BASSstarlet Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 Πήγα χθες να κατεβάσω δυο εικόνες μου από το google, που είχα τραβήξει με το κινητό, και στάθηκε αδύνατο με Chrome και Brave. Mόνο με Firefox, κατάφερα επιτέλους. Το ίδιο σήμερα, όταν προσπάθησα να κατεβάσω ένα πρόγραμμα. Σημειωτέον, πως απενεργοποίησα ότι anti-virus/malware είχα, και τα ίδια. Μάλλον φταίει που είμαι ακόμα με τα 7ρια; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SWBiiLive Μάϊος 16 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 16 και εγω χθες σε Linux δεν μπορουσα να κατεβασω με chromium (την πηγη των chrome, brave ) ενα ΖΙP αρχειο γιατι ειχε βαλει μια προσθετη προστασια. Δεν εψαξα γιατι αλλα προφανως εχει να κανει με την προσπαθεια εισαγωγης backdoor στο Linux στην xz βιβλιοθηκη προσφατα! Ετσι θα ελεγα δεν φταιει το λειτουργικό για κατι που κάνει μια εφαρμογη, φταιει η εφαρμογη και αν εισαι με windows 7 και χρησιμοποεις ακομα chrome θα σου ελεγα να σταματησεις να χρησιμοποεις chrome ΑΜΕΣΑ και να τους αφαρεσεις πληρως απο τον Η/Υ με windows 7 γιατι δεν ενημερωνονται οι CHROME, BRAVE που ως browser ειναι ο Νο 1 ΣΤΟΧΟΣ των Hacker οταν κανουν μαζικα port scan στις IP και αν τρεχουν οι chrome, brave στο παρασκηνιο την ωρα που θα περασουν απο την IP σου θα καταγραψουν την ευρεση ευπαθειας και wannabe hacked PC για τα παραιτερω... Συνέχισε να χρησιμοποιεις Firefox που ενημερωνεται ακομα στα windows 7 και αν δεν θες την telemetry που εχει ο Firefox βαλε το Palemoon που ειναι Firefox fork αλλα να ξερεις δεν ειναι για πολλα πολλα γιατι τον μπλοκάρουν τα site για ευνοητους λογους που οδηγησαν την πλειοψηφια των χρηστων στον chromium και στα παραγωγα του! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts