Jump to content

Recommended Posts

39 minutes ago, BloodMage said:

με ctrl+shift+win+B δοκιμασες? 

2 hours ago, Cyber_Cookie said:

Ε το κάνει έτσι ρε είπαμε. Τι δηλαδή να έφταιγαν τα καλώδια που δοκίμαζα μέχρι τώρα; Δε θα το δεχόμουν μετά από τόσα χρόνια προσπάθειας. :hehe:

44 minutes ago, BloodMage said:

πηρες αυτο που εχει και συγκεκριμενη φορα? in/out

Είναι ντουμπλεφαστ το δικό μου γιατί δε βλέπω κάποια επιγραφή σχετική.

• Haha 1

Σε εμένα με w11 / nvidia drivers 546.33 (12/12/2023), 4070ti και 2 οθόνες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Το δοκίμασα μερικές φορές, έκανα και μερικά reboots αλλά μέχρι στιγμής όλα πόπα 🙃

5 λεπτά πριν, το μέλος Drtzekos έγραψε:

Σε εμένα με w11 / nvidia drivers 546.33 (12/12/2023), 4070ti και 2 οθόνες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα. Το δοκίμασα μερικές φορές, έκανα και μερικά reboots αλλά μέχρι στιγμής όλα πόπα 🙃

Τσεκαρε μήπως δεν είναι ορίτζιναλ Nvidia η κάρτα σου 😂😂😂

• Haha 2
  • Confused 1
On 3/8/2024 at 6:09 PM, Drtzekos said:

Mε ctrl+shift+win+b δοκίμασες? Γιατί πλέον και εμένα μετά από reboot δεν φαίνεται να το κάνει γιατί συμβαίνει μόνο του πολύ νωρίς, ακαριαία. 

Αν δε το κάνει ούτε και έτσι μάλλον είσαι ο μόνος.

Τσεκαρίσου για κάποιο issue, μάλλον δεν λειτουργεί σωστά κάτι. :hehe:

• Haha 1
  • 9 months later...

Λύθηκε. Λύθηκε η βλακεία που με ταλαιπωρεί και με στοιχειώνει εδώ και 3 χρόνια. Και μαζί και όποιο άλλο πρόβλημα είχα και το έριχνα στην Nvidia για τους drivers της και στην AMD για το σάπιο Β550 της.

Το κυνήγι των μαγισσών τελείωσε. Ξόρκισα το AMDip.:amen:

Mε πολύ εύκολο τρόπο, αλλάζοντας από την υπερτουμπανη ROG Strix B550E στην ταπεινή MSI B550Pro-vdh-wifi.

Τα usb που σε πολλές παράλληλες μεταφορές τον πίνουν και ανεβάζουν latency στο σύστημα; fixed.

Tο spiky latency στο latencymon χωρίς κάποιον ιδιαίτερο λόγο; fixed.

Οι αυξημένες θερμοκρασίες ειδικά σε idle που ήταν σαν να μην είχα ενεργοποιημένο αρνητικό co; fixed.

H γενικότερη αίσθηση μη αποκρισιμότητας; fixed.

Όλα τα προβλήματα έχουν λυθεί. Έχει intel-like snappyness. Που δεν το είχε από την πρώτη στιγμή που είχα στήσει. Τώρα είναι όπως θα έπρεπε να είναι.

Το μόνο που έχασα είναι τα peak short term transfer rates στους εξωτερικούς μου λόγω του ότι έχω μόνο usb 3.2 gen 1 και όχι gen 2. Πρακτικά είναι no big deal.

Τα τεστ τα κάνω πάνω στο ίδιο φρέσκο installation 24Η2 που είχα με την asus, οπότε θα περίμενε κανείς να έχει έστω κάποιο θέμα. Nope. None.

Πώς γίνεται η rog που είναι διαστημικών προδιαγραφών να έχει τόσα bugs και η φτηνοmsi να μην έχει και να παίζει απ το πρώτο boot σωστά, δε ξέρω.

Τώρα, confirmation bias θα μου πείτε, αλλά βλέπω οτι πολύς κόσμος που είχε και έχει θέματα με τις usb, το ΤΡΜ κλπ στις B550 μητρικές ακόμα και τώρα έχει asus διαφόρων εκδόσεων. Aπλά δε το είχα συνειδητοποιήσει πιο πριν.

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι buggy BIOS και κακό/μη ποιοτικό interfacing/implementation στις USB. Γιατί δεν είναι damaged η μητρική.

Δεν έχει ούτε faulty θύρες, oύτε πρόβλημα με την τροφοδοσία, ούτε βραχυκύκλωμα. Δεν υπάρχει κανένα test/burn-in που μπορείς να της κάνεις και να μη το περάσει επιτυχώς. Απλά είναι buggy.

Στα fan facts είναι οτι η γυμνή MSI έχει ίδια θερμοκρασία VRM με την άσους σε φουλ φόρτο και ο 5800Χ3D μπουστάρει ακριβώς το ίδιο.

• Like 4

αρα δεν φταιει η πρασινη και φταιει η μητρικη της ασους

αρα και στην περιπτωση μου η μητρικη μου φταιει που ειναι ασους.

μαλιστα, καλα πηγε 

• Like 1
42 minutes ago, BloodMage said:

αρα και στην περιπτωση μου η μητρικη μου φταιει που ειναι ασους.

Όχι απαραίτητα αλλά το οτι είναι asus και rog σημαίνει οτι πέρασε λίγο πολύ από το ίδιο τμήμα σχεδιασμού :hehe:

Από όλο αυτό συμπεραίνω πως υπάρχουν κάποια προϊόντα με προβλήματα στον σχεδιασμό και υπάρχει κόσμος που τα αντιλαμβάνεται και κόσμος που δε τα αντιλαμβάνεται επειδή δεν έχει αρκετή αλληλεπίδραση με το εκάστοτε προϊόν ή δεν ξέρει που να κοιτάξει. 

Πάντως δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να είναι κάποια πλεκτάνη του αστρο για να με βάλει να ξαναπάρω κλειδί για τα windows. 

image.png

• Haha 2