς
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.