serpico75 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 (edited) Σε Ubuntu 22.04, υπάρχει στο package manager (ή εάν όχι εκεί, κάποιο link με καθαρό και έμπιστο util να κατεβάσω), εφαρμογή που να αντιγράφει στο pc τα contacts ενός Samung, για να τα στείλω μετά, και πάλι μέσω της εφαρμογής, σε ένα Motorola; Θέλω να κάνω την εργασία τοπικά με καλώδιο USB. S.O.S. Το προγραμματάκι να φέρνει και τις επαφές από την SIM τού SAMSUNG. Αρκετός καιρός τώρα, το είχα δοκιμάσει με ένα util σε Windows. Όλα είχαν δουλέψει, εκτός από τις επαφές SIM. Αυτές δεν είχαν έρθει. Ήθελα να δοκιμάσω και να το ολοκληρώσω σε Linux. source mobile: Samsung Galaxy GT-S7580 destination mobile: Motorola Moto G32 ΥΓ δε θέλω να πάω ούτε μέσω cloud, ούτε με εγκατάσταση εφαρμογών στα δύο κινητά από Play Store. Θέλω όλα να γίνουν τοπικά από υπολογιστή με καλώδιο USB. Σας ευχαριστώ Έγινε επεξεργασία Μάρτιος 3 από serpico75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Μάρτιος 4 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 4 On 3/3/2024 at 12:56 ΜΜ, το μέλος serpico75 έγραψε: τις επαφές από την SIM τιναυτο??? Πάντως ολος ο κοσμος τα κανει με εφαρμογη αυτα τα πραματα ή με λογαριασμο google 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts