TRoboCop Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 18, 2005 Ξέρει κανεις πως μπορώ να κατοχηρώσω κατι που έχω γράψει εγώ σαν πνευματική ιδιοκτησία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάϊος 18, 2005 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Νομιζω οτι πρεπει αυτο που εχεις γραψει να το βαλεις σε ενα φακελο και να το στειλεις στον εαυτο σου, και αφου το λαβεις το γραμμα να το κρατησεις σφραγισμενο!!!! μην το ανοιξεις. Ετσι νομιζω μπορεις να κατοχηρωσεις το copyright Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 18, 2005 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop Ξέρει κανεις πως μπορώ να κατοχηρώσω κατι που έχω γράψει εγώ σαν πνευματική ιδιοκτησία; Μπορείς απλά να μην το δίξεις σε κανέναν. Θα είναι καλό και για σένα να μην στο πάρουν και καλύτερο γιαυτόν που δεν θα το δει. (έμεις που βλέπουμε όσα έχεις γράψει κατά καιρούς ξέρουμε)Έτσι δεν θα στο πάρει κανείς και δεν θα χρειαστεί να σου κλέψουν την πνευματική ιδιοκτησία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 18, 2005 #4 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 20:07] Μπορείς απλά να μην το δίξεις σε κανέναν. Θα είναι καλό και για σένα να μην στο πάρουν και καλύτερο γιαυτόν που δεν θα το δει. (έμεις που βλέπουμε όσα έχεις γράψει κατά καιρούς ξέρουμε) Έτσι δεν θα στο πάρει κανείς και δεν θα χρειαστεί να σου κλέψουν την πνευματική ιδιοκτησία. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 18, 2005 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Α εάν είναι πατέντα πρέπει να πας στον ΟΒΙ *οργανισμός βιομηχανικής ιδιοκτησίας* και να πάρεις αριθμό. Αφου πληρώσεις αρκετά χρήματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 18, 2005 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Κοπρίτης :rofl: me2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_000 Μάϊος 18, 2005 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Για γραπτά πάνε σε ενα συμβολεογράφο και με 20-30 ε θα σου κάνει την δουλειά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRoboCop Μάϊος 18, 2005 Author #8 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Γράφτε γράφτε μαμακίες με τις οποίες δεν γελάει κανεις. Σε αυτό το thread μόνο ο alex έδωσε μια σωστή απάντηση και μπράβο του.κι όταν ειπα κάτι που έχω γράψει εγώ δεν εννοούσα post στο Λαμπη...αλλα βιβλιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
feanorian82 Μάϊος 18, 2005 #9 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 εγω γέλασα...:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάϊος 18, 2005 #10 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από TRoboCop [Σήμερα, στις 19:23] Γράφτε γράφτε μαμακίες με τις οποίες δεν γελάει κανεις. Σε αυτό το thread μόνο ο alex έδωσε μια σωστή απάντηση και μπράβο του.κι όταν ειπα κάτι που έχω γράψει εγώ δεν εννοούσα post στο Λαμπη...αλλα βιβλιο Εγω αυτο που ειπα παντως δεν το ειπα για πλακα. Ρωτα αν θελεις κανενα συμβολεογραφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 18, 2005 #11 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από Spooky Εγω αυτο που ειπα παντως δεν το ειπα για πλακα. Ρωτα αν θελεις κανενα συμβολεογραφο. Διευκρίνισε του όμως ότι δεν ισχύει για email... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoriLLakoS Μάϊος 18, 2005 #12 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 τι βιβλιο αν επιτρεπεται?με τι θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κοπρίτης Μάϊος 18, 2005 #13 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από feanorian82 [Σήμερα, στις 21:28] εγω γέλασα...:whistling εγω να δεις...:clap: Αρχική απάντηση από TRoboCop[Σήμερα] Γράφτε γράφτε μαμακίες με τις οποίες δεν γελάει κανεις. Σε αυτό το thread μόνο ο alex έδωσε μια σωστή απάντηση και μπράβο του.κι όταν ειπα κάτι που έχω γράψει εγώ δεν εννοούσα post στο Λαμπη...αλλα βιβλιο περα απτην πλακα τωρα...Trobocop εσυ ο ιδιος με τα γραφομενα σου στο παρελθον εχεις δωσει δικαιωματα για τετοιου τυπου σχολια...θα επρεπε να ησουν ετοιμος να τα δεχτεις κιολας.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάϊος 18, 2005 #14 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Οταν του λεω να το βαλει σε ενα φακελο και να τον κρατησει σφραγισμενο φανταζομαι ειναι αυτονοητο να το στειλει στον εαυτο του με ταχυδρομιο.... Αλλα θα μου πεις και τα περισσοτερα κινητα οταν στελνεις sms σου δειχνουν φακελο... λες να το στειλει στον εαυτο του με sms και απλα να το κρατησει χωρις να το διαβασει?? :wassat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
totally_wired Μάϊος 18, 2005 #15 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να χαθεί με τα ΕΛΤΑ και κάποιος να κλέψει την πνευματική ιδιοκτησία. Γιαυτό θα σου έλεγα να το στείλεις ασφάλισμένο και να εύχεσαι να χαθεί να βγάλεις και λεφτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spooky Μάϊος 18, 2005 #16 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 Αρχική απάντηση από totally_wired [Σήμερα, στις 21:22] Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να χαθεί με τα ΕΛΤΑ και κάποιος να κλέψει την πνευματική ιδιοκτησία. Γιαυτό θα σου έλεγα να το στείλεις ασφάλισμένο και να εύχεσαι να χαθεί να βγάλεις και λεφτά... Σωστο και αυτο!!! :clap: Ε ρε κατι κομπινες που μπορουν να γινουν!!!! Βουρ ολοι για πνευματικα δικαιωματα και να στειλουμε τα γραμματα οταν θα εχουν απεργια τα ΕΛΤΑ :devil: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rantanplan Μάϊος 18, 2005 #17 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 λοιπόν ο νόμος που εφαρμόζεται είναι ο ν.2121/1993 περί πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλων συγγενών δικαιωμάτωνγια να κατοχυρώσεις το έργο σου μπορείς αφενός να απευθυνθείς σε ένα συμβολαιογράφο που θα σου καταρτίσει τη σχετική πράξη αφετέρου μπορείς να απευθυνθείς στον ΟΠΙ οργανισμό πνευματικής ιδιοκτησίας για καταχώρισή του, εκεί βέβαια ακούγονται διάφορα για λογοκλοπές κτλτο έργο σου πρέπει σαφώς να πληρεί τους όρους του νόμου αλλιώς μένει απροστάτευτοαυτά για τους φακέλους δεν τα θεωρώ και πολύ έγκυρα, από την άλλη βέβαια τα πάντα είναι θέμα απόδειξης....ελπίζω να σε κατατόπισααν θες περισσότερες λεπτομέρειες ασκ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 18, 2005 #18 Κοινοποίηση Μάϊος 18, 2005 και για να κατοχυρώσουμε μια μουσική δημουργία τι κάνουμε? (επειδή ο τρομποκόπ είναι γνωστή καλλιτεχνική φυσιογνωμία, γι' αυτό ρωτάω, να τον διευκολύνουμε). πάντως τη φωνάρα σου δε στην κλέβουνε, τραγούδα ελεύθερα (όσο είσαι σπίτι σου). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 19, 2005 #19 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Ταμπάκης-Catman-TRoboCop; Το καινούριο Τρίο Μπελκάντο μήπως; Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotiris Μάϊος 19, 2005 #20 Κοινοποίηση Μάϊος 19, 2005 Αρχική απάντηση από Chosen Ταμπάκης-Catman-TRoboCop; Το καινούριο Τρίο Μπελκάντο μήπως; μαλκάντο καλύτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.