Δημοφιλής Δημοσίευση Proteas Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 Δημοφιλής Δημοσίευση #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 (edited) Βρισκομαι στο υποκαταστημα της Πειραιως στην Καβαλα και στελνω απο εναν λογαριασμο 1000 ευρω σε εναν εμπορο αυτοκινητων. Ζητω να στειλουν αλλα 2500 ευρω σε αλλο λογαριασμο στην Alpha Bank, μου λενε να πληρωσω 23 ευρω και αν θελω να φανουν τα χρηματα εντος της ημερας θελουν 56 ευρω. Για το πατημα ενος κουμπιου θελουν η 26 η 56 ευρω.. βγαζω* τα χρηματα παω 200 μετρα παρακατω και κανω την καταθεση στην Alpha δωρεαν και τα λεφτα στον λογαριασμο επιτοπου.....56 να ειναι οι ωρες σας ως τραπεζικος οργανισμος. *Τα 1000 ευρω ηταν προκαταβολη στον εμπορο αυτοκινητων πρεπει να στειλω αλλα 3000 χιλιαρικα σε μια εβδομαδα. Και εδω αρχιζει το πανηγυρι.. Εχω τα χρηματα σε μετρητα μπαινω σε υποκαταστημα της Πειραιως στην Θεσσαλονικη και ζητω να σταλουν τα χρηματα σε λογαριασμο πελατη τους. Διευθυντης Τραπεζης: Αν δεν ειστε πελατης μας δεν μπορειτε να κανετε καμια συναλλαγη. Ειναι σαν να πηγαινεις στο φουρναρη και να σου λεει αν δεν κανεις like στα social μου ψωμι δεν εχει... Στο site της Πειραιως για να κανεις παραπονα ζητουν AΦΜ και αριθμο της Αστυνομικης Ταυτοτητας σοβαρα ρε σεις ? Γιατι δεν ζητατε και ΑΜΚΑ και καθε ποτε... να μην τι, ετσι, για να εχετε μια ολοκληρωμενη εικονα του ποιος ειμαι και τι κανω... Και αρχιζω σημερα και μιλω με ΙΝΚΑ, ΕΚΠΟΙΖΩ, Συνηγορο του Καταναλωτη, Ελληνικη Αστυνομια, Τραπεζα της Ελλαδος, Διευθυνση Εποπτειας Πιστωτικου Συστηματος, Υπουργειο Αναπτυξης, Γενικη Γραμματεια Εμποριου και διαφορες εφημεριδες και ενημερωτικα sites γιατι το θεμα θα παρει διαστασεις. Ωσπου δημοσιογραφος της VORIA.gr αφου κανω την καταγγελια παιρνει την Πειραιως να επιβεβαιωσει τα λεγομενα μου με ξαναπαιρνει τηλεφωνο και μου λεει.. Μιλησα με καποιον δικο μου απο την τραπεζα και.. "Ο διευθυντης στο ταδε υποκαταστημα λεγεται ετσι και μου ειπανε αν πας σημερα μπορεις να κανεις την καταθεση χωρις να εισαι πελατης." Ρε μπακαληδες επεσε συρμα οτι θα γινει το ελα να δεις και ξαφνικα αλλαξε η πολιτικη σας ? Και την δουλεια μου θα κανω χωρις να ειμαι πελατης σας και δεν θα γινω ποτε και την καταγγελια θα την φατε και θα φτασει οσο ψηλα παει. Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 8 από Proteas 5 5 1 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης_84 Μάρτιος 8 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 8 Τράπεζες. Οι υπερνταβατζήδες οποιασδήποτε συναλλαγής και επαγγελματίες της ταλαιπώρησης πελατών τους και μη. Και με τις ευλογίες του κράτους εννοείται. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cyber_Cookie Μάρτιος 8 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 8 9 minutes ago, Proteas said: Και την δουλεια μου θα κανω χωρις να ειμαι πελατης σας και δεν θα γινω ποτε και την καταγγελια θα την φατε και θα φτασει οσο ψηλα παει. Μακάρι να μπορέσεις να το φτάσεις κάπου ώστε να έχει κάποιο αποτέλεσμα και να μη "χαθεί" η καταγγελία. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Μάρτιος 8 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 8 Καταθεσεις ανω των 1000 ευρω μπορεις να κανεις κανονικα στο ταμειο. Αυτα που λεει ο διευθυντης ειναι τριχες. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Μάρτιος 14 #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 14 (edited) 41% έπρεπε να το γράψω ! έτσι και αλλιώς όλα τα καταστήματα των τραπεζών θα κλείσουν, γιατί πάμε στο ψηφιακό ευρώ, οπότε να μαθαίνετε σιγά σιγά. τραλαλα τραλαλό Το τυράκι είναι για να πατάξουν την φοροδιαφυγή και καλά, όπου τα ίδια τα κράτη φοροδιαφεύγουν και σπαταλάνε λεφτά από εδώ και από εκεί πχ με τα έργα είναι κάτι που κάνει 100.000 ευρώ θα στοιχίσει 1 εκατομμύριο στο τέλος , γιατί πρέπει να φάνε οι κολητοί εργολάβοι της εκάστοτε κυβέρνησης ! Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 14 από ARMAGEDDON Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts